Sein te: Fordeler, bivirkninger og bruksområder

Beskrivelse

Seine er en Gress- og Senna-te på 8217; gress og Senna-teen er hentet fra bladene på Senna Cassia-anlegget. Disse plantene trives i tropiske områder, selv om noen kan vokse i mer tempererte klima.

Sein te kan være litt søt, men det har sterke nyanser å elske. Av denne grunn, noen ganger blander folk Senna te med grønn te eller legge til honning for å forbedre sin smak. Er heller ikke utrolig aromatisk.

Sein te har blitt markedsført som en behandling for forstoppelse og te & # 8220; avgiftende & # 8221;. Det brukes også ofte som en hjelp til å gå ned i vekt, selv om dette ikke anbefales.

Takket være evnen til å behandle forstoppelse, brukes det noen ganger kortsiktige for å behandle hemorroider. Imidlertid er det ikke nok bevis for å støtte helseforbruket til hemorroider eller vekttap.

Senna er godkjent av FDA som avføringsmiddel uten resept. De Anbefalt rekruttering For voksne fra 12 år er det 17.2 milligram (mg) per dag. Eksperter advarer ikke over 34.4 mg per dag. For forstoppelse hos barn, anbefales 8.5 mg om dagen. For forstoppelsen etter graviditeten 28 mg ble anvendt delt inn i 2 doser.

Bivirkninger

Sein te kan forårsake en rekke forskjellige umiddelbare bivirkninger. Disse inkluderer:

  • små abdominale kramper
  • alvorlig diaré, spesielt med langvarig bruk
  • kvalme
  • besvimelse, som ofte kan oppstå på grunn av diaré som fører til vanntap

Fordeler for helse

Sein te er en gyldig kortsiktig behandling for forstoppelse. Siden Senna Tea kan behandle forstoppelse, kan det også bidra til å behandle hemorroider som oppstår på grunn av kronisk forstoppelse, men du bør konsultere legen din før & # 8217;.

Du tror også at Seine har begge anti-inflammatorisk Og antipares.

Risiko, komplikasjoner og interaksjoner

Mens Senna te synes å være effektivt som en kortsiktig behandling bør behandling ikke brukes langsiktig. De American Herbal Products Association faktisk anbefalt å ikke bruke den langsiktig på grunn av potensielle risikoer.

Bruk av den langsiktige seinen kan forårsake avføringsavhengighet Og skade på leveren.

Du bør konsultere legen din før du tar Seinen hvis du har:

  • Kolonforstyrrelser
  • hjertesykdom
  • Hepatiske sykdommer

Sein te kan også samhandle med narkotika som blod og vanndrivende fluidisering.

L’langsiktig bruk av en hvilken som helst form for sein kan forårsake en elektrolytisk lidelse som kan forverre eksisterende hjerteforhold, inkludert hjertesykdom.

Hva sier forskningen

Mens sein-te skal bare brukes som en kortsiktig behandling, viser det begrensede antall studier at det ser ut til å være trygt for de fleste.

en Studio av 2009 publisert i Journal of Toughology Han fant ut at den kroniske bruken av seinen ikke har innvirkning på funksjonen av jevnt intestinal muskulatur eller enteriske nerver hos rotter etter to år. Han fant også at i den perioden var det ingen kreftfremkallende effekter.

A 2011-studio Han oppdaget også at det ikke ser ut til å være en sammenheng mellom den kroniske en av seinen og kolonkreft. Studien anbefaler å behandle forstoppelse ved å bruke en agent som danner en masse eller (en om gangen) en mykner for avføringen, og dermed tilsettes en stimulerende middel som Seinen.

Ta bort

Sein te er godkjent av FDA som avføringsmiddel uten medisinsk resept, noe som gjør det til en praktisk og relativt sikker behandling for de som lider av forstoppelse. Det er ikke tilrådelig å bruke det som en hjelp til å gå ned i vekt. I stedet har det til hensikt å gå ned i vekt gjennom sunnere måler som L’Trening og en diett rik på frukt, grønnsaker, magert proteiner og fibrøse karbohydrater.

Det er ikke tilrådelig å drikke Senna-teen i mer enn to uker. Det er bedre hvis det brukes av og til. Hvis drikking av te i Senna har hjulpet forstoppelse, fikser du en avtale med legen din for å bestemme hvordan du skal fortsette.