Slik fjerner du henna: 12 måter å kvitte seg med & # 039; henna fra huden

L’henna er et fargestoff som er avledet fra bladene av planten av planten. I # 8217; gammel kunst av Mehndi, er farging påført huden din for å skape intrikate midlertidige tatoveringsdesigner.

Farging alle’henna har en tendens til å vare ca to uker før du begynner å ta et bleknet utseende. Når farging ALL’Henna begynner å falme, kan det hende du raskt vil fjerne designen alle’henna fra huden.

Fortsett å lese for noen metoder du kan prøve å bli kvitt en tatovering alle’henna.

Tips for å fjerne henna

1. Soaking i saltet vann

Du kan starte fjerningsprosessen til # 8217; henna nedsenking av kroppen i vann med et eksfolierende middel, som havsalt. Selv Epsom Salt, eller til og med bordsaltet, fungerer. Natriumklorid i salt kan bidra til å mate levende epitelceller og bli kvitt de døden.

Hell om en halv kopp salt i # 8217; varmt vann i et halvt fullt badekar og senk i tjue minutter.

2. Exfoliating Scrub

Gni huden med en eksfolierende ansikts- eller kroppsrensemiddel kan bidra til å fjerne raskt # 8217; henna. Bruk en som inneholder et naturlig eksfolieringsmiddel, som aprikosen eller stokksukkeret, reduserer hudirritasjonen.

Pass på at du bruker en fuktighetskrem eller påføring av kokosnøttoljen etter exfoliating tatovering Alle’henna.

3. Olje d’oliven og salt

Bland en kopp olje d’oliven med tre eller fire spiseskjeer av havsalt skaper en blanding som kan være i stand til å oppløse farging alle’henna fra huden mens exfolierte falmet tatovering.

Bruk en bomullspute for å fullføre huden helt og lar oljeoljene d’olivenoljer før forsiktig gni saltet med en fuktig klut.

4. Antibakteriell såpe

L’høy alkoholinnhold og eksfolierende perler i antibakteriell såpe kan bidra til å bli kvitt farging alle’henna. Ruffle hendene dine et par ganger om dagen med din favoritt antibakteriell såpe, men vær forsiktig så du ikke tørker huden din.

Påfør en fuktighetskrem på kroppen etter bruk av antibakteriell såpe for å eliminere henna.

5. Natriumbikarbonat og sitronsaft

Sitronsaft Det er en bevist Lightening Skin Agent. Natriumbikarbonat og sitronsaft kan fungere sammen for å lette farging alle «8217; henna og få den til å forsvinne raskere. Imidlertid må du aldri bruke natriumbikarbonat og sitronsaft på ansiktet.

Bruk halv kopp varmt vann, en skje full av natriumbikarbonat og to teskjeer sitronsaft. Påfør denne blandingen med en bomullspute og la den absorbere fra huden før du fjerner den. Fortsett å gjenta til # 8217; henna kan ikke sees.

6. Sminke

Enhver silikonbasert makeuper kan være en delikat måte å kvitte seg med farging alle’henna.

Bruk en bomullspute eller en bomullsfil for å fullstendig mette tatoveringen din, så fjern sminke med en tørr klut. Du må kanskje gjenta operasjonen et par ganger.

7. Micellar vann

L’Micellar vann kan binde seg til farging av alle’henna og hjelpe deg med å løfte den fra huden. Denne metoden er spesielt delikat på huden din.

Pass på at du helt våt huden med micellar vann og la huden absorbere den. Påfør deretter et bestemt trykk mens det retter den tørre huden.

8. Hydrogenperoksid

Hydrogenperoksid kan lette utseendet på huden din, men denne metoden kan kreve et par forsøk på å fjerne henna. Bruk fortynnet hydrogenperoksid for kosmetisk bruk og bruk den sjenerøst på Your Tattoo ALLT’Henna.

Etter flere applikasjoner, bør tatoveringen falme utover synligheten.

9. Whitening tannkrem

Frukt Whitening ingrediensene i tannkremet ditt påføring av en sjenerøs mengde på tatoveringen ALL’henna og masserer den.

La tannkremet tørke før du bruker en gammel tannbørste for å forsiktig gni tannkremet.

10. Kokosnøttolje og råsukker

En blanding av kokosnøttolje ved romtemperatur (smeltet) og rårørsukker er et kraftig eksfolieringsmiddel.

Gni kokosnøttoljen på tatoveringen ALL’henna og la huden din absorbere den før du overlapper råsukkeret. Ruffle sukkeret på tatoveringen før du legger trykk med en svamp eller en klut for å fjerne oljen og sukker fra huden.

11. Hårbalsam

Et hårbalsam designet for å hydrere håret kan også fjerne henna.

Påfør tatoveringsbalsammet og sørg for at huden har tid til å absorbere den helt. Skyll med varmt vann.

12. Gå til en svømmetur

L’klorata vann i et offentlig basseng kan være det du trenger for å fjerne henna fra huden og i mellomtiden gjør en po & # 8216;. Hit bassenget i omtrent førti minutter og ethvert tegn på henna på huden din vil trolig forsvinne utover anerkjennelsen.

L & # 8217;

Selv om du har problemer med å fjerne farging av alt’henna fra huden ved hjelp av metodene beskrevet ovenfor, trenger du ikke å ponere lenge. Farging alle’henna er ikke permanent og bør fjernes alene innen tre uker hvis du tar en dusj hver dag.

Hvis du har en allergisk reaksjon, », kan du prøve å bli kvitt tatovering alene, sannsynligvis ikke løser problemet. Snakk med en hudlege av noen negative reaksjoner eller tegn på huden din som du får på grunn av # 8217; henna.