Slik føler du virkelig cupping?

I 2009 ble jeg diagnostisert med endometriose. Jeg opplevde svekkende perioder og vedvarende smerte gjennom hele måneden. To kirurgiske inngrep i # 8217; bue på seks måneder har avslørt at jeg hadde et ekstremt aggressivt tilfelle. På bare 26 år gammel, informerte legen min meg om at en «8217; hysterektomi var i min neste fremtid.

Fra et medisinsk synspunkt gjorde jeg alt du kunne gjøre. Jeg tok et stoff som droppet håret mitt og gjorde meg kvalme nesten hver eneste dag. Han burde ha satt meg i midlertidig overgangsalder og forhåpentligvis få meg til å tjene litt og ta avgjørelser om hva de skal gjøre neste gang. Jeg konsulterte en fruktbarhetsspesialist på potensialet til å forfølge befruktning i vitro før det var for sent. Og jeg så en akupunktør i håp om å lindre noen av mine andre symptomer.

Jeg elsket akupunktur, hvis bare fordi det var det eneste jeg gjorde som fikk meg til å føle meg som om jeg kunne ha en PO & # 8216;. Min Acupunctore var fantastisk, han lærte meg litt og # 8216; mer på kroppen min på hver sesjon.

Så kom han dagen han fortalte meg at han ønsket å prøve noe nytt. Det var da jeg har opplevd cupping for første gang. Og det var ikke så sexy som Michael Phelps eller Gwyneth Paltrow få ham til å se ut som det, la deg fortelle deg.

Dette er helbredende eller tortur?

Den forrige torturmetoden min akupunkturer hadde alltid gått for ørene mine. Jeg forteller deg at det er noen poeng rundt øret ditt som vil sende zing langs hele ryggraden når noen legger deg til en nål. Da han tok ørene mine eller tærne, visste jeg alltid at jeg måtte puste dypt for å hindre meg i å hoppe av bordet.

Men hun har svoret at ørene mine var koblet til eggstokkene mine, så jeg dro at jeg inngjerdet meg hver gang.

Denne dagen var det annerledes, skjønt. Etter å ha jobbet med ører, fingre og øyelokk (ja, øyelokkene) for litt & # 8216; min akupunktur fortalte meg å vende meg rundt magen min. & # 8220; Vi vil prøve å ta deg kopp, & # 8221; kunngjøring.

Ikke å ha noen ide om hva de snakket om, jeg stifret umiddelbart en latter. (Jeg har feil, eller C’det er bare noe som høres litt og # 8216; skitten i dette?)

Han begynte å trekke ut noen massasjeoljer og andre delikatesser. Jeg virkelig spent meg. I et øyeblikk trodde jeg at jeg skulle få en seriøs massasje, som en jente som er i en tilstand av konstante smertestillende liv. Da han begynte å dryppe oljene på ryggen og massere dem, var jeg sikker på at dette ville være min beste avtale.

Da, # 8217; Jeg hørte: & # 8220; ok, dette kan skade litt & # 8216; & # 8221;. Noen få sekunder senere hørte jeg livet som ble sugd opp.

Jeg vil gjerne joke, men jeg er ikke. Han hadde satt en kopp på ryggen og følte seg umiddelbart at han prøvde å suge hver centimeter av huden jeg hadde inne. Du vet når du er et barn og hopper en kopp i munnen og der? Ja, det var ingenting som dette.

Det virkelig virkelig suget pusten min.

Da jeg tilbakekjøpte min fire koppesum, spurte jeg endelig henne hvordan i helvete gjorde henne til å trekke så sterk. Hun lo og svarte: & # 8220; ild & # 8221;.

Del på Pinterest

Hei hei, spenning

Så i praksis, uten jeg la merke til, C’de var også snudde kamper på ryggen min. Senere lærte jeg at han brukte dem til å streve alt oksygen fra koppene før de satte dem raskt på ryggen. Den mangelen på oksygen var det da forårsaket forseglingen.

I det minste, det er slik jeg tror han jobbet. Jeg kunne ærlig talt ikke betale nok oppmerksomhet til å forstå det. Min livskraft hadde blitt tørket og # 8211; Dette gjør det vanskelig å konsentrere seg om.

L’hele Golgata varte ikke mer enn fem minutter. Og når jeg ble vant til sjokket av hver kopp som ble plassert, skjønte jeg at det ikke var så ille. Det var ikke engang smertefullt, virkelig. Jeg vet ikke hvordan jeg skal forklare det. Det var bare en veldig merkelig og intens følelse.

Men jeg kan si med sikkerhet, da han tok bort disse koppene, alle spenningen som hadde akkumulert i ryggen i måneder, forsvant han.

Helt borte.

Og jeg husket fordi jeg elsket min akupunktør så mye.

Han gned meg igjen med oljer og fortalte meg ikke å ta en dusj til morgen. Han rådet også meg til å holde ryggen dekket, og sa noe om det faktum at alle porene mine er åpne og trenger beskyttelse. Jeg luktet som en eukalypti fabrikk, og jeg visste at jeg burde ha vasket alt jeg ville ha rørt i de neste 24 timene. Men jeg brydde meg ikke.

Ryggen min var fantastisk!

Så reiste jeg meg og # 8217; Jeg så i speilet.

Selv i å høre intensiteten til disse koppene, forventet jeg aldri å se de to radene av Paciotti som allerede danner langs ryggen min. Jeg skjønte veldig raskt at jeg ikke ville ha slitte ryggløse klær når som helst, selv om jeg gjør det Jennifer Aniston Viktige sceneobjekter for å være selvsikker på å gå på den røde løperen med tegn på cupping på baksiden.

Hvordan jeg ble en konvertering i cupping

I flere dager etter min hjerteskjærende avtale var jeg sår. Men det var et fint sår. Typen du får etter en intens trening eller en massasje.

Og så konverterte jeg meg selv. I de følgende årene forlot jeg at akupunktøren min tok meg en håndfull ganger. Jeg kan ikke si enda hvis du har hatt en effekt på min generelle helse (min in vitro befruktningssykluser har mislyktes, og først etter å ha gjennomgått aggressiv kirurgi med en av de beste endometriose-spesialistene i landet fant jeg lettelse). Men jeg kan si at cupping og akupunkturen var begge viktige faktorer for å opprettholde en helsemessig semblance og velvære i årene da jeg kjempet en kronisk tilstand.

De har kanskje ikke tatt vare på, men disse behandlingene hjalp meg med å håndtere mine symptomer og føle seg proaktiv i min omsorg.

Også, disse tegnene var som merker D’ære for meg. De var den fysiske testen jeg gjorde alt som var i min makt til å føle seg bra.

Og i det minste i denne C’det var noe å finne styrke.

Spørsmål:

Under hvilke forhold kan det hjelpe cupping og hvem skal og burde ikke prøve det?

TIL:

Cupping er utmerket for alle som lider av akutt og kronisk smerte, hodepine, forkjølelse, hoste, smertefull menstruasjon, stress og angst. Imidlertid anbefales det ikke for de som lider av hudirritasjoner eller høy feber. Videre bør gravide unngå å skape på magen og på nedre rygg.

Raleigh Harrell, Lacanswers representerer meninger fra våre legereksperter. Alt innhold er strengt informativt og bør ikke betraktes som et medisinsk rådgivning.Del på Pinterest