Senus Reduction Scars: Healing tid, utseende, fjerning og mer

Arrene er unødvendige?

Brystreduksjon, som brystforbedring, innebærer hudgraveringer. Arrene er uunngåelige med en hvilken som helst operasjon, inkludert brystreduksjon.

Men dette betyr ikke at du nødvendigvis vil bli blokkert med betydelige arr. Det er måter å redusere utseendet på arr under og etter operasjonen;.

Din første jobb er å finne en plastikkirurg av høy kvalitet, sertifisert av styret, brystreduksjonsekspert og minimal arr. Du kan da prøve forskjellige postoperative teknikker for å redusere sinuseduksjonsskar. Les videre for å lære mer.

Ulike teknikker forlater forskjellige arr

Som enhver operasjon, fører brystreduksjon til arr. Imidlertid, L’Entiteten av helbredelse avhenger delvis av hvilke typer teknikker som brukes. Dette reduseres til kortere arr enn større arrteknikker.

Sørg for at du spør om disse teknikkene når du ser på kirurgens arbeidsportefølje for å få en ideell ide om de to ideene. Dette vil hjelpe deg å forstå hva du kan forvente etter intervensjonen.

Kortere arr teknikk

Den kortere arr teknikken i brystreduksjon kirurgi består av mindre snitt. Denne metoden brukes til personer som lider av saggings og ønsker en minimumsreduksjon til moderate bryststørrelser.

Folk i denne kategorien går vanligvis ned en størrelse.

Begrensningen av korte arrreduksjoner er deres formål. De korteste arrteknikkene er ikke Effektiv For større brystreduksjoner.

Også kalt & # 8220; lollipop & # 8221; eller vertikal brystreduksjon, inneholder denne teknikken to snitt. Den første graveringen praktiseres rundt 8217; Areola og den andre utføres fra den nedre delen av’areola mot bysten av det underliggende brystet. Når innsnittene er utført, vil kirurgen fjerne stoff, fett og overflødig hud før ombygging brystet til en mindre størrelse.

Siden disse snittene er mindre, er arret kondensert i et lite brystområde. De fleste arr De er i den nedre halvdelen av brystet (under brystvorten). Disse arrene er ikke synlige over klær og kan dekkes med en badedrakt.

Teknikk med større arr

Som navnet antyder, involverer de større arrteknikkene flere snitt og senere områder bredere arr.

Denne teknikken inneholder tre snittelser:

 • A’gravering mellom areolaen og brettet under brystet
 • En annen rundt areola rundt # 8217
 • A’siste gravering horisontalt under brystet (langs brettet)

Den største arrteknikken brukes til en brystreduksjon i omvendt T (& # 8220; igjen & # 8221;). Du kan være en kandidat for denne prosedyren hvis du har en signifikant asymmetri eller cediment. Kirurgen kan også foreslå en reduksjon i’likevel hvis du ønsker å redusere noen cup størrelser eller mer.

Selv om denne prosedyren virker større, involverer den større arrteknikken bare en’ytterligere gravering under brystet.

Hvordan arr skal være?

De kirurgiske graveringsarene ser ut som en tynn og preget linje på den øvre delen av huden. Dette kalles arrvev. Alle’området, området er rødt eller rosa. Som arr helbreder, vil han mørke og flate. Det kan ha vært nødvendig i flere måneder til et år før arrene dine forsvinner. Hvis du har mørkere hud, kan du være mer utsatt for hyperpigmentering eller muligens høyere arr så tykke som hypertrofiske eller cheloid arr.

L’aspekt vil variere mellom mindre og større arr teknikker. Med Quest’Sist, vil du ha tre arr sammenlignet med to. Gravelsene som praktiseres langs brystet av brystet, kan ikke være så åpenbare fordi de er horisontale og skjulte i bysten, eller i bh-linjen, selv.

Arrene for brystreduksjon bør ikke være synlig i en bikini eller bh. Med en brystreduksjon fremdeles kan noen arr vises langs brystet i minimal klær.

Arrene vil endres over tid?

Hvis ikke behandlet, brystreduksjon arr kan bli mer tydelig over tid.

Arr kan også forverres av:

 • røyk
 • Tan
 • oversvann
 • Kløe eller riper på området

Legen din er din beste ressurs for informasjon om post-terapi teknikker og arr reduksjon. De kan veilede deg gjennom alternativene dine og gi deg råd om de neste trinnene.

Du bør ikke bruke mot-arr fjerning metoder (OTC) uten å konsultere legen din. Noen produkter kan øke risikoen for kutane utbrudd og irritasjon, som kan gjøre arområdet mer tydelig;.

C’er også liten test Hva slike produkter & # 8211; Selv de med vitamin E & # 8211; De vil jobbe for kirurgi arr.

Hvordan ta vare på arrene dine og minimere deres utseende

Veldig før graveringene av en brystreduksjon blir forvandlet til arr, bør du følge instruksjonene til kirurgen din for omsorg.

Pass på at du fortsetter å bære thoraxbandasjer og kirurgisk bh for de første dagene etter intervensjonen. Du vil sannsynligvis se din kirurg for en oppfølging etter denne perioden. Vil gi deg råd om hvordan du skal ta vare på huden din mens den helbreder.

