Selvtillit for jenter: 7 måter å vokse en feministisk datter

Det er året 2017, og jentene tror ikke at kvinner er så intelligente som menn.

Ja, du leser bra, men det er verdt å gjenta det: Jentene tror ikke at kvinner er så intelligente som menn.

Du finner denne informasjonen fra et nytt søk Publisert i Vitenskapsmagasinet. Studien undersøkte grunnen til at flere kvinner ikke gjennomfører karriere innen vitenskap, teknologi, ingeniørfag og matematikk (stamme), som er knyttet til & # 8220; Brilliance & # 8221;. L’andre store og forstyrrende åpenbaring? Overbevisningen om at menn er smartere enn kvinner starter i jenter på bare 6 år.

Selv om studien ikke inkluderte årsakene til denne holdningen, syntes det å være en stor forandring mellom 5 og 6 år. På 5 mente jentene trodde at de kunne gjøre noe guttene kunne gjøre, men alle «8217; alder av 6, en tendens til å tro at gutter (og voksne menn) var smartere og de begynte å skygge fra aktiviteter og spill som er bestemt for & # 8220; virkelig, veldig intelligent & # 8221;.

La oss bety, Forskning tyder på at jentene faktisk har en tendens til å gjøre det bedre enn gutter på skolen, selv i matematiske leksjoner og vitenskap. Flere kvinner College graduate sammenlignet med menn. Og kvinner har gitt utallige bidrag i stammen. Dette er 2017, og vi vet at kjønns stereotyper ikke gir mening.

Pust godt inn.

Unødvendig å si, jeg finner dette sjokkerende, ikke bare som en kvinne, men også som en mor til en jente.

Så hva kan vi gjøre for å motvirke dette? Mye, faktisk, og vi må begynne å gjøre det med en gang. Først må vi eliminere ideen om at Feminism & # 822 Både et dårlig ord. Siste gang jeg sjekket, representerte likestilling for både kvinner og menn. Du vil vokse datteren din til å bli en impenitent feminist? Gå videre. Her er syv måter å sørge for at jentene våre vet hvor intelligent de er, og de kan stå på tiptoe med enhver fyr der ute.

