Slik bærer du perler i live for kroppsbevissthet

Del på PinterestFoto levert av Bee stoppet

Verifisert av Jennifer Chesak 17. mai 2019

Hva er livets perler?

Livets perler er et tradisjonelt afrikansk tilbehør som består av små glassperler på et tau eller en ledning som er slitt rundt livet eller sidene. De er tilgjengelige i forskjellige farger og former, og kan også inkludere dekorative steiner, krystaller eller anheng.

Perlene i livet har blitt slitt i århundrer av kvinner i mange kulturer i Vest-Afrika,. I de senere år har de fått popularitet blant kvinner i Vesten. De er også angitt som mageperler, midjeperler eller midje kjeder med perler.

I Ghana, Nigeria, Senegal og andre land i det vestlige Afrika, er midjen et symbol på femininitet, fruktbarhet, sensualitet og åndelig velvære. I dag, både i Afrika og USA, bruker kvinner perler i midjen for estetiske og praktiske formål.

Vi vil dekke de mange grunnene til at livsperler forblir et så populært tilbehør for kvinner rundt om i verden, og hvordan du kan finne perler for kroppen din.

Fordi folk bærer dem?

Vektbevissthet

Livets perler er ofte brukt til å måle vektvariasjoner. I stedet for å få på en skala, kan folk bruke midje til å være oppmerksom på økning eller vekttap i # 8217; Abdomen.

Perler av livet ikke strekke. Hvis jeg måtte øke vekten, vil perlene tilpasse seg høyere på livet eller føle seg smale. Tvert imot, hvis jeg måtte gå ned i vekt, vil perlene føles løs og vil falle lavere på sidene.

I motsetning til tallene på en skala, er livets perler mer kompatible med kroppens positivitet. Kvinner i alle størrelser og former kan komfortabelt bære perler i live for å pryde kroppen sin.

Alien justerbare perler er også tilgjengelige hvis du ikke vil at perlene skal tilpasse seg forskjellig basert på vekten din eller endres som hevelse.

Utløp

I noen deler av verden der livets perler er en kulturell tradisjon, er perler ofte forbundet med femininitet, modenhet og vekst.

I Ghana, Barn er tradisjonelt utsmykket med levende perler i løpet av deres betegnet seremonier. Bare jenter, men holde seg perler som de gamle.

I mange tradisjoner i Vest-Afrika binder mødrene et par perler i midten av døtre under sin første menstruasjon for å symbolisere passasjen til femininitet.

Selv å overvinne et par perler i livet kan markere overgangen til en ny fase av livet. Perlene som en jente bærer under puberteten, vil være forskjellig fra perlene hun bærer etter sin første sønn, for eksempel.

Intimitet og fruktbarhet

Mange kvinner rundt om i verden bruker perler i live i intime miljøer for å forbedre deres sensualitet. Livets perler kan også være nært forbundet med fruktbarhet. Noen kvinner bærer bestemte perler under sex når de prøver å bli gravid.

Mellom Ashante og Krobo Større kulturer, perler eller klokkene legges til en kvinnes liv når den er fruktbar, så det gjør støy når de går for å varsle de potensielle suitors i nærheten.

I andre kulturer blir livets perler slitt under klærne som skal ses av de som bærer dem og dets utvalgte partnere, som ligner på et spesielt sett med undertøy.

Spesielle perler er også tilgjengelige for gravide. Det antas å gi beskyttelse til moren og det voksende barnet.

Kulturarv og stolthet

Mens kvinner i alle raser og etnisiteter bærer perler i midjen, har dette tilbehøret umiskjennelig afrikansk opprinnelse. Perler i livet er en populær måte for svart diaspora kvinner å koble til sine forfedre og feire sin arv og kulturelle praksis.

I dag, l’bruk av livene i livet av svart og brune kvinner i vest har utviklet seg til en kulturell tradisjon for sin egen kulturelle tradisjon, som reflekterer den diasporiske opplevelsen.

Mange diaspora kvinner har ikke direkte kunnskap om deres lineering i Vest-Afrika på grunn av den transatlantiske slaveruten. Gjenopprett perler i livet betyr også at svarte kvinner kan kreve muligheten til å følge fotsporene til deres forfedre. Perler er en konstant fysisk påminnelse om at arven er aldri så langt som du kanskje tror, ​​og avhenger av personlig tolkning.

Posisjon

Perler i livet kan hjelpe en person til å bli mer oppmerksom på magen og din stilling. Perlene passer veldig annerledes avhengig av hvordan du satt og puster. De kan tjene som en påminnelse om å sitte med ryggen din rett, involvere magesmusklene, slapp av ryggen og pust riktig.

Del på Pinterest

Hvordan velge de riktige perlene for kroppen din?

