Se opp leker for angst: 18 alternativer

Vi inkluderer produkter som vi tror på våre lesere. Hvis du kjøper lenker på denne siden, kan vi tjene en liten kommisjon. Her er vår prosess.

Fidget leker har eksplodert i popularitet de siste årene som en måte å øke konsentrasjonen, redusere rastløshet og håndtere angst. Eksperter har motstridende følelser om hvor effektive de er, men mange sverger for dem.

Nysgjerrig på å prøve dem? Vi har samlet 18 velundersøkte alternativer som oppfyller en rekke behov. Prisen er angitt med et dollarskilt, med individuelle produkter som spenner fra $ 5 til $ 35.

Flytte leker

Se etter noe å leke med mens du venter på en avtale eller under bevegelsene dine?

Disse praktiske alternativene kan kastes i en pose eller til og med i lommen.

Rubik Mini Cube

Denne Rubik Mini Cube kan kreve litt og # 8216; mer involvering av noen rastløse leker, men hvis du er en demon som løser puslespill, bør du slå stedet.

Husk at noen revisorer fant denne mini-versjonen litt & # 8216; ubehagelig for større hender.

Kjøp nå ($)

Flippy kjede

Fidget-verktøy laget med rene sykkel kjede linker kan tåle en stor bruk.

Denne flippiske kjeden tilpasser seg lommen og inkluderer små silikonelastiske bånd for større konsistens. Noen revisorer anbefaler deg å sette den på et nøkkelring for å unngå å miste det.

Kjøp nå ($)

Möbii fidget ball

Dette alternativet består av glatte og sammenlåsende ringer. Hvis du liker teksturer, kjærtegn ringen kan ha en beroligende effekt. Den reduserte størrelsen på dette leketøyet gjør det ideelt å stille opp med en hånd, enten kjærtegner eller roterer ringene eller bare slå ballen i hånden din.

Det kan være for lite for små barn, men som det kunne presentere en risiko for kvelning.

Kjøp nå ($$)

Uendelig kube

Denne aluminiums-kuben består av åtte mindre kuber som du kan rotere for å skape forskjellige former og konfigurasjoner. Vurderinger antyder at rastløs leketøy har tilstrekkelig vekt for å gi ham en robust følelse uten å være tung.

L’Infinity Cube kan avgi en liten mengde støy når du er i bruk, så det er sannsynligvis ikke # 8217; ideell for et veldig stille miljø.

Kjøp nå ($$)

Desk leker

Disse alternativene er litt & # 8216; større, noe som gjør dem mer egnet for et sted på pulten. Noen av dem gjør også ganske elegante dekorasjoner.

Spoleze Desk Sculpture

Denne tabellen leketøy kommer med en magnetisk base og 220 små magnetiske sfærer. Stakk ballene på basen, og ordne dem i forskjellige former. Bruk den når du tar en pause fra jobb eller trenger noen minutter å slappe av eller lindre engstelige tanker.

Ballene representerer en fare for kvelning, så sørg for at du holder dem utilgjengelig for barn.

Kjøp nå ($$)

Deluxe Sand Garden

Zen Gardens inkluderer vanligvis småstein eller sandpunkter som besøkende kan rack for å fremme en meditativ tilstand. Å holde en miniatyrversjon på pulten kan hjelpe deg med å ta en pause og fokusere på noe beroligende hvis du begynner å føle deg engstelig.

Kjøp nå

Eulers plate

Å jobbe leketøyet, sett platen på speilet og kjøre det. Disken kjører kontinuerlig, og skaper forskjellige fargemodeller og buzz mens det blir raskere og raskere.

Fordi dette leketøyet innebærer støy, kan det ikke være det ideelle for meget stille arbeidsmiljøer. Og hvis du har følsomhet for lys, kan du hoppe over dette.

Kjøp nå ($ $)

Newton’s Cradle

En klassisk Newton’S-vuggen består av sfærer som henger fra en metallstruktur. Trekke tilbake en ball og slippe den, sette en pendul effekt i bevegelse. Se hvordan ballene beveger seg kan ha en beroligende effekt.

Sfærene klikker når du berører, så hold det i bakhodet når du velger å bruke dette fidgetverktøyet.

Kjøp nå ($$)

Unødvendig boks

Unødvendig boks er ikke en tradisjonell fidget leketøy. Det gir en distraksjon fra distressing eller sjokkerende tanker.

For å bruke den, slå på bryteren og vent til boksen slås av.

