Slik fjerner du midlertidige tatoveringer: Kokosnøttolje, vaskemiddel og mer

Kom ut på hans slått på?

De fleste midlertidige tatoveringer varer omtrent en uke før du bryter og gni litt og om gangen.

Men hvis du er i trøbbel, og du må fjerne den før, hopper du over såpen og vannet og # 8217;. Du vil ha lykke til med en hjemmelaget skrubbe eller en benk exfoliant (OTC).

Du kan også bruke et løsningsmiddel basert på olje- eller kjemiske produkter for å håndtere et spesielt blantete stykke. Disse kan bidra til å oppløse hele bildet eller rense eventuelle fragmenter og vedvarende stykker.

Husk: Måten hvor Strofini L & # 8217, området er en viktig faktor som tatoveringen kommer av. Pass på at du bruker sirkulære og delikate bevegelser. Fortsetter å gni forsiktig til tatoveringen er helt forsvunnet.

Les videre for å lære å lage en exfoliant scrub, hvordan å hacke produktene du allerede har hjemme, og om nødvendig, hva du skal kjøpe i apoteket.

1. Bruk en eksfolierende kroppsskrubbe

Exfoliating Scrubs bidrar til å fjerne døde hudceller og oppmuntre til ny vekst. Under denne prosessen kan skrubben bidra til å bryte og polere flekkene i midlertidig tatovering.

Hvis du ikke har eksfolierende produkter på fingertuppene, kan du prøve å montere noe ved hjelp av hva C & # 8217, det er på kjøkkenet ditt. Du kan prøve å kombinere:

 • 1/2 kopp cane sukker, mel d’bakken havre eller kaffe midler til eksfoliator
 • 1/2 kopp kokosnøtt eller olje D’oliven for å knytte granuler sammen
 • 1/2 teskje vanilje for å legge til en hyggelig duft, hvis ønskelig

Hvis du vil ha en rask løsning uten gjør-det-selv, gå til ditt lokale apotek eller kjøpe produkter klar klar som skrubbe på Salt Dell & # 8217;.

Pass på at du kjører delikate sirkulære bevegelser for å gni på huden alt du bruker i minst 30 sekunder. Du kan fortsette å gni hvis du trenger mer tid.

2. Prøv et løsningsmiddel basert på olje

Oljebaserte løsninger brukes ofte til å fjerne sminke og rengjør huden. Teorien ved foten av dette er at «lignende fjerner den samme» 8221; slik at løsningen kan fjerne akkumuleringen uten å frata huden på sine naturlige oljer.

I mange tilfeller kan oljene du har på kjøkkenet (eller i # 8217; badskapet) kan gjøre trikset. Dette inkluderer:

 • baby olje
 • kokosolje
 • Olje d’oliven

Hvis du ikke har noen produkter på fingertuppene, og du ikke føler deg komfortabel med en gjør-det-selv-metode, gå til det lokale apoteket for å ta et oljebasert vaskemiddel. Cold Creams er også en «8217;. Disse vaskemidler blander olje og vann sammen for å berolige huden.

Når produktet er oppnådd, bruk det på huden. Gnider med delikate sirkulære bevegelser til tatoveringspigmentene feil.

3. For stædige tatoveringer, velg en kjemisk fjerning enhet

Noen produkter inneholder kjemikalier som raskt kan fjerne tatoveringer ved å redusere farge og bryte partikler.

De fleste har allerede en eller flere av disse fjerningene for hjemmet:

 • Hånd desinfeksjonsmiddel
 • Denaturert alkohol
 • hydrogenperoksid
 • aceton

Du kan også bruke vaskemidler eller produkter som inneholder kjemikalier som L’glykolisk, melkisk eller salicylsyre, som kan hjelpe Øk hudens omsetning av huden og rengjør på bunnen av området. Du kan allerede ha noen skjønnhetsprodukter som inneholder disse ingrediensene.

Gni løsningsmidlet du foretrekker på det berørte området med en klut med delikate sirkulære bevegelser, men bestemte seg for ca 20 sekunder om gangen. Sjekk området og fortsett å gni om nødvendig. Pass på at du vasker bort produktet så snart du er ferdig.

Hvordan å berolige L’Betennelse igjen tilbake

Vedvarende vask kan forårsake midlertidig irritasjon eller betennelse. Og hvis det brukes i lange perioder, kan kjemikalier også irritere huden.

Hvis huden din er rødt eller betent, gjelder den en kald pakke på området i ca. 15 minutter.

Du kan også bruke en beroligende hud for huden, for eksempel:

 • Aloe vera gel
 • agurk gel
 • kokosolje

I de fleste tilfeller vil denne irritasjonen dempe i løpet av dagen.

Bunnlinjen

Du kan være klar til å kvitte seg med den pigmentflekken akkurat nå, men vanlige midlertidige tatoveringer varer vanligvis to uker på det meste. Du kan alltid spare deg for stresset med å gni og skrape og vente.

Hvis fjerningsmetodene ikke fungerer, og du må rengjøre for en hendelse, kan du bruke en vanntett concealer eller fundament for å skjule tatoveringen. Hvis tatoveringen er stor eller du har mer enn én, kan du melde deg på en spesiell foundation designet for å dekke tatoveringer.