Slik bruker du en penispumpe, flere tips for kjøp, kostnader og mer

Beskrivelse

En penispumpe er en av de mange ikke-farmakologiske behandlinger for erektil dysfunksjon (DE). Disse enhetene kan være relativt enkle å bruke. Det er imidlertid viktig å ta forholdsregler, men siden det er en liten risiko for skade eller bivirkninger på grunn av feil bruk.

En penispumpe er også kjent som en vakuumpumpe eller pumpe for vakuum ereksjon. Enheten består av:

 • Et rør som passer til din penis
 • en tetning eller en ring som passer til bunnen av penis
 • Et batteri eller manuell vakuum fjerning av luften fra røret, utløse ereksjonen

En penispumpe kan ikke være det riktige valget for noen med og mild og kan ikke være effektiv for og seriøs. Men hvis du har blitt diagnostisert med en moderat DE, kan en penispumpe være en ikke-farmakologisk behandlingsalternativ å vurdere.

Slik bruker du en penispumpe?

ALLE’Start av penispumpen kan virke litt & # 8216; pinlig, men det er en ganske enkel enhet å bruke.

 • Begynn med å plassere røret over penis. Du kan bruke et smøremiddel for å unngå rørirritasjonen.
 • Slå på pumpen hvis den er drevet til batteriet eller bruk den manuelle pumpen for å begynne å fjerne luften fra røret inni. Endrer trykket i luften, vil luften føre til at blodet begynner å oppblåsne blodkarene i penis. Bare noen få minutter kan være nødvendig for å nå & # 8217;.
 • Du kan deretter fjerne røret og engasjere seg i Preliminarene eller i rapporten.
 • Du bør bruke en ring til penis?

  De fleste penispumpesystemer inkluderer en ring for penis eller en begrensning ring som er på foten av penis. Det tar sikte på å bidra til å holde strømmen av blodet fra penis.

  Når du har en’ereksjon, kan du plassere innsnevringsringen rundt bunnen av penis og deretter fjerne røret. Hold penisringen på plass, men i ikke mer enn 30 minutter, som det kan påvirke blodstrømmen og skade din penis.

  Hva er fordelene med en penispumpe?

  Penis pumper er effektive for å produsere ereksjoner for de fleste brukere. Varigheten av ereksjonen avhenger av individuell, men du kan forvente om 30 minutter. Noen menn kan bruke pumpen før preliminariene eller vente og bruke det rett før rapporten.

  Enheter er generelt trygge og har ingen av bivirkningene som kan følge med narkotika for de. Det er også ikke-invasivt, sammenlignet med nektet planter som krever kirurgi.

  En penispumpe er generelt billigere på lang sikt enn narkotika eller andre behandlinger, fordi den kan brukes flere ganger uten gjentatte kostnader.

  En penispumpe har den ytterligere fordelen av å være effektive etter prosedyrer, for eksempel prostata kirurgi eller prostatakreft radioterapi.

  En annen fordel med en penispumpe er at den kan brukes sammen med piller og andre behandlinger uten ytterligere risiko. For noen menn, l’vanlig bruk av en penispumpe kan bidra til å gi flere naturlige ereksjoner.

  Det er bivirkninger eller risiko i # 8217; bruk en penispumpe?

  Hvis det brukes riktig, er det få risikoer når du bruker en penispumpe. Kan brukes så ofte som kroppen din reagerer på behandling. Noen menn kan være i stand til å bruke det flere ganger på en dag, mens andre kanskje trenger å bruke det sjeldnere.

  Det er viktig å nøye følge indikasjonene som følger med pumpen. For mye press på røret i røret kan skade penis. Videre, C’er muligheten for en liten blødning under overflaten av huden. Dette kan etterlate små røde flekker eller petecy på penis.

  På grunn av enhetenes natur, fjerner den en del av spontaniteten til et kjønnsmøte. Noen menn og deres partnere kan føle seg ubehagelig eller flau med en pumpe for penis, spesielt alle & # 8217;. Noen menn merker også at ereksjonen noen ganger ikke føler seg så stoppe ved foten av penis som høyere på Auction.

