Sjokolade og sur refluks: Kjenn fakta

Sjokolade og sur refluks

Acid reflux kalles også gastroøsofageal reflux (ger). Det er en strøm ALLE’baksiden av syre i esophagus, røret som forbinder halsen til magen. Disse syrene kan skade esophagus eller forårsake ubehagelige magebrennere.

Xnumx% av den amerikanske befolkningen lider av sur refluks. Hvis tilbakeløpet ditt forekommer to eller flere ganger i uken, kan du ha en gastroøsofageal reflukssykdom (GERD). Hvis det ikke er behandlet, kan Gerd føre til alvorlige helsekomplikasjoner.

Når du besøker legen din for tilbakeløpet ditt, kan de be deg om å gi en matdagbok. Sporadisk syre refluks oppstår vanligvis på grunn av matvarer som folk spiser.

Hvis du utfører et online søk, vil du sannsynligvis komme over ulike dietter som er designet for å hjelpe folk med syre refluks. Mange av disse planene, som Gerd Diet, deler en liste over matvarer for å unngå fordi symptomene på GERD kan forverres. Sjokolade er en av de mest populære matvarer i # 8217; liste over hva du ikke spiser.

Hva sier forskningen

Forskere har motstridende svar angående dette problemet. Doctor Lauren Gerson av Stanford University sier at folk med syre refluks kan spise sjokolade og drikke vin uten negative effekter. Han sier at selv kaffe og krydret mat skal bli utestengt. Han sier også at det ikke er noe bevis for å virkelig demonstrere at noen matvarer forverres refluks.

Forklar at å unngå noen utløser mat kan være nok til å hjelpe et mildt acid reflux tilfelle. De fleste studiene i Quest’område fokusert på «8217; Effekt av en mat på presset av sphincter eller på sin økning i surhet i magen, ikke hvis for å unngå maten hjelper med symptomer.

For mer avanserte tilbakeløpssaker, forteller om å gå videre og fortsette å spise sjokolade. Narkotika som bidrar til å redusere syreproduksjonen er den mest effektive måten å lindre. Noen studier indikerer at mørk sjokolade kan redusere kjemikalier som kroppen slipper ut som svar på stress. Noen rapporterer at stress øker produksjonen av magesyre, men forskerne har ikke testen.

Risiko og advarsler

MOT

 • L’Kakaoinntak kan forårsake en Sergoton-bølge. Denne bølgen kan forårsake avslapning av esophageal sphincter og L’økning i gastrisk innhold.
 • Koffein og sjokolade Theobromin kan også utløse syre refluks.

Kakaopulver i sjokolade er sur og kan øke symptomene. Kakao kan indusere tarmceller som slapper av esophageal sphincter for å frigjøre en Sergoton-bølge. Når denne muskelen slapper av, kan gastrisk innhold øke. Dette medfører en brennende følelse i # 8217; esophagus.

Sjokolade inneholder også koffein og teobromin, som kan øke symptomene.

Andre ting som kan slappe av den nedre esophageal sphincter inkluderer:

 • sitrusfrukter
 • løk
 • tomater
 • Kaffe
 • alkohol
 • røyk

Behandlingsalternativer for syre refluks

De milde tilfellene av syre refluks kan reagere godt for å motvirke narkotika (OTC):

 • Antacida som Tums kan bidra til å nøytralisere magesyrer og gi rask lindring.
 • H2-blokkere, som cimetidin (tagamet Hb) og famotidin (Pepcid AC), kan redusere mengden syre som produseres av magen.
 • Også protonpumpehemmere, for eksempel omeprazol (Prilosec), redusere magesyrer. De kan også hjelpe helbredet spiserøret.

Hvis endringene i livsstil og benk-topp-stoffer ikke fungerer for deg, må du sikre en avtale med legen din. De kan foreskrive sterkere stoffer og gi deg beskjed hvis du kan ta disse stoffene sammen.

Reseptbelagte H2-blokkere inkluderer nizatidin (AXID). Foreskrevne protonpumpehemmere inkluderer esomeprazol (Nexium) og Lansoprazol (Prevacid). Disse reseptbelagte legemidlene øker risikoen for mangel på vitamin B-12 og beinfrakturer.

Avhengig av alvorlighetsgraden av symptomene, kan legen foreslå et stoff som styrker esophagus, som Baclofen. Dette stoffet har betydelige bivirkninger, inkludert tretthet og forvirring. Det kan imidlertid bidra til å redusere frekvensen som sphincteren slapper av og lar syren strømme til det høye.

Hvis reseptbelagte legemidler ikke fungerer, eller du vil unngå langsiktig eksponering, er kirurgi et annet alternativ. Legen kan foreslå en av de to prosedyrene. Linx kirurgi inkluderer bruk av en enhet som består av titan magnetiske sfærer for å styrke esophageal sphincter. En annen type operasjon kalles Fundoplicatio Nissen. Denne prosedyren innebærer å styrke esophageal sphincter ved å pakke inn den øvre delen av magen rundt bunnen esophagus.

Bunnlinjen

Mange leger anbefaler ikke å spise sjokolade i tilfelle syre refluks. Som med mange andre forhold, vil tilbakeløpet ditt sannsynligvis være unikt for deg. Dette betyr at det som utløser og det som forbedrer symptomene på syre refluks kan variere avhengig av personen.

Til slutt kan det være bedre å prøve å spise sjokolade i moderasjon. Derfra kan du registrere hvordan sjokolade får deg til å føle, og hvis tilbakeløpssymptomene forverres.

Les videre: Acid Reflux Diet and Nutritional Guide »