Slik bygger du et treningsstudio for mindre enn $ 150

Vi inkluderer produkter som vi tror på våre lesere. Hvis du kjøper lenker på denne siden, kan vi tjene en liten kommisjon. Her er vår prosess.

Nå som vi er midt i’Covid-19 selvsikre og fysisk avstand (eller sosial), er kanskje viktigere enn å holde tritt med en rutine av øvelser.

Men hvordan svetter du når treningsstudioer, parker og turstier er stengt? Blir kreativ!

Ved hjelp av lavprisutstyr sammen med de vanlige elementene for hjemmet du allerede har, kan du opprette et treningsprogram for hele kroppen full av variasjon.

Artiklene som presenteres her, er ganske praktiske, men du kan kanskje finne dem enda billigere på online eller rabatterte forhandlere. Så du vil være klar med et flott hjem gym, selv når pandemien har gått.

Del på Pinterest

Øvelser fra manuell: Gratis

Du har lærebøker eller salongbordsbøker rundt hjemmet for å samle pulver? Nå kan du bruke dem til å berike kroppen din så vel som ditt sinn!

Manuelle dekonser

Nick occhipinti, Spesialisert sertifikat for kraft og air condition (CSCs) og sertifisert personlig trener (CPT), anbefaler å plassere to lærebøker på gulvet på ca 1-2 meter unna.

Sett en hånd på hver lærebok og trykk mot L & # 8217;.

Å ha 2-4 tommers hevede hender fra gulvet vil tillate deg å synke dypere inn i en pushup, noe som gjør denne enkle hjemmeøvelsen vanskeligere og effektivt.

Denne treningen vil teste dine pectorals, foran og triceps på en effektiv måte, sier Occhipinti.

Oppsummerer å investere fra manuell

Plassert på en lærebok ofte ca 2-3 tommer og lage et dypt lunge.

L’Ekstra høyde under foten gjør L’dypere lunge enn normalt for denne utfordrende varianten av en unmissabel trening for den nedre delen av kroppen, sier Occhipinti.

Denne spenningsvariasjonen påvirker quadriceps mens de utfordrer stabiliteten til den nedre delen av kroppen.

Del på Pinterest

Skumrulle: $ 25

Disse solide, men støttevalsene er gode for å gjøre grunnleggende posturaløvelser for avanserte kjernestabiliseringsteknikker, sier Heather Jeffcoat, Fysioterapeut og sertifisert Pilates instruktør.

Tradisjonelle crunches

 • Stor lengde på rullen for å støtte fra hodet til coccyxen.
 • Rist hendene bak hodet ditt (men ikke trekk nakken din).
 • Inhalerer for å forberede deg selv, og deretter puste ut mens du hevder overkroppen og gjør den knirkende. Inhalere, lavere og gjenta.
 • Øker gradvis høyden på knasen i tide, men husk å holde den nedre delen av ribbenene i kontakt med skumrullen, sier Jeffcoat.

  Kjøp en online skumrulle.

  Del på Pinterest

  Flaske med vaskemiddel

  Skjønnheten i en flaske vaskemiddel er at du kan legge til vann for å øke motstanden, sier han Alex Carneiro, Sertifisert personlig trener.

  Så hvis en gallon er for lett, legg til mer vann for å øke vekten.

  Øvelser som bruker vaskemiddelflasker

  Vertikale linjer med vaskemiddel & # 8211; For skuldrene dine: Holde vaskemiddelet i nærheten av kroppen, pust ut og løft den opp til thorax-nivået hovedsakelig med skuldrene.

  Pulver vaskemiddel svinger & # 8211; For skinker og baklårmuskler: Løft vaskemiddelet fra bakken og la den svinge mellom beina.

  Knærne skal bøye seg lett under denne bevegelsen. Styrke hofter fremover for å skyve vaskemiddel i luften;. Vaskemiddelet bør ikke reise høyere enn skuldrene dine, sier Carneiro.

  Del på Pinterest

  Dumbbell Set: $ 15 +

  Dumbbells er ganske billig og kan brukes til en rekke øvelser som kan fungere på hele kroppen, sier han Nicole Ferrier, Online fitness instruktør.

  Disse små, men kraftige utstyret for treningsøkter kan brukes til å styrke og tone armer, ben og lår og til og med flate og tone sentrale muskler.

  Squats med dumbbells

 • Hold styrene for brystet, føttene til bredden på skuldrene dine og fingrene litt ut.
 • Skyv hoftene tilbake og brett knærne med brystet ditt.
 • Ferrier anbefaler å gjøre 3 serier fra 10-15 repetisjoner. De viktigste musklene er berørt, er skinker, quadriceps og bakre lårmuskler.

  Kjøp dumbbells Online.

  Del på Pinterest

  Jumping tau: $ 8- $ 20

  Hvem elsker ikke Tau å hoppe? Jeg er et flott treningsverktøy og kan ta deg tilbake til lekeplassene dine.

  De er også gode for en Cardio-eksplosjon, de er billige og tar ikke over plass, sier Ferrierier.

  Tren med tau for å hoppe dobbelt under

  I en dobbel under passerer tauet under deg to ganger i et hopp. Håndleddet ditt må rotere raskt, og du må hoppe høyere enn 6 tommer for å gjøre det, sier Ferrier.

  De viktigste musklene som er bekymret, er biceps og kalvene.

  Kjøp tau for å hoppe på nettet.