Seborroic Dermatitt: Naturlige behandlinger

Beskrivelse

Den seborrheic dermatitt (SD), også kalt seborrheic eczema eller flass, er en inflammatorisk hudsykdom. Mesteparten av tiden han treffer hodebunnen og gjør at patchene ser rødt ut og skiller ut. Disse patchene kan også vises på ansikt og overkropp. Dette er områder med mange sebaceous kjertler, som produserer olje.

SD er ikke smittsom. I stedet er det resultatet av A’autoimmun allergi eller reaksjon. Seborrheic dermatitt betraktes som kronisk. Dette betyr at det kan styres med behandling, men ikke helt herdet.

Seborroic Dermatitt krever ofte forskjellige behandlingssykluser for å eliminere symptomer. Konvensjonelle behandlinger er effektive, men hjemme rettsmidler kan begrense L’lær eksponering for sterke kjemikalier. Hvis kombinert med konvensjonelle metoder for behandling, kan naturlige rettsmidler bidra til å lindre SD raskere og med færre bivirkninger.

Psoriasis vs seborrheic dermatitt: hva er forskjellen? »

Naturlige eller alternative kosttilskudd

Del på Pinterest

Seborrheisk dermatitt kan forårsakes eller utløst av forskjellige faktorer, avhengig av typen hud og følsomhet. Derfor er det ingen universell alternativ behandling. Du kan snakke med din hudlege som ville være best å prøve.

Fiskeolje

Fiskeolje kosttilskudd kan bidra til å undertrykke rehancies of dermatitt utløst av allergi. L’Fiskolje har også andre næringsstoffer. Det anbefales for immun helse og generell kardiovaskulær på grunn av omega-3 fettsyrer.

Aloe vera

L’Aloe Vera er en plante med antiinflammatoriske egenskaper. Forskning & # 8211; Undersøkelser har vist at ekstraktet er effektivt i behandlingen av seborrheic dermatitt. Kosttilskudd som inneholder geler eller ekstrakter fra aloe vera kan bidra til å undertrykke utvinningen av SD. De kan også redusere alvorlighetsgraden av re-oppkjøpene som oppstår.

Probiotika

Noen ganger anbefales probiotika til å behandle forskjellige typer dermatitt, spesielt hos barn. Men det er få undersøkelser for å koble probiotika til effektive resultater for SD. Imidlertid kan probiotika fremme et sunnere fordøyelsessystem. Dette kan redusere inflammatoriske problemer gjennom hele kroppen.

Essensielle oljer

Del på Pinterest

Essensielle oljer blir stadig mer populære som aktuell behandling for hudforhold. For seborrheic dermatitt kan forskjellige oljer bidra til å behandle eksisterende eksacerbasjoner.

Te tre olje

L’# 8217 olje; te treet har blitt studert for forskjellige hudforhold. Dens antibakterielle fordeler, antifungal og antiinflammatoriske fordeler gjør det til en ideell behandling for seborrheic dermatitt.

L’# 8217 olje; te tre er ganske sterk. Før du bruker den på hodebunnen, må du fortynne den med en vektorolje, som kokosnøttolje eller # 8217; oljeolje d’olivenolje. Prøv å bruke åtte til tolv dråper mele olivenolje blandet med vektorolje eller vann på seborrheic dermatitt. Denne behandlingen kan redusere kløe og favorisere helbredelsen av squamous hudplaster på hodebunnen.

Andre essensielle oljer

L’Enterra olje, l’svart currant frøolje og # 8217; Borageolje kan alle inneholde egenskaper som bidrar til å redusere SD-flammer. Bland noen av disse oljene med en vektorolje og bruk den på ditt eksacerbasjonssted. Dette kan redusere kløe og rødhet. L’Kokosnøttolje er trolig den beste oljevektoren for å blande med disse oljene. Konsistensen tilrettelegger anvendelsen av den. Også kokosnøttoljen har analgetiske og antibakterielle egenskaper.

Tilleggsinformasjon: 5 Effektive rettsmidler mot flass »

Husholdningsartikler

Del på Pinterest

Eple cider eddik

En soaking av eplene eddik vil oppløse skalaer på hodebunnen. Det kan også redusere betennelsen i # 8217; eksacerbation-området. For å bruke denne behandlingen, vask håret først med sjampoen. Påfør deretter en fortynnet epler eddikløsning på # 8217; område. La eddik og vannet sed på hodebunnen i noen minutter før rinning. Pass på at du skyller godt.

