Slik brister du blackheads: instruksjoner, forholdsregler og mer

Del på Pinterest

Vi inkluderer produkter som vi tror på våre lesere. Hvis du kjøper lenker på denne siden, kan vi tjene en liten kommisjon. Her er vår prosess.

Med mindre du er heldig nok til å ha en genetisk perfekt hud som aldri har blitt utsatt for smuss og olje, er det sannsynlig at du hadde et nært møte med en eller to hudormer.

De svarte flekkene er a Mild form for akne forårsaket av pilifierfollikler som er blokkert i huden.

Når du ser et svart punkt, er du fristet til å presse blokken i poren din og gå videre med livet ditt.

I de fleste tilfeller åpner imidlertid et svart punkt et Pandora-fartøy til muligheten for andre problemer.

Identifiser et svart punkt

De små svarte masker du ser på nesebroen eller på sidene av kinnene, kan ikke være blackheads. Mens de svarte flekkene involverer hårsekkene, er det noen ganger porene og follikler som synes å være blokkert, bare mer synlige på grunn av # 8217; oljeakkumulering.

Hvis oljeakkumuleringen er virkelig problemet ved hånden, risikerer du å skade huden din hvis du prøver å bryte en blokk som ikke er C & # 8217;. Bursting et svart sted som egentlig bare er en akkumulering av olje, vil ikke løse noe, siden oljen generelt vil returnere umiddelbart.

Når du prøver å tvinge A’obstruksjon fra en pore, risikerer du skade på huden og infeksjonene. Men i motsetning til å bryte andre typer kviser, er hudormer åpne porene, noe som gjør dem mindre risikabelt å briste.

Hvis du er sikker på å håndtere en blokkert hårfollikel, og du er overbevist om ikke å unngå å gjøre det brast, er det sikrere måter å gjøre det. Denne artikkelen vil forklare hvordan du brister et svart punkt trygt.

Hvordan trekke ut en svart flekk

Før du fjerner et svart sted, ta en varm dusj eller bad. Damp kan hjelpe porene dine avslappende og # 8217; obstruksjon i poren din vil begynne å løsne deg selv.

Når du er klar til å frigjøre porene, følg disse trinnene:

 • Vask hendene. Dette er helt grunnleggende for å forhindre diffusjonen av dermis, hudlaget der bakteriene kan lett bli fanget. Du kan bære plast eller latexhansker hvis du har dem.
 • Trenetrykk rundt den hindrede poren. Du kan bruke et lommetørkle eller en ren bomullsgass som en barriere i hendene og det svarte punktet selv, om nødvendig.
 • Flytt fingrene frem og tilbake rundt den hindrede poren. Husk at du prøver å frigjøre en intakt blokk laget av tørket olje og døde hudceller. Det kan være nødvendig å oppleve forskjellige trykknivåer og forskjellige fingreposisjoner. Ikke trykk så sterk for å kutte eller dykke huden.
 • Føler at sokkelen hopper ut. Hvis du ikke kan fjerne hindringen gjennom disse trinnene, må du kanskje gi huden litt og gjenopprette før du prøver igjen.
 • Vender om området med en lett astringent eller en tonic. Dette vil drepe skadelige bakterier og bidra til å holde porene fri for ruskene som forårsaket dine hudormer.
 • Når å la ham bli

  Vanligvis kan du høre om en blokk i poren din er nær overflaten av huden din eller ikke.

  Oljeblokkene i porene blir svarte når de blir utsatt for oksygenet: slik at de får sin farge i første omgang. De fleste svarte er nær nok til hudoverflaten for å forsøke en sikker fjerning.

  Hvis du har forsøkt å fjerne et svart sted, og blokken ikke kommer ut, la den være alene for en dag eller to. I de fleste tilfeller vil huden din eliminere blokken alene hvis du har tid.

  Produkter som kan hjelpe

  Du kan også prøve å bruke benkprodukter, som striper for rengjøring av porer, retinoider og vaskemidler som inneholder salicylsyre.

  Husk at de fleste hudormer er forårsaket av overproduksjon av naturlige oljer i huden. Selv om du finner et produkt som hjelper deg med å fjerne blackheads, vil de fortsette å komme tilbake med mindre du møter den underliggende årsaken.

  For obstinære svarte flekker, vurder evnen til å konsultere en skjønnhetspleie eller en hudlege for en & # 8217;. Noen skjønnhetslige gir utvinning – bare ansiktsbehandlinger som varer ca. 30 minutter.

  Finn produkter på nettet for å eliminere hudormer.

  Hva å vite om ekstrakter

  Verktøy kalt Comedoni Extractors kan brukes til å fjerne blackheads. Disse verktøyene er vanligvis laget av rustfritt stål og har en liten sirkel alle & # 8217;. Du trenger en PO & # 8216; praksis med Comedoni Extractors å enkelt fjerne hudormer.

  Fjern en svart prikk alene med en komedonal ekstraktor er ikke lenger sikker på hvilken som helst annen måte å gjøre det selv. Det er sikrere enn en skjønnhetspleie gjør det for deg.

  Hva å gjøre etter fjerning?

  Etter å ha fjernet et svart punkt, vises poren din mindre. Dette skyldes at smuss og oljen og # 8217; olje er fjernet. Gni en toner, som lovamelide, på’området for å drepe bakteriene du kan ha utbredt og å forutse porene.

  Du kan unngå å berøre området direkte; huden helbreder. L’Innføring av smuss eller irriterende stoffer i området kan forårsake et annet svart punkt.

  Kjøp Amamelide Online.

  Hvordan forebygge hudormer

  Vær proaktiv for å hindre hudormer og hudpleie kan hjelpe deg med å unngå å måtte prøve å trekke ut blackheads alene. Tenk på disse måtene å behandle og forhindre blackheads.

  Hvis du har sensitiv eller tørr hud som har en tendens til å slutte:

  • Exfolia hud forsiktig hver dag med en vaskemiddel skrubbe eller en tørr børste. Lærflak kan blokkere porene og skape et miljø som forårsaker blackheads dannelse.
  • Hold huden hydrert med en fuktighetsgivende krem ​​uten parfyme.
  • Drikk mye vann i løpet av dagen for en sunnere hud.
  • Pass på at du tilstrekkelig rengjør huden fra trikset og overflødige produkter hver kveld. Et delikat vaskemiddel som L’micellar vann eller agurk-baserte sminkeservietter kan legge til fuktighet under rengjøring.

  Finn en tørr børste, micellar vann og sminke kluter.

  Hvis du har en feit trendy hud:

  • Prøv en maske All’leire for å absorbere overflødig sebum fra huden og få et mer ugjennomsiktig utseende.
  • Prøv å introdusere produkter basert på salicylsyre eller benzoylperoksid i hudpleie-rutinen. Disse ingrediensene kan oppløse Caps D’olje før porene hindrer.
  • Forbered en natriumbikarbonatskrubb for å absorbere oljer og myke porene.
  • Bruk en krem ​​eller et retinoid serum for å konkludere huden. Husk at denne ingrediensen kan gjøre huden din mer gjenstand for solskader, så samsvarer alltid med en lys SPF når du drar ut.

  Finn produkter basert på salisylsyre, benzoylperoksid og nettbaserte retinoider.

  Bunnlinjen

  Fjern et svart sted en gang er trygt for de fleste, men det er viktig å ikke ta vane med å fjerne dem selv.

  Hvis du har tilbakevendende svarte, fikser du en avtale med en hudlege som kan hjelpe deg med å løse dem med mer permanente behandlingsalternativer.