Slik bruker du essensielle oljer for tennene trygt

Beskrivelse

De fleste barna vil få den første tannen på 6 måneder gammel og vil ha et komplett sett med 20 tenner & # 8220; som barn & # 8221; (løvfisk) innen 2 og et halvt år.

I løpet av denne tiden er det normalt at barns tannkjøtt blir myke rundt de nye tennene. Hevelse kan forekomme, som kan vonge. Barn er også utsatt for en bredt spekter av nye sykdommer i denne perioden. De er bevæpnet med færre morsantistoffer, som kan øke det generelle ubehag som opplever. Dette kan gjøre en vanskelig tid for barn, så vel som for voksne som tar vare på dem.

Sekund American Academy of Pediatrics, Massasje er en trygg og effektiv behandling for den lille teething irritasjonen.

Essensielle oljer er også mye brukt til å lindre smerte og # 8217; angst som stammer fra teething, men det er ikke tilstrekkelig vitenskapelig bevis for å demonstrere at de er effektive på denne måten. Husk at hvert barn vil reagere annerledes.

Tidlig tann

Teething kan starte fra 4 til 7 måneder. Fordi små barn er følsomme, anbefales bare to essensielle oljer for den aktuelle bruken i denne innledende fasen: kamille og lavendel.

Fortynn alltid essensielle oljer i en grunnleggende olje. Ikke bruk essensielle oljer direkte på babyens hud. Bland det med en baseolje som en vegetabilsk oljevektor.

Chamomile (Chamomilla eller Chamaemelum Nobile)

Del på Pinterest

Kamille er den mest brukte essensielle oljen for tennene på grunn av beroligende effekter. Dens ikke-giftige natur gjør det også trygt for barn i alle aldre.

For å bruke den, hell en eller to dråper i en full vaporizer D’vann. Alternativt kan du blande kamilen med en grunnolje med et kombinert fortynningsforhold på mindre enn 5% essensielle oljer med baseoljen og massere blandingen langs babyens kjeve.

Lavendel (Lavandula Angustifolia)

Del på Pinterest

Lavendel er beroligende og giftfri, noe som gjør det til en av favorittene for barn som legger tenner under 6 måneder. I tillegg til å være en naturlig antiseptisk, er lavendel også en naturlig beroligende og dets beroligende effekter kan lindre muskelsmerter.

Å bruke, fortynne lavendel i et forhold på opptil 5 prosent og massere blandingen langs baby kjeve.

Barn over 6 måneder

Som barn aldre blir flere essensielle oljer tilgjengelig for bruk på kjeven og direkte på tannkjøttet.

Ginger (Zingiber officinale)

Del på Pinterest

L’ingefærolje kan bidra til å lindre smerte forårsaket av leddgikt, tretthet og muskelsmerter. Men ingefær kan også forårsake irritasjon hvis ikke fortynnet riktig.

Å bruke den, fortynn ingefær i en baseolje i et maksimumsforhold på opptil 25 prosent og masser blandingen langs barnets tannkjøtt.

Marjoram (Origanum Majorana)

Del på Pinterest

Marjoram kan bidra til å øke sirkulasjonen og lindre muskel og leddsmerter. Hos voksne brukes Marjoram vanligvis til å lindre smerter i leddgikt, muskelsmerter og revmatisme.

Å bruke, fortynne marjoram i en baseolje i en andel på opptil 5% og forsiktig massere blandingen langs babyens kjeve.

Barn over 2 år

Teething kan fortsette å være smertefullt til alle 20 tennene ikke er helt voksne.

Garofano Nails Sprout (Eugenia Caryophyllata)

Del på Pinterest

Garofano Nails Sprout er en kraftig analgetisk og antiseptisk. Det brukes ofte i noen tannpreparater hos voksne og kan være effektive for å lindre smerte på grunn av muskelspenning.

Spiret av nelliker er gunstig for bladbladet og stammen av nelliker fordi det er minst giftig for de tre, men det bør fortsatt brukes med forsiktighet. For å bruke den, fortynn spire av nelliker i et forhold opptil 25 prosent og masser blandingen langs barnets tannkjøtt. På grunn av sin makt, bør spire av nelliker ikke brukes på barn under 2 år og bør aldri inntas.

Fordi noen essensielle oljer ikke skal brukes sammen med visse medisiner og medisinske forhold, må du alltid konsultere legen din før du bruker terapeutiske oljer på barnet ditt.

Hvis du er gravid, snakk med legen din før du bruker enhver essensiell olje på deg selv eller ditt barn.

Foreslåtte applikasjoner

Det er tre måter å integrere essensielle oljer i teething rettsmidler.

  • Den første og vanligste metoden er å påføre trykk direkte på barnets tannkjøtt og massere gingivalområdet.
  • Den andre metoden består i # 8217; utfør en lett massasje langs babyens kjeve for å berolige de slitne tannkjøttet fra ytre.
  • Den tredje metoden består i å spre den fortynnede essensielle oljen i et rom. Selv om fordampningen av essensielle oljer ikke har smertestillende effekter, kan det ha flere generelle beroligende effekter.
  • Anbefalinger om fortynning

    Essensielle oljer skal alltid fortynnes før de blir påført huden, og dette gjelder spesielt for barn. Fordi disse oljene vil bli massert på de mest følsomme områdene av et barns hud, som kjeften eller tannkjøttet, må oljer fortynnes forsiktig.

    Noen oljer er kraftigere enn andre og bør fortynnes i et forhold på mindre enn 25% av essensiell olje for oljevektor. Andre oljer kan fortynnes i et 5% essensielt oljeforhold for oljevektor. Det er viktig å ikke overskride anbefalt fortynningsforhold fordi en feil fortynning kan forårsake brannskader.

    Først av applikasjonen, kjør en oppdateringstest ved å påføre en liten mengde essensiell olje fortynnet på beinet eller armen til et barn og vent til å se om C’er en reaksjon. Hvis ikke C’det er reaksjon, det er sannsynlig å være trygg å påføre blandingen av oljer mer generelt. Essensielle oljer bør aldri inntas.