Slik forhindrer du kviser: 14 tips

Beskrivelse

Kviserne, også kalt akne, oppstår når sebaceous kjertlene i huden er hyperaktive og porene er betent. Noen typer hudbakterier kan forverre kviser. Pimples kan vises hvor som helst på huden, men oftest forekommer på ansiktet.

Fordi kviser vanligvis utløses av androgenhormoner, og i noen tilfeller, fra genetikk, er det ingen sikker måte å forhindre dem på. Det er imidlertid mange metoder for å redusere tyngdekraften og holde dem under kontroll. ECCONI 14.

1. Ansiktet skikkelig vasket

For å forhindre kviser, er det viktig å fjerne daglig l’overflødig olje, smuss og svette. Vask ansiktet mer enn to ganger om dagen, kan forverre akne;.

Ikke vask ansiktet ditt med aggressive vaskemidler som tørker opp huden. Bruk et vaskemiddel uten alkohol.

Å vaske ansiktet ditt:

 • Våt ansiktet med varmt vann, ikke varmt.
 • Påfør et delikat vaskemiddel med en delikat sirkulær bevegelse med fingrene, ikke en klut.
 • Skyll grundig og tørr tamponging.
 • 2. Kjenn din hudtype

  Alle kan ha kviser, uavhengig av hudtype. Fett hud er den mest utsatt for kviser. Det er forårsaket av sebaceous hudkjertler som produserer for fet sebum.

  En annen type hud som kan forårsake kviser, er blandet hud. Blandet hud betyr at du har både tørre områder og fetare områder. De oljeaktige områdene har en tendens til å være pannen, nesen og haken, også kalt sone t.

  Å vite din hudtype vil hjelpe deg med å velge de riktige hudpleieprodukter. For eksempel, hvis huden din er fett, velg ikke-komedogene produkter som er formulert for ikke å blokkere porene.

  3. Fukt huden

  Fuktighetsgivende kremer hjelper huden forblir hydrert. Men mange fuktighetsgivende kremer inneholder olje, syntetisk duft eller andre ingredienser som kan irritere huden og forårsake kviser.

  For å forhindre kviser, bruk ikke-komedogen fuktighetsgivende kremer etter vasking av ansiktet eller når huden er tørr.

  4. Bruk behandlinger mot benk akne

  Behandlinger for benk Akne (OTC) kan hjelpe deg med å raskt eliminere kviser eller forhindre dem i utgangspunktet. De fleste inneholder benzoylperoksid, salisylsyre eller svovel.

  Bruk en tellerbehandling for å behandle kviser. Eller bruk den som et vedlikeholdsregime for å sjekke utbrudd. For å forhindre bivirkninger som rødhet, irritasjon og tørrhet, følg nøyaktig instruksjonene for produsentens bruk.

  5. Hold deg hydrert

  Hvis du er dehydrert, kan kroppen din rapportere til sebaceous kjertlene i huden for å produsere mer olje. Dehydrering gir også huden en forlengelse slått av og fremmer betennelse og rødhet.

  Å holde kroppen godt hydrert, drikk minst åtte 8 ml glass vann om dagen. Drikk mer etter øvelsen, hvis du er gravid eller du ammer eller bruker tid i et varmt og vått miljø.

  6. Begrense trikset

  Du er fristet til å bruke sminke til å dekke kviser. Dette kan imidlertid hindre porene og utløse utbruddene.

  Gå til det naturlige når du kan. Når du bruker sminke, unngå fett og tung grunnlag og bruk ikke-komedogen, gjennomsiktig og parfymeprodukter.

  Fett eller oljeholdig sjampo, kroppsvask, skjeggkrem og hår styling produkter kan forårsake kviser. For å forhindre epidemier, velg alternativer uten olje og ikke-komedogen.

  7. Ikke rør ansiktet ditt

  Hendene dine møter smuss og bakterier konstant i løpet av dagen. Og hver gang du berører ansiktet ditt, kan noen av disse urenheter som hindrer porene, overføres til huden din.

  I alle fall, hvis nesen din er prudes, riper. Men vask hendene regelmessig og prøv å berøre ansiktet ditt så lite som mulig.

  8. Begrense solens eksponering

  Fangst av noen stråler kan tørke kortsiktige kviser, men forårsaker alvorlige langsiktige problemer. Den hyppige eksponeringen for ideen huden, som over tid gjør det produsere mer olje og hindrer porene.

  Det er viktig å ha solkrem for å forhindre hudkreft. Imidlertid er mange solfiltre fet. For å beskytte både fra sol og kviser, bærer den en ikke-komedogen og oljefri solkrem.

