Slik fjerner du moles: Safe Home Remedies

Fordi det kan være nødvendig å fjerne en mol

Jeg i felles hudveksten. Du har sannsynligvis mer enn en på ansiktet ditt og kroppen din. De fleste gjorde det Fra 10 til 40 mol et sted på huden deres.

De fleste molene er ufarlige og ikke C’Det er ingenting å bekymre seg for. Det er ikke nødvendig å fjerne en mole med mindre det forstyrrer deg. Men hvis du ikke liker måten det påvirker utseendet ditt, eller hvis du irriterer for å gni mot klærne dine, fjerner du NEO er A & # 8217;.

Molene du har absolutt å vurdere å fjerne, er de som har endret seg. Enhver forskjell i farge, i størrelse eller form av en mol kan være et advarsel tegn på hudkreft. Rådfør deg med en hudlege for en sjekk.

Du kan bli forsøkt å fjerne molene hjemme på grunn av komfort og kostnad. Før du prøver å kutte molen med saks eller gni til en molekrem kjøpt i butikken, les videre for å lære om de involverte risikoene.

Det er effektive måter å fjerne i hjemme?

En rekke nettsteder tilbyr forslag og # 8220; DIY & # 8221; Å fjerne en neo hjemme. Disse metodene har ikke vist seg å fungere, og noen kan være farlige. Du bør snakke med legen din til alternativene dine før du prøver ethvert hjemmemedisin for å fjerne mole.

Noen av disse uprøvde metodene inkluderer:

 • brenner molen med epleeddik
 • Fest mole hvitløk for å lønne det fra innsiden
 • Påfør jod til molen for å drepe celler alle & # 8217;
 • Klipp molen med saks eller et knivblad

Andre hjemmemedisiner som hevder å fjerne moles, inkluderer program:

 • En blanding av natriumbikarbonat og ricinusolje
 • bananskall
 • røkelse olje
 • Olje Dell’Tea Tree
 • hydrogenperoksid
 • aloe vera
 • linfrøolje

Apotek og nettbutikker selger også kremer for fjerning av inn. Å bruke disse kremer, først skrape av toppen av molen. Så gni krem ​​på molen. Produktene sier at innen en dag fra applikasjonen av kremet, vil en skorpe danne seg. Når skorpen faller, vil molen gå med den.

Sikrere alternativer

En tryggere måte å skjule i hvis du er klar over er å dekke dem med sminke. Hvis du har et hår som vokser fra en mol, kan du kutte den eller rive det trygt.

Fordi fjerningen av huset er skadelig

Fjerningsmetoder for innenlands mole virker ganske enkelt og praktisk. Du kan bli forsøkt å prøve en av disse teknikkene for å unngå et besøk til studiet av din hudlege. Likevel er det ingen bevis på at hjemmebehandlinger for fjerning av mole, og noen av dem kan være farlige.

Noen utdanning De rapporterte bivirkningene av kremer for å fjerne mol tilgjengelig i apotek og nettbutikker. Disse kremer kan forårsake dannelsen av tykke arr i Mole-området # 8217.

Fjern også molene som skjærer dem med et spiss objekt som saks eller et knivblad, involverer risiko. Kutt veksten øker risikoen for infeksjon, spesielt hvis verktøyet du bruker ikke er riktig sanitert. Du kan også skape et permanent arr hvor det var molen en gang.

En annen risiko for å fjerne en mole alene er at du ikke kan si om en mol er kreft. En mole kan være melanom. Hvis du ikke har en hudlege for å teste molen og er kreft, kan det spre seg gjennom hele kroppen og bli farlig for livet.

Når skal du se en lege

Kontakt en dermatolog hvis du vil fjerne en nyfødt som plager deg. Og definitivt se en lege hvis molen har endret seg, noe som kan være et kreftskilt. Legen kan utføre en biopsi, fjerne et lite stykke av molen til å teste under mikroskopet for å se om det er kreftfremkallende.

Dermatologer bruker to sikre og effektive metoder for å fjerne moles.

Med kirurgisk eksisjon, doktoren numbing området rundt molen og deretter kutter hele molen. Så sutur legen eller sutur det lukkede såret.

Med en kirurgisk barbering, legen numbing området rundt molen og bruk et blad for å barbere molen. Du trenger ikke poeng eller suturer med denne metoden.

Med begge metodene vil legen teste din mol for kreft.

Bunnlinjen

Hvis du har en mol som ikke endres, og det ikke bry deg, er det beste å gjøre det alene. Men hvis du ikke liker måten molen påvirker utseendet ditt, eller hvis klærne dine irriterer, ta kontakt med en hudlege for å fjerne den trygt.

Kontroller sikkert en hudlege hvis molen har endret farge, størrelse eller form eller hvis han har skorper. Disse kan være tegn på melanom, den mest dødelige typen hudkreft. Ha mole sjekk og fjern livet ditt.