Selv sterke fargede kvinner kan lide av depresjon

Jeg er en svart kvinne. Og ofte finner jeg at jeg burde ha ubegrenset styrke og motstandskraft. Denne forventningen setter meg en # 8217; enormt trykk for å støtte karakteren til «8220; sterk svart kvinne & # 8221; (SBWM) som ofte ser portrett i popkulturen.

L’SBWM er overbevisningen om at svarte kvinner kan klare alt han møter uten å ha en følelsesmessig innvirkning på dem. L’SBWM forhindrer kvinner i å vise sårbarhet og forteller oss om & # 8220; overvinne det & # 8221; og & # 8220; gjør det til å gjøre det & # 8221; Uansett mentalt og fysisk arbeid.

Inntil nylig er det trygt å si at selskapet har betalt liten oppmerksomhet til behovene til mental helse hos afroamerikanere. Men både de svarte samfunnene og ikke-svarte samfunnene har bidratt til problemet.

Nylig Forskning tyder på at denne gruppen har 10% flere sannsynligheter for å kjempe med alvorlige psykiske problemer i forhold til ikke-spanske hvite. Sammen med større potensielle problemer rapporterer amerikanske svarte også noen av liten Mental helse behandling nivåer. Kulturelle komponenter som stigma, systemiske komponenter som inntekt og stereotyper ulikhet som SBWM, spiller alle en rolle i lavt nivå av behandling blant amerikanske svarte.

Svarte kvinner står overfor mange unike sosiale faktorer som kan påvirke mental helse. Som en svart kvinne som tar vare på angst og depresjon, føler jeg meg ofte og # 8220; svak & # 8221; På grunn av min følelsesmessige skrøpelighet. Men da jeg vokste opp i min forståelse av mental helse, skjønte jeg at min kamp ikke kansellerer min styrke.

Og enda viktigere, jeg trenger ikke alltid å være sterk. Å uttrykke sårbarhet krever styrke. Jeg aksepterer det i dag, men det var en lang reise å komme hit.

& # 8216; svarte ikke trykker på og nr. 8217;

Jeg visste at jeg var unik siden’start. Jeg har alltid vært kreativ og har alltid vært i den konstante undersøkelsen av kunnskap. Dessverre, som mange andre reklamer under historien, finner jeg ofte meg selv å måtte møte depressive perioder. Siden’barndommen har jeg alltid vært utsatt for ekstrem tristhet. I motsetning til andre barn, skjedde denne tristheten ofte alle’plutselig og ikke provosert.

Til det’Jeg forstod ikke depresjonen, men jeg visste at det var unormalt plutselig forbi å føle seg ekstrovert til isolasjonen. Jeg hørte ikke ordet depresjon for første gang til jeg ble mye større.

Det tok ikke lang tid å forstå at det ikke var et ord der du forventet å identifisere meg.

Etter å ha forstått at jeg kunne lide av depresjon, møtte jeg en ny kamp: L’aksept. Rundt meg har gjort sitt beste for å hindre meg i å identifisere meg med det.

Og det ble ofte etterfulgt av instruksjoner for å lese Bibelen. Jeg hørte det & # 8220; Herren ville ikke lenger gi oss mer enn vi kan bære & # 8221; flere ganger enn noen bør håpe. All’Interiør i det svarte samfunnet, hvis du føler deg dårlig for lenge, blir du fortalt at det er noe du trenger å jobbe mer for å be fra deg. Så jeg ba.

Men når ting ikke har forbedret, fant jeg meg selv foran enda flere negative følelser. L’Ideelt at svarte kvinner ikke logger med universelt menneskelige følelser, ignorerer L’ideen om at vi er ugjennomtrengelige.

Og late som å være superhuman dreper oss, støtter Josie Pickens i sin artikkel & # 8220;Depresjon og svart Superdonna syndrom. & # 8221; Å streve for å tilfredsstille dette idealet, fant jeg meg selv & # 8211; igjen & # 8211; definert av stereotypen av hva som gjør og betyr ikke å være svart.

