Slik får du et bildehukommelse: Det er også mulig?

Del på Pinterest

Hva er fanget på et fotografi, kan aldri forandre seg. Hver gang du ser på en «8217; bilde vil du se de samme bildene og fargene.

Begrepet fotografisk minne minner evnen til å huske nøyaktig hva som har blitt sett for alltid. Minne virker imidlertid ikke slik.

Øye minne

C’er en «8217; ferdighet som noen mennesker kunne måtte midlertidig fange visuelle bilder. Denne evnen er definert eIDetic minne.

Det antas at det eidetiske minnet forekommer i en liten prosentandel av barn, selv om denne hypotesen også er over alt og # 8217; annet enn avgjørende.

Noen med et godt raffinert eidetisk minne vil kunne fortsette å se, med sinnets øyne, et nøyaktig syn på noe de bare var vitne til eller vist. De vil kunne holde dette bildet intakt i visuell form i flere sekunder eller flere minutter.

Deretter kan detaljer i EIDetic Memories endres, helt forsvinne eller bli fanget i korttidshukommelse, hvor de igjen kan forsvinne, endre eller bli fanget i det langsiktige minnet.

Det antas at det eidetiske minnet løses helt i befolkningen, når du nærmer deg … voksenalderen.

Vs Øyetisk minne. fotografisk minne

Noen bruker vilkårene fotografisk minne og eidetisk minne som er utvekslet, men disse to fenomenene er forskjellige. Folk som tror de har fotografiske minner, sier at de kan huske bilder i svært lange perioder, eller permanent, uten endringer i detalj.

C’Det er lite vitenskapelig konsensus på eidetisk minne eller fotografisk minne. Begge er vanskelige fenomener som skal testes endelige.

At det fotografiske minnet er nås eller ikke, det er strategier for å støtte hjernen din, husker mer enn det du ser. Og dette er en’utmerket ting.

Et fotografisk minne er en ekte ting?

Det korte svaret er sannsynligvis ikke.

Når det var antatt at bare 60% av befolkningen visuelt lærte, noe som betyr at de var i stand til å bevare kunnskapen og minnet oppnådd gjennom visuelle stimuli.

L’nåværende konvensjonell visdom er at alle & # 8211; eller praktisk talt alle & # 8211; Folk får kunnskap og minne på denne måten.

L’Visuell læring varierer teoretisk fra fotografisk minne, men kan være et nødvendig element for sin forekomst. Dette forutsetter at det fotografiske minnet er en ekte ting.

Folk som tror de har et fotografisk minne, sier at de kan se et fotografi, en scene, en «8217; bilde eller andre former for visuelle stimuli og bevare det 8217; bildet akkurat som det dukket opp i en lang periode.

Selv om vi vet at hjernen har en veldig stor kapasitet til å bevare langsiktige visuelle minner, er denne typen bekreftelse vanskelig å bevise på en endelig måte.

Sikkert, det er folk som har et bedre fotominne enn andre. Noen Første studier Racked fotografisk minne med intelligens, selv om dette ikke er demonstrert.

Hvordan virker det?

Personer med eIDetic minne er kjent som Eidetikers. Eidetikers testes noen ganger gjennom en teknikk som kalles bildeopplevelsesmetode.

Denne metoden bruker et ikke-kjent visuelt forslag, som et maleri eller et fotografi. Personen med eIDetic minne kan studere utsikten i ca. 30 sekunder. Det fjernes deretter. og alle’Eidetiker blir bedt om å huske nøyaktig hva som nettopp har sett.

Ofte vil personen referere til bildet i umiddelbare termer, som om han fortsatt så på ham, og la forskeren vite hva han fortsatt ser. Eidetiske bilder kan fjernes visuelt fra minnet ved å smelte øyelokkene. Når de er borte, kan de ikke gjenopprettes nøyaktig.

Videre viser tilbakekallingen av eIDetiske bilder ofte gap mellom det som er sett og hva som huskes. Dette indikerer at minnet kan være en rekonstruksjon av det som er sett, i stedet for et nøyaktig og nøyaktig minne.

Hvis du blir bedt om å ringe opp A’bilde som du er kjent med, som et rom i ditt hjem, vil du kunne gjøre det med en viss grad av presisjon.

Eidetiske minner kan faktisk bli generert på samme måte som en hjerne og kan ikke være på alle fotografiske representasjoner i det hele tatt.

Du kan trene minnet til å være fotografisk?

Det er ingen vitenskapelig bevis på at du kan trene minnet til å bli fotografisk. Men du kan trene hjernen din, husk mer.

Øvelser for å øke minnet ditt

Hold hjernen aktiv, er den beste måten å øke minnet på.

Prøv de mnemoniske systemene

Mnemonici bruk ordninger av foreninger, brev, bilder eller ideer for å hjelpe deg med å huske noe.

Et enkelt mnemonisk system kan være å huske navnet på en person du nettopp har møtt med et ord som du lett kan huske. Du vil da huske ordet når du vil ringe personens navn.

Noen mnemoniske systemer inkluderer:

 • Loci-metoden: Denne meldingsstrategien for minneforbedring dateres tilbake til dagene til det romerske imperiet og kalles også Palazzo Della Memoria. For å prøve det, følg disse trinnene:
  • Tenk på tingen du vil huske og lage et «8217; visuelt bilde.
  • Lag en’forening med tingen du vil huske. For eksempel, hvis du vil huske en adresse, se L’adresse skrevet på en dør D’inngang som viser med utsøkte detaljer, inkludert fargen, døren knocker og noe annet bilde.
  • Når du vil huske den faktiske adressen, viser hoveddøren og adressen skal vises i tankene dine.
  • Noen mennesker finner at dette systemet fungerer bedre hvis bildene som fremkaller er ekstreme, irrasjonelle, bisarre, dumme eller morsomme.
 • Pioli-systemet: Dette systemet korrelerer de tingene du kjenner godt, som alfabetet, med de tingene du vil huske. Works Creating A’Association eller påminnelse. Å gjøre det:
  • Generer A’mentalt bilde av en PEG som er merket med et brev eller et tall.
  • Så heng det du vil huske om det.

Andre minne stimulatorer

Andre forslag til å øke minnet inkluderer:

 • Lær et nytt språk
 • Gjør puslespill
 • tilstrekkelig søvn
 • Les bøker, aviser og blader: Jo vanskeligere, bedre
 • Legger minst ett ord av ordforråd til repertoaret hver dag
 • gjøre Aerobic øvelse
 • meditasjon

Bunnlinjen

Vitenskapen har ikke vært i stand til å prøve eksistensen av A’faktisk fotografisk minne. Det er mulig at noen barn viser en type foto suvenir kjent som et eidetic minne, men dette har ikke blitt definitivt demonstrert.

Selv om det kanskje ikke er mulig å trene hjernen din til å ha fotografisk minne, kan du forbedre minnet gjennom mnemonic og andre teknikker. Enkle ting som søvn og # 8217; trening bidrar også til å forbedre minnet.