Slik bruker du en hvilken som helst type bidet – med bilder

Del på PinterestIllustrasjon av Irene Goddard

Et bidet (uttalt buh-dag) er en servant som brukes til å rengjøre etter bruk av badet. Bidetene er vanlige i Europa, Asia og Sør-Amerika, så hvis du noen gang har reist internasjonalt, har du sikkert sett en.

Hvis du noen gang lurte på hva den riktige måten å bruke et bidet, er det nå en flott tid å lære, da de blir mer og mer populære i USA.

Typer bidet

Bidetene er tilgjengelige i flere former enn noensinne, noe som er en av grunnene til at de blir mer populære. Med de forskjellige bidetmodellene som kreves hvor som helst i moderne bad, kan du aldri virkelig forutsi hvor du kan møte en bærbar eller innebygd bidet.

Frittstående bidet

Dette er den tradisjonelle typen bidet. Frittstående bidet er plassert ved siden av det normale toalettet og ser ut som en stor og lav vask. Frittstående bidet er noen ganger fylt med vann som stiger til bollens overflate og kan utstyres med jets.

Håndholdt bidet

Et bærbart bidet, også kalt en dusj for bidet eller sprøyter for bidet, er en dyse som forblir festet på toalettet. Denne typen bidet plasseres manuelt i nærheten av ditt private område for å rengjøre kjønnsorganene og # 8217; Ano etter bruk av badet, et samleie eller å friske opp. Med et bærbart bidet kontrollerer posisjonering av jet d’vann.

Innebygd bidet

Et integrert bidet er et WC utstyrt med en bidetfunksjon. Etter å ha skyllet et toalett med integrert bidet, kan toalettet automatisk levere en strøm av vertikalt vann for å rense deg.

Varmtvannsbidet

Et bidet med varmt vann kan inkorporeres, øverststående eller som en sprøyterforbindelse. Et bidet med varmt vann er rett og slett koblet til rørsystemet i Dell’varmt vann eller har en innebygd vannvarmer som gir en varmere spritz på bunnen når du bruker den.

Slik bruker du et bidet

Hvis du ser et bidet & # 8220; ut av staten Brado & # 8221; gjør en plan på hvordan du vil bruke den før du prøver. Prøv å slå på sprøyteens dyse eller for å skylle det integrerte bidetet, slik at du kan se hvor vannstrømmen kommer fra hvor vannet i vannet vil være kraftig;.

Forslag til bruk

  • Sjekk bidetet før du prøver å bruke den. Finn ut hvor D & # 8217-strålene kommer fra, så du er forberedt.
  • Når du bruker et bidet for første gang, rengjør med toalettpapir før du prøver sprayen for bidet.
  • Det er ikke nødvendig å bruke såpen for å bruke et bidet. Noen mennesker bruker bidet som en mini-dusj etter en tarmbevegelse, et seksuelt forhold eller å avkjøles, men det er ikke et krav.
  • Pass på at alle klærne (for eksempel undertøy, bukser og skjorter i Tunica) er ute av hånden før du slår på bidetets jetter.
  • Du kan legge merke til et håndkle som henger på bunnen av bideten. Husk at dette er å tørke hendene, aldri rumpa.
  • For å få de beste resultatene med et bidet, husk å lukke T-ventilen etter hver bruk, uten unntak. Glem å slå den av kan forårsake tap av tilkobling.
  • Hvis du har en vulva, må du sørge for at du retter vannet frem og tilbake for å hindre at bakteriene kommer inn i vulvaen.

Forholdsregler

Bidetene kan være et utmerket alternativ til toalettpapir, men dette betyr ikke at det ikke er noen ulemper eller risiko forbundet med deres bruk. Bidetene er definitivt ikke for alle, og hvis du har et svekket immunforsvar, vil du kanskje vente litt og # 8216 før du prøver en.

Hvis du har mannlige kjønnsorganer, bruk et bidet før du har en tarmbevegelse, kan føre til en følelse av kløe alle’anus. EN 2016 studio I Japan er det sterkt knyttet til bidet bruk før & # 8217 eliminering sammenlignet med den eneste bruken etter symptomene på kløe.

Hvis du har kvinnelige kjønnsorganer, bruk av bidet, kan du øke risikoen for bakteriell vaginitt. I det minste en studie Han har vist at bruken av et bidet med varmt vann forverrer den naturlige balansen mellom vaginal flora.

Varmvannsbidetene innebærer også en generell risiko for bakteriell forurensning, ifølge 2017 Studio Sykehus.

Bunnlinjen

Bidetene kan ta en PO & # 8216; av tid til å bli vant til, men mange liker så mye at de bestemmer seg for å gjøre en permanent passasje. Hvis du vil prøve å bruke et bidet, gi A’utstyr og sørg for at du er forberedt på jets.

Personer med forhold som hemorroider eller syndromet til’irritabel tarm (IBS) kan ha nytte av å prøve bidet.