Olje d’oliven

A’annet alternativ for hjemmebehandling er å belegge hodebunnen med olje d’oliven. La i utgjøre oljen for omtrent en’nå. Deretter bruker du en pensel for å fjerne skalaer fra hodebunnen. Forsiktig børste hodebunn, vask deretter og vaske håret som vanlig.

Kosthold

Del på Pinterest

Seborrheic dermatitt er ikke direkte knyttet til noen matvaner. Men dette betyr ikke at kostholdet ditt ikke har noen effekt på dine eksacerbations. Spis for å støtte ditt immunsystem og konsentrere deg om matvarer som har antiinflammatoriske egenskaper. Du kan finne ut at symptomene dine reduseres.

For å bekjempe betennelsen, følg en diett som inkluderer:

  • Massevis av grønne bladgrønnsaker
  • tomater
  • Olje d’oliven
  • Frukt som inneholder antioksidanter, som kirsebær, jordbær og blåbær
  • Mat med høyt innhold av vitamin C, som for eksempel sitrusfrukter og paprika
  • mandler
  • Søte poteter
  • Rike matvarer av vitamin E, som korn og avokado bakterie

Når du skal se legen din

Seborrheic dermatitt er ikke farlig for livet, men det er kronisk og kan bli ganske ubehagelig. Noen ganger kan du finne å endre størrelse, kløe og rødhet som distraherer, spesielt hvis de forekommer i ansiktet eller overkroppen.

Kontakt legen din for å snakke om symptomene dine og sørg for at du får en korrekt diagnose. Hvis du har forsøkt å selv behandle din SD mislykket, kan du trenge en annen diagnose.

Kontakt legen din dersom dine eksacerbations blir en konstant tilstedeværelse i livet ditt, eller hvis du også har andre symptomer. Sannsynligvis vil din grunnleggende lege lede deg til en hudlege. Denne hudlegen kan ønske å utføre noen tester og snakke med deg om andre behandlinger.

Tradisjonelle behandlinger

Aktuelle behandlinger er den mest anbefalte løsningen for utbrudd av seborrheic dermatitt. Disse inkluderer kremer og sjampo som inneholder kortikosteroider eller hydrokortison. Men disse behandlingsmetodene kan forårsake tynning på huden over tid. Derfor kan de bare brukes i noen uker. Integrering av disse behandlingene med alternativ eller naturlig behandling kan bidra til å redusere langsiktige bivirkninger.

Antibakterielle geler er foreskrevet for enkelte personer hvis SD utløses av bakterier i hodebunnen. Metronidazol er den vanligste aktive ingrediensen i disse gelene. Noen ganger anbefales også sjampo og antifungal kremer.

Noen leger bruker lysterapi for å behandle seborrheic dermatitt. For denne behandlingen viser legen det interesserte området i hodebunnen eller huden til ultrafiolett lys. Bidrar til å berolige huden og redusere kløe og rødhet.

Forebygging

Selv om det ikke er klart hva årsakene til seborrheisk dermatitt er, er det noen utløsende faktorer som de fleste med denne tilstanden ser ut til å ha felles. Stress kan forverre exacerbations for mange hudsykdommer, og SD er ikke noe unntak. Prøv å være klar over hva du frigjør spesielt.

Det er mulig at dine forekomster er koblet til en allergisk reaksjon, og prøv å dokumentere hvis C & # 8217, det er noe uvanlig eller nytt i ditt miljø når en rehabilitering oppstår.

For å unngå å utløse en brann, unngå å ha på seg ullkapsler og gensere. Velg stoff som bomull og silke.

Selv et svekket immunforsvar kan bidra til alvorlighetsgraden av symptomene. Ta vare på deg selv og sørg for at du følger en diett rik på vitaminer og, C og K.

Flass: Hva prøver å fortelle deg din pruriginøse hodebunn »

Outlook

Utsiktene for folk som forsøker å styre sin seborrheisk dermatitt, forbedrer seg i økende grad som forskning, oppdager nye metoder for helhetlig behandling.

Seborrheic Dermatitt kan styres av noen Domissionsbehandlinger og aktuelle kremer. Med hjelp av din hudlege kan du finne en behandling som fungerer for deg. En rekke behandlingsmetoder er tilgjengelig for å hjelpe deg med å unngå mulige langsiktige bivirkninger av reseptbelagte og countercreams. Selv med behandlingen kan du imidlertid forvente å få en forverring eller to nå nå og da.