 • Pass på at rosene dine ikke bare konsentrere deg om # 8217; aspektet av datteren din. Jentene er vakre, vakre og søte. Det er fakta. Men det er også et problem hvis dette er den eneste måten du refererer til dem. Siden datteren min ble født, fortalte jeg henne alt dette, men jeg har alltid alltid vært våken i # 8217; legge til andre attributter til min litany av adulation & # 8211; adjektiver som intelligent, intelligent, snill og sterk. Det er en kvinne og alle disse tingene. Jeg vil ikke at du skal sette den i tvil. Når han vokser, vil jeg også sørge for å fortelle henne (eksplisitt og gjentatte ganger) som kan gjøre alt hans jevnaldrende mann kan gjøre. Jeg vil oppmuntre det til å bryte alle glassloftene på vei.
 • Se på kjønnsforbruket. Våre ord har en dyp innvirkning på våre barn, selv når vi forteller deg uten å tenke for mye. Du kan ikke tro at det er et stort problem å referere til en lege & # 8211; eller matematiker, ingeniør eller astronaut & # 8211; Du har aldri møtt (og du vet ikke sex) som en mann, men jeg senker ikke i ideen om at menn er mer sannsynlig å gjøre dette yrket. Jeg er veldig følsom for dette problemet, og jeg må fortsatt falle inn i denne fellen. Morsomt nok, jeg pleier å være mye mer andgalitær når jeg snakker om forskere. Årsaken er enkel: Min beste venn er en immunolog, så jeg tenker på henne når jeg tenker på forskere. Som bringer meg til neste punkt & # 8230;
 • Pioneer lover kvinner i feltene & # 8220; strålende & # 8221;. Starter fra # 8217; ideen over, jo mer du er kjent med et konsept, jo mer vil du virke normalt og trivielt. Ikke misforstå meg: Kvinnen du vil snakke om, er fantastiske, men mer snakker om det og lærer, den eneste ideen som ikke vil virke rart eller ekstraordinære. Hver av yrkene som er valgt, er bare en «8217; en annen ting som kvinner kan gjøre & # 8211; A’En annen ting som kan gjøre din datter. Sjekk ut Smarte jenter i Amy Poehler, som regelmessig fremhever kvinnene vi burde ha lest i våre historiebøker, men vi gjorde det aldri En kraftig jente, som tilbyr fantastiske strålebøker for barn i alle aldre.
 • Pass på at jentene er riktig representert i leker, du gir til barna dine. Akkurat som det er viktig for jenter å se seg selv representert i den virkelige verden, er det også viktig for dem å se seg selv representert i sitt spill. Det kan virke dumt på overflaten, men det er viktig: å leke med leker er måten barn forstår og forstår verden rundt dem. Dessverre er det ikke alltid lett å finne disse lekene, men de eksisterer. Her er noen ideer:
  • Tallene for den kvinnelige forskeren til Lego
  • Doc McStuffins og andre dukker som er vitenskapelige fagfolk (inkludert de i vår generasjon og Lottie)
  • Doktor kostymer å bruke under det fantasifulle spillet
 • Oppfordrer stammen aktiviteter delta og entusiaster. Så langt vil chatter bare ta med jentene våre. L’Praktisk handling er måten å reise hvis du virkelig vil øke datterens komfortnivå med disse emnene og stimulere sitt intellekt. For nybegynnere, sjekk ekstracurricular stamme og Steam kurs i ditt område. Steam leksjoner inkluderer en kunstnerisk og design komponent. Også, gjør vitenskapelige eksperimenter, puslespill for å stimulere hjernen og matematikkspillene hjemme. En stor ressurs er bladet Kazoo, som er rettet mot 5 år gamle jenter (og opptil 10). Presenterer alle disse og inspirerende historiene om kvinner på toppen av feltene sine.
 • Verdsettelse. I dagens samfunn, er det en gjennomgripende beskjed om at gutter skal være støyende og sterke, mens jenter skal være stille og # 8220; modige & # 8221;. Til djevelen det. Oppfordre jentene til å være hvis du var og omfavner sine ville sider, kan vi lære dem å være trygge. (Merk: Som foreldre skal vi lære barn av begge kjønn å bli utdannet og empatisk. Dette er ikke det jeg snakker om her.) Vær forsiktig så du ikke skal undertrykke de naturlige pulser av jenter, deres naturlige nysgjerrighet og deres naturlige ønske om å snakke.
 • Moms, ikke snakk i selv–Ronic-vilkår for deg selv. Det er utrolig som negativitet vi ved et uhell kan utstråle på daglig basis. Vi gjør det med våre utseende (& # 8220, virker fett i dette «8221;) og med våre følelser (& # 8220; Jeg er så dum, fordi jeg gjorde det? Jeg gjorde?& # 8221;). Men, avhengig av vår bakgrunn, kan vi gjøre det selv med feltene knyttet til stammen (& # 8220; Jeg er så god i matte, men faren din har alltid vært god og # 8221;). Vi er de største modeller av oppførsel av våre døtre, og hvis vi snakker om oss selv på en måte som reduserer vårt intellekt, gjør vi våre barn til en stor disservice. Så vær forsiktig og gratis når du snakker om deg selv, og du vil hjelpe din datter i umåtelige måter.
 • Ta bort

  Datteren min har 18 måneder og er en kraft av naturen. Det er nysgjerrig, intelligent, entusiastisk å lære og oppmuntre på de mest fantastiske måtene som er mulig (og til og med på noen måter ikke så fantastisk & # 8211; Tross alt er det et barn). Er en spesiell jente, sikkert, men nå som jeg brukte mye tid med settet 5 og lavere, forstår jeg hvor mange jenter som tilsvarer den beskrivelsen. Jeg er praktisk talt alle.

  Saken jeg forstår er dette: Jenter har et naturlig ønske om å lære alt, men det er betinget av dem i en «8217; latterlig ung alder. Selskapet sier dem på mange måter at disse aktivitetene er for vanskelige for dem og for lite slags. C’Det er mye at vi kan gjøre som rollemodeller og depotere for å sikre at våre jenter vokser følelser og vet at de er lik sine mannlige kolleger. Ikke c’det er ingenting som gutter kan gjøre som jentene ikke kan gjøre. Vi trenger bare å sørge for at både jenter og gutter kjenner det uten tvil.

  Hvordan sørger du for at datteren din vet at det er fantastisk som enhver fyr der ute?

  Dawn Yanek bor i New York City med sin mann og deres to veldig søte barn og litt & # 8216; gal. Før han blir mor, var han en direktør for et magasin som dukket opp regelmessig på TV for å diskutere nyheter om kjendiser, mote, relasjoner og popkultur. I disse dager skriver han om de svært virkelige, gjenkjennelige og praktiske sidene av foreldre Momsanity.com. Du kan også finne den på Facebook, Twitter Og Pinterest.