Slik forsterker du negler: 15 måter å reparere skjøre og skrelles negler

Sterke og sunne negler kan være en god helseindikator, men noen ganger er neglene mine ikke så sterke som vi ønsker at de var.

Den gode nyheten er at vi alltid kan gjøre endringer i vår livsstil og våre vaner for å styrke neglene dine og ta dem der vi vil. Her er noen forslag du kan bruke til å styrke neglene dine på kort tid.

1. Ta et biotin supplement

Biotin (også kjent som Vitamin H og vitamin B-7) er en av vitaminene i gruppe B. Siden det er løselig i vann, er det ikke lagret av kroppen, så du må sørge for at du forbruker det daglig.

Biotinet kan bidra til å styrke håret og neglene og hjelper også kroppens nervesystem til å fungere skikkelig. Det finnes i mat som sardiner, kokte egg og belgfrukter, eller du kan ta en vitamin B eller et supplement.

Sjekk med legen din før du tar et biotin-supplement for å sikre at det er trygt for deg.

2. Minimere L’Eksponering Alle’vann

A’overdreven dykk i # 8217; vann kan svekke neglene og skjør. Bruk hanskene når du vasker oppvasken og prøv å holde hendene dine ut av # 8217; vann mens du bader.

Det er umulig å alltid unngå å fordype hendene, selvfølgelig, men det er noe å være oppmerksom på.

3. Hold deg hydrert

Drikker nok vann er viktig for helse og helse av negler, ingen unntak. Uten A’tilstrekkelig fuktighet, negler kan bli skjøre og bryte og bli lett løsrevet. Drikker nok vann hjelper dem med å beholde fuktighet og forbli sterk.

4. Vær oppmerksom på kostholdet ditt

Pass på at du følger et sunt og variert kosthold og ta et multivitamin med mineraler. En diett mangel på vitaminer og grunnleggende mineraler kan påvirke hele kroppen din, inkludert negler.

5. Vær oppmerksom på produktene du bruker

Mange emaljer eller nagelbehandlinger inneholder aggressive kjemikalier som faktisk kan svekke negler. Neglens løsningsmiddel som inneholder aceton bør unngås, siden det kan skade negler.

Søk etter ikke-giftige og impregnere neglemaljer og et løsningsmiddel for emalje uten aceton.

6. Unngå bruk av gel eller akryl negler, om mulig

Mens disse blir annonsert som et enkelt alternativ for de som har problemer med å vokse negler, kan hyppig bruk gjøre dem løsrevet, svekkende dem. Hvis du må ta dem, ikke bruk dem kontinuerlig.

L’Eksponering for ultrafiolett lys som er nødvendig for gel emalje, har blitt identifisert som en risikofaktor for kreft, skjønt L’Eksponering er mye lavere av hva du får med UV-tanningutstyret. L’Utstillingen aldre huden som støtter en «8217; sunn spiker.

7. Gi nagler en pause fra emaljen

På samme linje, selv om neglelakk både søte, neglene dine trenger å puste. L’Konstant bruk av emalje, til og med giftfri, kan svekke neglen.

Etter å ha slått på emaljen i omtrent en uke, fjern den med et løsningsmiddel uten aceton og la neglene forbli uten emalje i en uke.

8. Hold neglene på den kortere siden

Lange negler er mer sannsynlig å bryte og bli fanget, mens de kortere neglene har mindre sannsynlig å bli flippet, sprukket eller splittet, og bidrar til å holde dem sterke.

9. Ikke bruk neglene dine til å gjøre ting

Bruk i stedet fingertuppene for å åpne en brus kan eller bruke et klips for å nå noe i en liten plass. Bruk negler som verktøy kan forårsake pauser og chips, som igjen kan svekke neglen.

10. Bruk en neglelotion

Etter å ha fjernet emaljen, eller hvis du tror du ikke er hydrert nok, bruk en håndkrem på hendene, slik at du gjør det Nail fukter. Du kan gjøre det hver gang du vasker hendene dine.

11. Unngå å tørkeprodukter

Hvis du bruker et desinfeksjonsmiddel for hendene, må du prøve å ikke slippe den på neglene dine og ikke overdrive. L’Konstant desinfeksjonsapplikasjon for hender kan være katastrofale for negler. Dette skyldes at desinfeksjonsmiddelene tørker neglene (og hendene), noe som gjør neglene skjøre.

12. Endre måten neglene grenser

En retning & # 8211; Det er ikke bare navnet på et guttband! Limmer neglene dine med en bevegelse frem og tilbake som en sag kan faktisk svekke neglene. Lima i en enkelt retning og gå sakte på sidene av neglene som ilpare også kan svekke neglen.

1. 3. Bruk Forsiktig rengjøringsprodukter

Når du rengjør huset, bruk gummihansker. Mange rengjøringsmidler eller kluter vaskemiddel inneholder kjemikalier som kan svekke neglen. Hansker hjelper deg med å unngå kontakt med disse kjemikaliene.

14. Gi en’se nærmere på sjampoen din

Hvis du bruker en sjampo som tørker eller som tar sikte på å fjerne oljer (dvs. en for fetthår), kan tørke neglene og forårsake svake eller skjøre negler. Prøv å endre sjampoen i et par uker og se om du oppdager en forskjell.

15. Snakk med legen din

Hvis du har prøvd flere ting i flere uker, og du har lagt merke til noen endring i neglene dine, se en hudlege. De kan gi en’se på neglene dine og stille deg spørsmål om din rutine og din generelle helse.

Om nødvendig kan de foreskrive en reseptbelagte nagelbehandling som kan hjelpe deg med å styrke neglene dine.

Vær oppmerksom på neglene dine

Våre negler kan sende mange meldinger til andre og svake eller skjøre negler kan gjøre deg vanskelig. Heldigvis er det mange ting du kan gjøre for å styrke neglene dine og forbedre dem.

Hvis du har prøvd ulike rettsmidler og ingenting hjelper, kontakt legen din. Det kan være en underliggende tilstand som forårsaker fine eller skjøre negler og bare å håndtere den viktigste årsaken til at neglene dine vil bli sterke igjen.