Slik bruker du Dental Wire med apparatet: Metoder, forslag og mer

Beskrivelse

Rengjøring og intradental wire av tenner Når du har enheten, er avgjørende for ditt eget smil og for din egen helse.

Flossen, eller voksbelagt ledningen for å rense de interdentale områdene, gni de vanskelige punktene for å nå som lett blir rømt til børstene, spesielt med parenteser og tråder på veien. Bruk tanntråd mellom tennene en gang om dagen og bruk en liten interproximal tannbørste for å rengjøre rundt angrepene og under ledningene.

Ikke hopp over tanntråd, selv om det tar lengre tid med apparatet. Disse interdentale trådteknikkene kan gjøre prosessen raskere og enklere. Uavhengig av den valgte metoden, er det viktig å bruke tanntrådene regelmessig for å hindre tannkjøttsykdommer og karies mens apparatet er på jobb for å justere tennene dine for et smil sikrere.

Tradisjonell interdental wire bruk

Denne anerkjente interdentaltrådteknikken er en fin måte å rense maten og plaketten fra de interdentale områdene, men for folk med enheten kan være litt og 3216 komplisert. Pass dental floss rundt parentesene og tråden tar tid.

Planlegger å gi deg fra 10 til 15 minutter for å passere flossen hvis du bruker denne metoden. L’Det eneste verktøyet du trenger er det voksede tanntrådene. Den ikke-voksede interdentalen kan rive opp og sitter fast i metallbrakettene.

Slik bruker du tradisjonell interdental tråd med braces

 • Kutt et stykke interdental wire fra 18 til 24 tommer.
 • Kaste tanntråd mellom hovedtråden og tennene. Det er nyttig å være foran et speil, slik at du kan se tråden for å sikre at du går hvor du vil.
 • Vikle endene av ledningen rundt # 8217; indeks for å lette manipuleringen av tråden.
 • Trykk forsiktig tanntråd mellom de to tennene og skyv den opp og ned på begge tennene. Hvis du er tenner øvre tenner, lage en oppformet U-form: kom på siden av en tann opp til gingivalkanten, så kom deg langs siden av # 8217; andre tann.
 • Fjern tannhjulet og fjern det forsiktig bak tråden. Vær forsiktig så du ikke lar tannen floss ut. Du kan ved et uhell slå kabelen og få den ut av braketten.
 • Bytt til paret etterfølgende tenner og gjenta prosessen.

Vannpik eller oral irrigator

En vannpik er et unikt verktøy som bruker en konstant strøm av vann for å rengjøre mellom tennene og langs gingivale kanten. En hydropusser koster rundt $ 50, men noen modeller er dyrere. På grunn av’flyt effektivitet av vann i rengjøring av munnen, er bare xnumx-xnumx minutter trengs for å passere tanntråd med denne enheten.

Noen Waterpiks merkevarer tilbyr spesielle forslag til ortodonti;. Disse koniske tipsene er i stand til å rense rundt angrepene og blant tennene lettere enn standard tips.

Slik bruker du tanntråd med vannpik

 • Fyll D’vann tanken på maskinen. Du kan legge til en munnvann all’vann for en antibakteriell bonus. Dette er imidlertid ikke nødvendig.
 • Skriv inn det koniske tipset på # 8217; hydropusser. Trykk for å passere vannet gjennom tanntråd for å sikre at det fungerer som det skal, og at trykket på vannet er sterkt nok for deg.
 • Lener seg mot vasken og legger spissen av den interdentale tråden i munnen.
 • Slå på L’hydropusser. Lukk leppene for å hindre at vannet skisserer av munnen. La vannet agn fra munnen mens du bruker tanntråden.
 • Skyv strømmen D’vann langs gingivalkanten og mellom hver tann.

Hvis du ønsker, kan du forsiktig pusse tann og parentes for å oppløse mat eller rusk.

Derfor spray igjen blant tennene og langs gingivalmarginen.

Gjenta denne prosessen langs forsiden og baksiden av hver tann.