Når snittene lukkes, er det teknikker for å minimere arrene du kan vurdere å prøve under helbredelsesprosessen (men først spør din kirurg!). Legen kan anbefale mer enn en tilnærming.

Arr massasje

En arrmassasje er en teknikk som inneholder delikate bevegelser med fingertuppene. Forsiktig, masser arret ditt vertikalt og deretter horisontalt. Du bør også massere sirkelen arr. Denne teknikken antas å øke kollagen og fleksibilitet, til og med redusere ubehag.

De Moffitt Cancer Center Anbefaler å starte fotturer massasjer om to uker etter intervensjonen. 10-minutters daglige massasjer om gangen er det ideelle. Du kan gjenta prosessen opptil tre ganger om dagen.

Silikonark eller gel for arr

Silikonark og gel for arr er OTC-løsninger for arr. Silikonark er i form av bandasjer som inneholder silikon. L’ideen er å hydrere arrområdet for å bidra til å gjøre huden mer fleksibel. Det kan være nyttig å bruke silikonark umiddelbart etter operasjonen fordi de til og med kan redusere smerte, kløe og andre ulemper.

Gel for arr, som medma, kan brukes til friske eller gamle arr for å redusere utseendet deres. Over tid kan arr fade av farge og til og med redusere størrelsene. Legen din kan råde deg til å bruke en gel for arr så snart gravering helbreder. For at arr geler skal jobbe, er det nødvendig å bruke dem hver dag til du får de ønskede resultatene. Denne operasjonen kan ta flere måneder.

Omfavne medisiner

Embrace medisiner er bandasjer godkjent av US Food and Drug Administration som brukes umiddelbart etter gravering etter intervensjonen. Disse er utformet for å bidra til å trekke kantene på huden sammen for å akselerere helbredelsesprosessen. Embrace dressings inneholder også silikon og kan brukes opp til ett år daglig.

TIL 2015 Studio Han diskuterte effekten av den omgående medisiner på 36 personer som nylig hadde abdominoplastikk. Etter 12 måneder noterte forskerne en betydelig reduksjon i arret. Imidlertid mangler lignende studier på ombordstigningen for brystreduksjon.

Fraksjonert laser

Lenge etter at arene dine er helbredet, hvis de er for mørke eller tykke, kan den fraksjonerte laseren være et tilleggsutstyr. Denne behandlingen består av mikroskopiske lasere som er i stand til å behandle store lærområder på samme tid. Videre tar lagene av overlegen hud (epidermis) og medium (Derma), noe som garanterer en dypere fjerning av arret. Etter behandling blir det behandlede arr midlertidig bronse før helbredelse.

Flere behandlinger kan være nødvendig med intervall hver annen måned. Sekund Dermnet New Zealand, De kan være nødvendig fra fire til fem behandlinger for å få de ønskede effektene. De fraksjonerte lasere kan brukes når bihulereduksjonen er helbredet. Dette forhindrer potensielle komplikasjoner, for eksempel postinflammatorisk hyperpigmentering.

Solkrem

Det er viktig å ha solkrem hver dag, selv om senus arr ikke blir utsatt direkte for solen. UV-stråler kan mørke det kikatriske stoffet nettopp opprettet etter operasjonen;. Dette vil gjøre de mørkere arrene enn resten av huden din, noe som gjør dem mer åpenbare.

De American Academy of Dermatology Anbefal en Spectrum Solar Cream med en minimum SPF på 30. Prøv Ultra Sheer Dry Neutrogena Sun Protection eller Vanicream Solar Cream for disse fordelene.

Du kan fjerne arr?

L’Enkelt måte å fjerne arr er gjennom noen kirurgiske prosedyrer. Disse kan utføres av din estetiske kirurg eller en hudlege.

Scar fjerning prosedyrene gir vanligvis et nytt arr i stedet for det forrige arr. Det er imidlertid muligheten for at de nye arrene er mindre, mer subtile, og forhåpentligvis mindre åpenbare.

En metode for fjerning av arret kalles kobling for å slå. Denne prosedyren brukes hovedsakelig for ekstremt dype arr som er mindre, men kan være mange og dekke et stort område.

Punch podning fungerer ved å sette inn huden på A’annet kroppsområde (som ører) i arret fjernet. Resultatet er et jevnere og mindre dypt arr. Dell ‘# 8217; Punch Graft opptil en uke å helbrede.

Andre metoder for fjerning av arret kan inkludere:

 • Kjemiske skinn
 • Laserterapi
 • Tekstilutvidelse
 • Topical Whitening Drugs

Bunnlinjen

Senusreduksjonsarene er uunngåelige, men bare i en viss grad. Med den rette kirurgen kan du ha en minimal reduksjon i arr.

Før du velger en plastikkirurg, be om en portefølje av sitt arbeid på brystreduksjoner for å se bildene før og etter. Dette kan hjelpe deg med å gi deg en historie på arbeidet, samt Dell’Enhet av postoperative arr.

Din plastikkirurg kan også gi deg råd til å ta vare på graveringsområder for å fremme helbredelsesprosessen.