Det beste med perler i livet er hva de er enkeltpersoner. Du kan bære alle ledningene til perler du vil ha, og du kan bruke dem for en eller annen grunn du vil ha. Jeg er en kraftig måte å selvuttrykk.

Å måle deg selv for livet perler, L’Anita Artist of Life Perler Bee stoppet Først anbefaler du at du bestemmer deg hvor du skal plassere perler på kroppen. Du vil ha dem på toppen av livet ditt? Ned på hoftene? Rett til navlen din?

Etter å ha bestemt seg, pakk en meter eller streng rundt den delen av kroppen for å få måling. Hvis du bruker et tau, markerer det på tauet der de to endene møtes, så det måler den lengden med en linjal. Prøv å ikke vikle for mye streng eller tape rundt kroppen din. Det vil være i tettest passform enn du kanskje kan forestille deg.

Noen perler av livet er permanente. Dette betyr at tauet ikke strekker seg og ikke C’er et klipp å sette eller fjerne perlene. De er designet for å holde seg på kroppen din 24 timer i døgnet, xnumx dager på xnumx til de bryter eller bestemmer seg for å kutte dem for alltid.

Noen avtagbare livsperler er også justerbare eller er utstyrt med utvidbare kjeder. Disse kan være et godt alternativ for folk som ønsker å fortsette å ha på seg de samme perlene på ønsket om hvilken som helst størrelse uten å bekymre deg for «8220, tilpasse dem & # 8221;. I stedet er perlene fine.

Hva er betydningen av farger og steiner?

Det er mange stiler, farger og materialer å velge mellom. Dine livsperler kan være rike på symbolikk hvis du ønsker det. Hver farge Og steinen er forbundet med en bestemt betydning:

Fargesentre

 • Blå: helbredelse, harmoni, intuisjon, sannhet
 • Brun: jord, stabilitet
 • Grønn: velstand, fruktbarhet, overflod, håp, helbredelse
 • Viola: Spiritualitet, Visdom, Royalty
 • Rød: vitalitet, lidenskap, mot, tillit
 • Hvit: Lys, Sannhet, Renhet
 • Gul: Visdom, Klarhet, Bevissthet, Energi, Glede

Betydning av stein og sjarm

 • Evil Eye: Beskyttelse mot negativitet
 • Green Adventurine: Luck, velstand, rikdom
 • Hamsa: Beskyttelse mot ondskap eller uflaks
 • Lapis Lazuli: Fred, Visdom, Sannhet, Intuisjon
 • Kvarts: Klarhet, forsterker andre krystaller
 • Rosa kvarts: kjærlighet, medfølelse, helbredelse

Hvor å kjøpe perler i live

Hvis det er mulig, prøv å kjøpe ditt første par perler i person. På denne måten kan kunstneren måle dem på kroppen din og sørge for at perlene tilpasser deg nøyaktig som du vil tilpasse seg.

Hvis C & # 8217, det er et afrikansk marked i nærheten av deg, kan det være en beaded artist. Ellers kan en selger sannsynligvis angi riktig retning.

Hvis du ikke finner en beaded artist i ditt område, eller hvis du føler deg mer behagelig å bestille online, er det mange alternativer tilgjengelig.

Noen liker Bee stoppet eller Heks kjøkken, Selg gjennom Etsy. Andre opprettholder sine egne butikkvinduer, som Perler i livet alaiyo Og Livet med onsdag.

Husk at hvis du ikke kan finne manglende perler allerede pakket enn størrelsen, er mange kunstnere glade for å ta en personlig orden.

Ta bort

Perler i livet kan virke som et enkelt tilbehør, men de kan ha en transformativ effekt på brukeren. Wrap et par perler rundt livet kan virke sensuelle og radikale. Perlene tjener som en kontinuerlig påminnelse om å være mer oppmerksom og kjærlig til kroppen din.

Mitt første par perler i midjen, for eksempel, har helt forandret forholdet mitt med magen. Før perler følte jeg vrede for magen min hver gang han vokste i størrelse. Etter perlene følte jeg meg vakker, uansett hvor stor eller baby var magen min.

Andre kvinner føler seg forsterket av livets perler på andre måter: en lenke til deres arv, et symbol på fruktbarhet eller en måte å vurdere sin vekt og deres stilling.

Perlene i livet er et veldig personlig objekt, så det er så mange måter å finne en mening i dem hvor mange beaded stiler er. Som livsperler vokser i popularitet, vil denne tradisjonen i Vest-Afrika trolig fortsette å utvikle seg i årene som kommer.

Kim Wong-shing er en New Orleans forfatter. Hans arbeid omfatter skjønnhet, velvære, relasjoner, popkultur, identitet og andre emner. Baslines hos menn’S Helse, Hellogiggles, Elite Daily and Go Magazine. Han vokste opp i Philadelphia og deltok på Brown University. Nettstedet er Kimwongshing.com.