Når du er ferdig, tøm tanken til Water og tørker spissen av tannflossen. Oppbevares i en lukket beholder for å beskytte spissen.

Infila floss

Du kan akselerere den tradisjonelle medisinske trådmetoden med et økonomisk, men uunnværlig verktøy. Dette lille plastverktøyet kalles interdental wire. En trådtråd hjelper deg med å trekke tråden lett bak ledningen på # 8217;.

L’bruk av en interdental wire vil redusere flere minutter fra tannpleie rutinen. Du kan kjøpe flosser for interdental floss i supermarkeder eller apotek i muntlig hygiene. Din ortodontist kan også ha prøve tråder som kan gi deg å prøve før du kjøper en fullpose.

Slik bruker du en trådtråd for tanntråd med armatur

 • Pass en ledning 18-24 tommers tråd gjennom øyet på & # 8217;.
 • Sett spissen av plastnålen under apparatets ledning. Trekk forsiktig tanntråden gjennom tråden. Oppbevar PER-tråden i en hånd.
 • Vikle tråden rundt indeksen for å få mer kontroll på den tynne tråden.
 • Trykk forsiktig tanntråd mellom de to tennene og skyv den opp og ned på begge tennene. Hvis du er tenner øvre tenner, lage en oppformet U-form: kom på siden av en tann opp til gingivalkanten, så kom deg langs siden av # 8217; andre tann.
 • Jeg trekker forsiktig tanntråd mellom tennene og trekker ut tråden bak tråden.
 • Kast den interdentale tråden igjen og gjenta prosessen på den neste serien av tenner.

Tanntape

For noen mennesker kan tradisjonell tanntråd være smertefullt. Dette gjelder spesielt for folk som ikke regelmessig har tanntråden før du får L & # 8217;. De usunne tannkjøttet kan bløde og føle seg hovent når du begynner å passere flossen. Over tid vil tannkjøttet være sunnere og flossen kan ikke lenger skade.

Selv om tannkjøttet er følsomt, bør du vurdere å bruke tanntråden med tanntape. Denne ultra-tynne tråden er jevn og svampete. Det er tynnere enn normal interdental tråd og enda bredere som et bånd. Dette hjelper deg med å glide lettere blant tennene dine.

Bruk dental bånd som du ville gjøre med tradisjonell interdental tråd.

Generelle forslag og triks for å bruke tanntråd med armatur

I tillegg til normal tanntråd er disse beste praksisene en god måte å hjelpe deg med å holde dine skinnende perler.

Planlegg regelmessig rengjøring

Rengjøring fra en tannhygienist er en god ide mens du har apparatet. De kan grundig rene rundt parentes og maskinvare og bidra til å forhindre flekker. Vurdere l’ide å programmere rengjøring hver tredje måned.

Ikke bruk bleking tannkrem

Mens du kanskje tror at du holder tennene til en strålende hvit, er en god ide, børstet tenner med bleking tannkrem kunne skape problemer senere. Whitening produkter kan ikke komme inn under parentesene, så bare de utstillede områdene av tennene vil bli bleket. Når parentesene er fjernet, kan du ha hvite områder på hver tann.

Vurder å bruke en elektrisk tannbørste

Rengjør elektriske tannbørster bedre Sammenlignet med de typiske manuelle børstene, for å få bedre resultater med mindre innsats. Elektriske tannbørster kan koste $ 100 eller mer, men sjekk med tannlegen din en kupong eller en kupong.

Ta bort

L’Apparatet kan hjelpe deg med å skape et trygt smil. De kan også redusere muligheten for å ha muntlige helseproblemer i fremtiden. Men å ta vare på tennene mens du har enheten, er grunnleggende av mange grunner. Børste og bruk interdental wire bidrar til å fjerne mat og bakterier som kan forårsake flekker og karies. De kan også forhindre gingivitt og andre muntlige helseproblemer som kan være problematisk senere i livet.

Ta vare på tennene mens du har enheten.