Slik forhindrer du psoriasis rehancies på bryllupsdagen din

Vi vet alle at å planlegge et bryllup kan være stressende for din tur langs korridoren. Og de som elsker stress? Din psoriasis!

Heldigvis var jeg bra i min store dag, men jeg kjenner mange kvinner med psoriasis som kjempet med raketter i de foregående dagene eller i sin flotte dag.

Eliminer stress fra gjestelisten med disse forslagene.

Bruder, velg kjole du elsker, uansett hva din psoriasis kan gjøre

De fleste bruder bestiller sine brudekjoler med flere måneder på forhånd. Men ikke C’Det er måte å forutsi hvordan huden din vil vises på bryllupsdagen din.

Hvis du har en refleksjon, kan fotografen hjelpe deg med å minimere poeng under endringsprosessen. Ditt bryllup vil vare bare til du er i live. Dine bilder vil fortsette å leve etter deg.

Du fortjener å føle deg vakker i din store dag. Selv om den dagen du har flekker, vil «8217, oppmerksomhet til alle vil være på ditt strålende smil og på lyset i øynene dine!

Ektefeller, velg fargen på smoking du elsker, uavhengig av flakene

På samme måte som bruden din, fortjener du å nyte denne dagen. Glem flakene og gå videre.

Om nødvendig, gi ditt vitne til en skrellrulle for å hjelpe deg under bildene. Igjen, fotografen din kan bli kvitt spor av flak i forsamlingsrommet.

Det er sannsynlig at ingen andre vil legge merke til eller huske hvordan huden din dukket opp den dagen. De vil huske din første dans og som dere har ikke klart å ta av øynene dine.

Bruk en planlegger til å sette en tidssekvens og hold deg i tråd med tidsfrister

Strekke tidsfrister. Ikke c’det er nødvendig å skynde seg. Spar for mye arbeid for de ukene foregående ekteskapet vil bare forårsake stress, angrer og flekker. Alt vil fungere, som vanligvis.

Snakk med legen din om dine behov, og hvis du er på den beste behandlingsplanen

Jeg liker ikke tropiske helligdager. De er vakre, men mine stoffer gjør meg vanskelig å tolerere varme. Før jeg forlater for vår karibiske cruise, spurte jeg legen min tips om hvordan å nyte livet ALL’åpen luft i lange perioder.

Noen ganger betyr dette å endre stoffet eller doseringsregimet. Andre ganger vil det bety å gå til spaet mens andre gjør en rafting forsendelse.

For meg er ferien et spørsmål om balanse. Reise med sterk solkrem og en paraply. Jeg leter etter en solseng med paraply og jeg er i nærheten av bassenget eller havet. Hyppige dips i # 8217; vannhjelpnivå Min kroppstemperatur og saltvann er bra for huden min.

En gang da vi gikk for å ta en trikketur til Key West, kjøpte vi iskopper for å få meg til å massere huden utsatt. Hvis jeg ikke kan ta solen lenger, kan jeg gå tilbake til skipet før resten av gruppen min er klar.

Alltid øve omsorg for deg selv og søvnhygiene

Dette er sant selv i dagene som går foran bryllupet ditt og bryllupsreise. Mangel på søvn vil påvirke helsen din negativt og øke stressnivået ditt.

I tillegg til en sterk solbeskyttelse, bærer jeg alltid en koffert som beroliger essensielle oljer, en pute, myke leggings, treningsskjær, en baseballkapsel og en bredbrøds solbriller. Jeg har meditasjonsapp på telefonen, så uansett hvor jeg finner meg selv, kan jeg føle meg hjemme.

Programmet klokt spa tid

Hvis du vil besøke spaet før din store dag, gjør det! Men et ord for essayet: Mange ansikts- og kroppsbehandlinger kan irritere huden til begynnelsen. Pass på at du forlater minst en uke mellom spa-dagen og dagen for bryllupet ditt. Du vil ikke introdusere deg med utseendet på & # 8220; en pizza uten ost & # 8221; (Quote høflighet av & # 8220; ekte housewives of new york & # 8221;).

Delegat, delegat, delegat!

Ditt bryllupsfest er ikke bare for moralsk støtte. Kan hjelpe deg med alle de ekstra detaljer du trenger. Strekk hånden din og stole på dem. De vil føle seg æret av din tillit.

Lori-Ann Holbrook bor med mannen sin i Dallas, Texas. Skriver en blogg opp & # 8220; en dag i livet til en bypike som lever med psoriasisartritt & # 8221; til CityGirlflare.com.