Slik fjerner du en sting D & # 039; Bee, en vespa sting eller en sting av cabrone

Del på Pinterest

Mens perforeringsslaget til en punktering D’Bee kan skade, det er egentlig giftet som er utgitt av sting som utløser den vedvarende smerten, hevelsen og andre symptomer forbundet med dette håndhjulet for det varme klimaet.

Fjern raskt stikket på A’Bee bidrar til å lindre smerte, men må gjøres nøye.

Hvis du bruker tid til å åpne, er det hva du kan gjøre hvis du eller noen ved siden av deg er pek og hva som skal vite om Insekter annet enn biene som kan være skarpere.

Hastigheten er den viktigste delen

Det er ikke alltid lett, spesielt hvis du har å gjøre med et redd barn og i tårer, men vær rolig etter en punktering D’Bee er veldig viktig. Du vil jobbe raskt, men du vil ikke forverre skaden;.

Sting av A’Bee er spiss (i motsetning til en veps, som er rett og ikke løsner fra Vespa). Spissen er en del av det som gjør en punktering smertefull; bi og hvorfor fjerne API-stikkene krever en liten innsats.

Gi en god titt på nettstedet

Etter å ha identifisert posisjonen til punkteringen, ta et sekund for å undersøke stinget. Hvis det er mulig, prøv forsiktig å skrape sting med neglen.

Flatt huden forsiktig

Hvis posisjonen til punkteringen er i A’område med hudfolder, som i tommelen og 30217; indeksen, kan det være nødvendig å lett forlenge huden for å avsløre stinget.

Rulle eller skrape

Noen eksperter anbefaler imot bruken av pinsett eller klemme huden for å bidra til å presse ut stinget, fordi det kan forårsake mer giftfrigivelse.

Imidlertid foreslår andre helsepersonell som filen Fjerningshastighet på stinget Det er viktigere enn metoden.

Det er få undersøkelser på # 8217; emnet, men en Eldre studio Han sier at uavhengig av metoden som brukes, hvordan du klemmer stikket for å fjerne det eller skrap det, er nøkkelen for å fjerne stinget raskt.

Slik fjerner du en D & # 8217 Sting; Bee med et kredittkort

Hvis neglene dine er for korte til å skrape en sting, kan kanten av et kredittkort også fungere.

Skrape forsiktig punkteringsstedet til stinget ikke glir ut. Hvis ingen kredittkort, kjørelisens eller lignende objekter er lett tilgjengelige, kan du bruke hvilken som helst rad, som en linjal eller bakside av en tast.

Giftposen vil alltid være festet?

Den giftige sekken er vanligvis, men ikke alltid, festet til den spisse sting.

Så når du skraper eller trekker ut stikket, bør giftposen være synlig i den øvre delen av stinget.

Ikke bekymre deg hvis du ikke ser giftposen, men ta et øyeblikk for å undersøke punkteringsstedet for å sikre at du har fjernet alt.

Husk at vepsene og hornetene ikke forlater en sting og giftpose. Hvis du ikke ser noe på nettstedet, kan det være fordi noe annet enn en & # 8217;.

Videre, hvis du har vært poeng mer enn en gang med et enkelt insekt, var det sannsynligvis ikke en’Bee. A’Enkelt bi en gang pricks, mister stinget og deretter dør. Andre API-arter er i stand til å straffe mer enn en gang.

Behandle

Når stikket er fjernet, har man blitt igjen en, du bør begynne å behandle såret og ansiktssymptomene.

Følg disse trinnene:

 • Vask det området som er opptatt av såpe og vann.
 • Påfør en kald pakke på stedet for å redusere hevelse og smerte. Pakk den kalde pakken i et håndkle eller en ren klut og legg den på stedet i 10 minutter, og fjern det i 10 minutter. Gjenta denne ordningen til smerten forsvinner. Hvis hevelse eller andre symptomer vokser i andre deler av kroppen, som ansiktet, ring 911. Det kan indikere en allergisk reaksjon.
 • Få en benk analgetisk, som L’Ibuprofen (Advil) eller Paracetamol (Tylenol). Pass på at disse stoffene ikke samhandler med andre rusmidler du allerede tar.
 • Folk som vet hvordan å være allergiske mot skarpe insekter, bør snakke med legen din om hvordan du skal svare på punkteringer. Også familiemedlemmer og venner bør ha denne informasjonen.

  nødsituasjon

  Hvis du er pek og allergisk mot tauene D’Bee, eller offeret for punkteringen i nærheten av deg, er, bruk en epinephrine autoinjector, som en epypen, for å reversere symptomene. Ring deretter 911 eller antall lokale beredskapstjenester.

  Hvis en epinefrininjektor ikke er tilgjengelig, kaller den umiddelbart nødstilfeller.

  D & # 8217 Sting; Bee mot Vespa Sting

  Trinnene for å fjerne stikket på A’Bee er de samme som du vil fjerne sting av en veps eller en hornet. Men det er forskjeller verdig notat.

  Mer du kjenner Pungent Insekter som kan leve hagen din eller hvor du bruker tid, alt du vil bli forberedt hvis du skulle få en smertefull punktering.

  De gule jakkene forlater sting?

  Ikke vanligvis. En gul jakke er en type Vespa og har en tendens til å være mer vedvarende enn de melliferøse bier eller humle.

  Og i motsetning til de melliferøse bivene, har de gule jakkene ikke en spissende sting som er igjen. I stedet biter de gule jakkene noen ganger huden til å ha en fast kontakt og kan derfor premie flere ganger i samme posisjon.

  De andre vepsene forlater en sting?

  The Wasp Bites er blant de veldig smertefullt Insektbitt, i henhold til Schmidt Sting Pain Index utviklet av Justin Schmidt Entomologist. Hva gjør det enda mer bekymringsfullt er at vepsene ikke forlater deres sting og kan angripe mer enn en gang.

  Hornets forlater stubbe?

  Hornets ligner på vepsene og kan også ha en tendens til å være mer aggressiv enn biene. Dessuten, uten barbs, forlater hornetene ikke stikket i huden. De kan også premie flere ganger.

  Hvis det er en bit og ikke en punktering

  Tafani, gnats og andre fluer kan bite, forårsaker smerte og hudirritasjon. Vask området med såpe og vann, og dekk deretter bittene med en krem ​​alle «8217; hydrokortison, kan bidra til å redusere kløe.

  L & # 8217;

  Fjern raskt og nøye stikket på A’Bee kan redusere mengden gift som frigjøres i kroppen.

  En rask og full fjerning betyr at du bør prøve mindre smerte og andre symptomer. Det er vanligvis bare å skrape sting med en’neglelakk, et kredittkort eller en annen rett kant.

  Hvis du trenger pinsett, vær forsiktig så du ikke får mer smerte ved å grave huden.

  Waspe og Cabroni forlater vanligvis ikke sting på plass, men behandling for alle typer biter er det samme: Rengjør stedet og bruk is for å lindre smerte og hevelse.