Kjøp nå ($$)

Smykker, Mote Tilbehør

Fidget smykker kan være en’utmerket alternativ for å lindre # 8217; angst når du beveger deg eller prøver å være diskret.

Sterling sølv fidget ring

Du kan finne spinner ringer i en rekke stiler og farger. Vi liker det for sin allsidige og unisex stil og til fornuftig pris. Det er også laget av sterling sølv, så du blir ikke grønn fingeren din etter noen bruksområder.

Kjøp nå ($$)

Möbii Halskjede

Som Möbii Fidget Ball nevnt ovenfor, presenterer halskjede anheng glatte og sammenflettede ringer. De er tilgjengelige i en rekke farger, slik at du kan velge din favoritt eller til og med tilpasse et design med flere farger.

Vurderinger antyder at denne taggen kan fungere godt for voksne og barn som er store nok til smykker, da det gir en diskret og diskret måte å komme seg på skole, på jobb eller hjemme.

Kjøp nå ($$)

Akupressurringer

Disse elastiske ringene er utformet for å strategisk stimulere trykkpunkter på fingrene, men de er også gode agitated leker.

Gjør det rulle opp og ned fingeren for å lindre stress og lage en massasje.

Kjøp nå ($)

For l & # 8217;

Holde rastløse leker i klassen kan hjelpe noen barn til å møte stress og # 8217; angst. Pass på at du bare etablerer noen grunnleggende regler for deres bruk slik at de ikke blir en distraksjon.

Fotballband

Gummibåndene, også kalt motstandsband, kan være nyttige for alle som har en tendens til å bevege føttene eller sparke benene på stolen, bordet eller skrivebordet når han føler seg engstelig eller stresset.

De holder seg til stolens ben og er relativt stille.

Kjøp nå ($ $)

Tyggelige matter

Blyant toppers kan tilby avslappende og morsom distraksjon for noen barn. Og tygge gir en fredelig måte å lindre spenning og stress.

Forsikre bare at elevene ikke deler dem og sprer bakterier.

Kjøp nå ($)

Tangle

Tangle er en populær våkne opp for klasserom og andre stille miljøer fordi det ikke produserer støy. Inkluderer tilkoblede og buede stykker du kan remodel, demontere, vri og reassemble.

Vurderinger antyder at du kan dra nytte av både barn og voksne. Barn kan finne moro og beroligende leketøy og kan favorisere avslapning eller lindre stress hos ungdom og eldre.

Mange revisorer rapporterte at dette rastløse leketøy hjalp dem med å håndtere angstsymptomer, post-traumatisk stressforstyrrelse (PTSD) og andre lidelser.

Tangle Jr. Det er en mindre versjon som kan fungere godt i klassen eller reise.

Kjøp nå ($)

Sensoriske leker

Folk i autistisk spektrum kan føle seg stresset eller engstelig på grunn av sensorisk overbelastning. Men ikke å ha nok sensoriske innganger kan også forårsake angst. Det er her at de sensoriske lekene kommer inn i spill.

Sensorial Squeeze Balls

I tillegg til å tilby en utbrudd for stress og # 8217; angst, kan klemme baller også lindre spenning og stivhet, som kan være fysiske symptomer på # 8217;.

Du kan finne tonnevis av elektroniske varianter og i butikkene, men vi liker dette FreeGrace-settet som følger med forskjellige motstandsalternativer.

Kjøp nå ($)

Voksen Spill Pasta

Også kalt anti-stresspasta, den voksne lekdeigen er ganske lik den du spilte som barn. Men de er tilgjengelige i mer nøytrale farger og til og med essensielle oljer, i noen tilfeller.

For # 8217; angst, prøv å prøve lavendeldeigen til klemmen.

Kjøp nå ($)

Tygget kjede

Noen mennesker kan tygge ting, inkludert penner caps, fingre og skjorte krage når de føler seg engstelige. Dette gir noen sensoriske innganger som kan være beroligende for noen.

Tuggbare halskjeder er et, diskret alternativ som du kan bruke nesten overalt. Ark Therapeutics skaper et ganske sofistikert anheng for voksne, men ganske motstandsdyktige for barn.

Kjøp nå ($ & # 8211; $$)

Bunnlinjen

Fidget leker kan være en nyttig ting å holde seg rundt for øyeblikk av stress og angst. Mens C & # 8217, det er noen debatt om hvordan de jobber, er det ikke noe bevis på at symptomene dine vil forverre, så det er verdt å prøve hvis du er interessert i dem.