Kronisk tristhet

Å være offer for mobbing på skolen forverret ting. Jeg ble merket som & # 8220; andre & # 8221; I det minste alderen. De samme stereotypene som forbød diskusjoner om mental helse gjorde meg en marginalisert.

Jeg lærte å gjøre det sosialt trukket tilbake og unngå flotte folkemengder. Men til og med år etter mobbing blir opphørt, # 8217; angst har holdt seg og fulgte meg på college.

Aksept i rådgivning

Min universitet har prioritert sin psykiske helse i sine studenter og tilbød hver av oss 12 gratis konsulenttesser alle & # 8217;. Fordi pengene ikke lenger var et hinder, fikk jeg muligheten til å se en konsulent uten bekymringer.

For første gang var jeg i et miljø som ikke hadde begrenset psykiske helseproblemer til en bestemt gruppe. Og jeg brukte denne muligheten til å snakke om mine problemer. Etter noen få økter følte jeg ikke det lenger og # 8220; andre & # 8221;. Konsulenttjenesten lærte meg å normalisere mine erfaringer med depresjon og # 8217; angst.

Min beslutning om å gå til rådgivningen på college hjalp meg med å forstå at mine kamper med angst og depresjon ikke gjorde meg mindre enn noen andre. Min svarthet fritar meg ikke fra psykiske helseproblemer. For afrikansk amerikaner, L’eksponering for rasisme og systemisk fordommer øker vårt behov for omsorg.

Ikke c’det er ikke noe galt med det faktum at jeg er en individuell utsatt for depresjon og alle «8217;. Nå ser jeg mine psykiske helseproblemer som en annen komponent som gjør meg unik. Jeg finner den største inspirasjonen i min & # 8220; lave dager & # 8221; og min & # 8220; glade dager & # 8221; de er lettere å sette pris på.

Ta bort

Å akseptere mine kamper betyr ikke at de ikke er vanskelige å møte akkurat nå. Når jeg er veldig stygg dager, snakker jeg om noen. Det er viktig å huske at de negative tingene du føler og prøver deg selv under depressive staver, er ikke sanne. Afroamerikanere, spesielt, bør gjøre en innsats for å søke hjelp til psykiske helseproblemer.

Jeg valgte å klare symptomene mine uten narkotika, men jeg kjenner mange andre som har bestemt at narkotika vil hjelpe dem bedre å håndtere symptomer. Hvis du finner deg selv å måtte møte en kronisk tristhet eller negative følelser som setter deg til en belastning, snakk med en mental helsepersonell for å finne den beste ledelinjen for deg. Vet at du ikke er & # 8220; andre & # 8221; og du er ikke alene.

Psykiske helseforstyrrelser diskriminerer ikke. De hit alle. Det tar mot, men sammen kan vi bryte ned stigmasene om psykiske lidelser for alle grupper av mennesker.

Hvis du eller noen du kjenner, opplever du tegn på depresjon, kan du finne hjelp. Organisasjoner som nasjonal allianse på psykisk lidelse tilbyr støttegrupper, utdanning og andre ressurser for å behandle depresjon og andre psykiske lidelser. Du kan også ringe til en av følgende organisasjoner for anonym og reservert assistanse:

  • Nasjonal selvmordsforebygging Lifeline (åpen 24 timer i døgnet, 1 dag 800): 273-8255-XNUMX-XNUMX
  • Samaritans 24-timers krise hotline (åpen 24 timer i døgnet, 1 dag om dagen 877, ring eller SMS): 870-4673-XNUMX-XNUMX
  • United Way Crisis Helpline (kan hjelpe deg med å finne en terapeut, helsevesenet eller grunnleggende nødvendigheter): 2-1-1

Rochaun Meadows-Fernandez er frilansskribent som spesialiserer seg på helse, sosiologi og foreldre. Tilbringe sin tid på å lese, elske sin familie og studere samfunnet. Følg hans artikler på henne Writer side.