Slik fjerner du sharpen fra huden: Tricks og forslag

Vi inkluderer produkter som vi tror på våre lesere. Hvis du kjøper lenker på denne siden, kan vi tjene en liten kommisjon. Her er vår prosess.

Beskrivelse

L’blekk skjer. Fra tid til annen kan du få permanent blekk på huden.

I motsetning til tatoveringer blekk som faktisk er innlemmet i huden din, l’permanent blekk og # 8211; Tenk på Markie Markers & # 8211; Det berører bare overflaten. Dette betyr at på slutten vil forsvinne om noen dager. Det kan imidlertid være måter å eliminere uutslettelig filt-tip penn flekker litt & # 8216; raskere.

Vær oppmerksom på såkalte rettsmidler som kan forårsake mer skade på huden enn fordelene: Du kan utilsiktet fullføre med mer enn ett uutslettelig markørpunkt.

Fjerner den uutslettelige lærmarkøren

De kan være nødvendig fra to til tre dager før den uutslettelige markøren fades fra huden i henhold til Nord-New England Antonian Center.

Hvis du vil fjerne markøren en PO & # 8216; raskere, kan du også innlemme en av følgende metoder i vaskingsrutinen. Du må sannsynligvis gjenta disse metodene flere ganger før du ser resultatene.

Det er også aggressive ingredienser som du bør unngå å påføre huden din. Disse inkluderer natrium og blekemiddelbikarbonat. Også, ikke bruk ingredienser som du har en allergisk reaksjonsnotat.

Skrubbe på havsalt

Marine Salt har naturlige eksfolierende egenskaper. Når det blandes med varmt vann, kan du lage en delikat skrubbe for å exfoliere det øvre laget av huden. Prøv å blande like deler av saltvann og varmt vann for å lage en pasta. Massasje forsiktig, men ikke gni, skrubbe på huden to ganger om dagen.

Olje d’oliven eller kokosolje

Hvis du har olje d’oliven eller kokosnøtt hjemme, bruk en liten mengde på huden og forsiktig massasje før skylling. Disse oljene kan hjelpe deg med å binde deg til din epidermis. I teorien kan oljen, oljen feste seg til de uutslettelige markørflekkene på huden og bidra til å fjerne dem delikat.

Baby olje

L’ideen på foten av mineraloljen, eller olje for barn, er at den kan holde seg til overflødige oljer på huden og deretter fjerne alle stoffene. I teorien kan dette også fungere med uutslettelige markørplater.

Påfør en liten mengde olje på det berørte området, og vask deretter og skyll normalt. Vær forsiktig hvis du har akne trendhuden, men siden anvendelsen av ekstra oljer kan forårsake flere utbrudd.

Whitening tannkrem

De samme egenskapene som bleking tannkrem som bidrar til å fjerne de overfladiske flekkene på tennene, kan til og med potensielt lette uutslettelige markørflekker på huden. Bruk denne metoden to ganger om dagen.

Som en bonus kan du til og med bruke en ny tannbørste for eksfolieringen. Massasje forsiktig med sirkulære bevegelser på farget hud og skyll godt.

Kjemiske baserte løsningsmidler

Løsemidler basert på innenlandske kjemikalier kan fjerne pigmenter av uutslettelige markører hvis du er i vanskeligheter. Disse inkluderer:

  • Denaturert alkohol
  • aceton
  • Hånd desinfeksjonsmiddel

Du kan bruke dem til to ganger om dagen. Påfør en liten mengde med en bomullspute og skyll med varmt vann.

Sminke

Remover kan være en’annen løsning for å fjerne den uutslettelige lærmarkøren. Dette er også en «8217; mindre hardt alternativ enn kjemikalier for fjerning av innenlands. Påfør med en bomullspute og massasje med sirkulære bevegelser i noen sekunder. Skyll grundig med varmt vann.

L’blekk på huden er usunn?

De tradisjonelle uutslettelige markørene du finner i kontorartikler, er ikke egnet for huden din. Faktisk inneholder tradisjonelle permanente markører ingredienser som anses giftige, for eksempel harpiks, xylen og toluen.

Når disse markørene kommer i kontakt med huden, kan det oppstå en liten irritasjon. Symptomer inkluderer rødhet, hevelse og kløe. Videre kan dampene av uutslettelige markører irritere øyne, nese og hals.

Sikre blekk til huden

Det er usannsynlig at et utilsiktet tegn på permanent blekk forårsaker negative symptomer. Når det er sagt, må du ikke bruke en uutslettelig markør på huden.

Hvis du er interessert i markører for huden din for sport eller midlertidige tatoveringer, anbefaler vi at du finner markører spesielt designet for huden. Disse er også vanntette, men i motsetning til tradisjonelle Sharppie markører, er giftige ingredienser ikke inkludert.

Kjøp trygge hudmarkører.

Ta bort

Den uutslettelige markøren på slutten vil forsvinne med en vanlig vask og naturlige oljer fra porene. Hvis du vil eliminere markør flekker litt & # 8216; raskere, vurdere hjemme rettsmidler over.

Men vær forsiktig og ikke bruk noe stoff som du vet for å være allergisk eller følsom. Kontakt lege hvis du utvikler kutane utbrudd eller hevelse på grunn av uutslettelige markørflekker på huden.