  De fleste menn med de moderat kan bruke en sikker straffepumpe, selv om du tar et stoff for å fluidifisere blod, som for eksempel warfarin (Coumadin), kan du takle en større risiko for interne hemorragiske komplikasjoner. Blodforstyrrelser, som Sickle Cell Anemi, som setter deg i fare for hemorragiske hendelser eller blodpropper, kan hindre deg i å bruke en penispumpe trygt.

  Hvordan få en penispumpe

  Hvis du er interessert i # 8217; å kjøpe en penispumpe, snakk med legen din. Et resept vil sikre at du får en penispumpe godkjent av US Food and Drug Administration (FDA).

  Men ikke alle apotekene bringer disse enhetene, slik at du kan ringe rundt for å finne en butikk som selger dem. L’Office of youtroys kan være oppmerksom på apotek i ditt område der pakker for FDA-godkjente penis er tilgjengelige.

  Jeg kan kjøpe en penispumpe uten medisinsk resept?

  Det er mange typer disse enhetene på markedet, hvorav mange ikke er godkjent av FDA eller fra ethvert helsebyrå. Disse benkpumpepumper kan kjøpes på apotek, nyhetsbutikk og online.

  Men siden de ikke er godkjent av FDA, kan de ikke være sikre eller effektive. Trykket Alle’Interiør av noen OTC-enheter kan ikke være sikker.

  Hva skal du se etter når du velger en pumpe

  Når du velger en penispumpe, må du sørge for at den har en vakuumbegrenser. Denne funksjonen sikrer at trykket i luften ALLE’interiør i røret ikke blir for sterk, noe som potensielt kan skade penis.

  Også størrelsen på # 8217; ring som passer til basen av penis er viktig. Det må være stramt nok til å fungere, men ikke for stramt til å være ubehagelig. Du må kanskje prøve forskjellige størrelser for å finne den rette.

  Vær også forsiktig med å sørge for at penispumpen du kjøper er spesifikk for # 8217; e. Det skal utformes for å skape en midlertidig ereksjon og ikke å forstørre penis.

  Du kan se annonser i magasiner og online eller se enheter for støvsuger i butikker som lover å forstørre penis. Det er ingen bevis på at disse enhetene er effektive. Du kan risikere å skade penis ved å bruke en.

  Hvor mye er en pumpe for penis?

  Siden en penispumpe er en anerkjent behandling for DE DE, vil mange forsikringsselskaper dekke minst en del av utgiftene. Vanligvis er dekselet ca 80%. Så, for en $ 500 pumpe, bør du betale rundt $ 100. Hvis du ikke er sikker på dekningen, kontakt ditt forsikringsselskap direkte.

  Andre behandlinger for ED

  En penispumpe er generelt veldig effektiv, men det er andre behandlingsalternativer. Blant dem er:

  • Narkotika og muntlig. Populære stoffer inkluderer Sildenafil (Viagra) og Tadalafil (Cialis).
  • Protese. I penis er det satt inn A’protese stang som kan hovne med en saltoppløsning og forårsake A & # 8217;. En knapp trykkes under huden i nærheten av skrotet, og frigjør saltløsningen fra en liten oppbevaringspose som er implantert i # 8217; inguine.
  • Suppositorier eller injeksjoner skadet. En antagelse er et lite oppløst stoff som er satt inn i penisens hode for å forårsake ereksjon. Legemidlet kan også være selv ferdig med en veldig tynn nål på bunnen av penis.

  L & # 8217;

  Erektil dysfunksjon påvirker om 40% av mennene fra 40 år oppoverog et betydelig flertall av menn i alderen 70 år eller mer. Det kan påvirke tillit og # 8217; selvtillit og føre til problemer i et romantisk forhold.

  Men nå og opprettholde ereksjonen ved hjelp av en penispumpe, orale narkotika eller andre behandlinger, er imidlertid ikke en viktig del av # 8217; intimitet. Du kan tilfredsstille en partner seksuelt på andre måter. Og par kan nå et nabolag og et kjærlig bånd som ikke inkluderer forholdet.

  En pumpe for penis eller annen behandling for de kan søke om å undersøke, spesielt hvis begge partnere vedtar en pasient og positiv tilnærming til forvaltningen av DE.