  9. Ikke vær en pimple popper

  For hvor attraktivt det kan være å klemme den kvise større enn livet på nesen, ikke gjør det. Pimples kan forårsake blødning, alvorlige arr eller infeksjoner. Det kan også øke betennelsen og hindre de omkringliggende porene, forverret pimple-problemet.

  10. Prøv l’# 8217; te treet

  L’# 8217 Olje; Tea Tree er et populært populært middel for kviser. I følge Mayo Clinic, kan redusere antall betent og ikke-betent lesjoner & # 8221;.

  For å bruke oljen til te-treet for kviser, bruk et par dråper på det betente området. Du kan også legge til noen få dråper til din daglige vaskemiddel eller fuktighetsgivende krem.

  Før du bruker L’# 8217 olje; te av teen ikke fortynnet på ansiktet, utfør en oppdateringstest for å se om huden irriterer. Påfør noen dråper bak øret eller # 8217; underarm og vent flere timer. I tilfelle irritasjon, fortynn oljen ved hjelp av en 50-50 rapport før …

  11. Bruk antibiotika

  Antibiotika bidrar til å redusere betennelsen og bakteriene på huden.

  Antibiotika er ofte foreskrevet. Kan brukes lokalt på huden eller tatt av munnen. De som er ansatt av oral, er vanligvis l’siste ressurs for folk hvis akne er seriøs eller ikke reagerer på andre behandlinger.

  Bruken av langsiktige antibiotika øker risikoen for motstand mot antibiotika. Hvis legen din anbefaler en antibiotisk terapi for kviser, må du sørge for at du snakker med dem om risiko og bivirkninger.

  12. Påfør fransk grønn leire

  L’Fransk grønn leire er en absorberende leire og rik på mineraler med helbredende kapasitet. Sekund Søk 2010, L’Fransk grønn leire har kraftige antibakterielle egenskaper. Bidrar til å trekke ut urenheter, redusere betennelse og absorberende overflødig olje som kan forårsake kviser.

  L’Fransk grønn leire er tilgjengelig i pulver for å blande med vann for å lage en ansiktsmaske. Du kan også legge til andre beroligende hud ingredienser som yoghurt eller honning.

  1. 3. Unngå visse matvarer

  Hvis din mor noen gang fortalte deg at junk food forårsaket kviser, forstod noe. Sekund 2010 Review, Spis en høy glykemisk indeks diett kan forårsake akne.

  Mat og drikke med høy glykemisk indeks som sjetonger, bakt bakt bakte produkter og brus øker blodsukkernivået og er ofte mindre næringsrike enn lave glykemiske indeksmatvarer.

  Studioet fant også at å spise meieri kan utløse kviserne.

  14. Redusere stress

  Stress forårsaker ikke kviser, men det kan verre dem. I følge American Academy of Dermatology, Forskning har vist at når du er stresset, produserer kroppen din mer petroleumsstimulerende hormoner.

  Noen alternativer for å hjelpe deg med å håndtere stress er:

  • yoga
  • meditasjon
  • journaling
  • massasje
  • aromaterapi

  Administrere kviser

  Mange av måtene å hindre kviser kan også hjelpe deg med å håndtere dem. For eksempel, spis godt, reduser stress og ikke brast kviser kan bidra til å inneholde og redusere oppholdstiden.

  Hvis du har en dårlig akne, selv om du har tatt skritt for å hindre det, kan du trenge en reseptbelagte behandlingsbehandling som:

  • Topical retinoider (avledet fra vitamin A) for å forhindre tilstoppede porer
  • orale prevensiver eller antiandrogens agenter for å redusere hormonene som øker produksjonen av sebum
  • Oral Isotretinoin (Accutane), en retinoid som bidrar til å forhindre tilstoppede porer og reduserer Sebum Production,’betennelse og hudbakterier

  De foreskrevne kraftbehandlingene kan forårsake alvorlige bivirkninger. Dermatologen din kan hjelpe deg med å evaluere fordeler og ulemper og avgjøre hvilken behandling som er riktig for deg.

  L & # 8217;

  Alle har kviser fra tid til annen. Mange ting kan forårsake kviser, som hormoner, stress, genetikk og kosthold. Noen stoffer kan til og med utløse utbrudd.

  I beste fall er kviser irriterende. I verste fall kan de forårsake permanente arr, alvorlig angst eller depresjon. Forebyggende innsats kan hjelpe, men er ikke ufeilbarlig.

  Uansett pimples forebyggende plan du velger, er tålmodighet og konstans grunnleggende. En liten mengde benzoylperoksid kan redusere en enkelt kvise om natten, men de fleste behandlinger tar flere uker for å produsere resultater.