Se etter et naturlig hårbelysning for hår? Her er 10 favoritter

Vi inkluderer produkter som vi tror på våre lesere. Hvis du kjøper lenker på denne siden, kan vi tjene en liten kommisjon. Her er vår prosess.

Hvorfor bruke naturlig hårbelysning

Folk som fargelegging hår har blitt farget. I kraft, # 8217; hår høydepunkt kan spores tilbake til den gamle Hellas i 4 BC Da brukte de olje d’oliven, pollen og flak d’gull kombinert med timer i solen.

I dag kan du finne mange raske blekingssett på ditt lokale narkotika- eller skjønnhetsbutikk for å få et hår kjemisk lighting. Men med disse kittene risikerer du å bruke kjemikalier på hår som:

 • stiv, skjøre eller på annen måte skadet hår
 • Hud eller eksemirritasjon
 • Antenne eller astma irritasjon
 • mulig Tilkobling til noen typer kreft (blære, bryst, leukemi), skjønt Mer forskningPå mennesker er det nødvendig

Den gode nyheten er at, akkurat som grekerne, kan du fortsatt prøve flere naturlige metoder for å lette eller markere håret ditt. Disse alternativene kan være bedre av flere grunner. De inkluderer mindre eksponering for kjemikalier, mindre muligheter for hudirritasjon og mange ganger, en mye lavere pris.

Lightening alternativer

Det finnes ulike ingredienser som du kanskje har på kjøkkenet eller på badet som kan brukes til å lette håret. Du kan prøve forskjellige metoder for å se hvilke som fungerer best for farge og hårtype.

Sitronsaft

Vitamin C i sitronsaft kan lette håret uten bruk av kjemikalier. Bloggen Emergegen Forklar at denne metoden fungerer best på naturlig klare eller blonde nyanser.

Forsyninger du trenger:

 • 2 spiseskjeer av sitronsaft
 • Vannkopp 1

Kombinere ingrediensene i en sprøyteflaske. Påfør håret, med fokus på røttens soner. La tørke i noen timer i solen. Skyll og løsne håret ditt. Du kan også bruke sitron vodka i stedet for sitronsaft for mer spektakulære resultater.

Kjøp sitronsaft.

Kamille

vlogger Jessica Lee Bruk kamille til å gjøre ditt brune hårblond. Legg merke til at disse ingrediensene kommer over til håret, så gi deg råd til å fortsette med en dyp kondisjoneringsbehandling.

Forsyninger du trenger:

 • 2 kamille kopper (sterkt forberedt med 5 teposer)
 • 1/4 kopp sitronsaft

Hell løsningen i en sprøyteflaske og legg jevnt til håret fra røttene til tipsene. Hold deg ute i solen til håret ditt tørker. Skyll deretter og vurder å fortsette med balmen.

Kjøp kamille.

Eple cider eddik

Ifølge Carlynn Blogger A Jjbegonia, Kombinasjonen av kamille og epler eddik er perfekt for å lette strengene naturlig. Forklar at epleeddiken bidrar til å balansere håret pH uavhengig av konsistens. Og ikke bekymre deg: parfymen i’eddik vil oppløse seg.

Forsyninger du trenger:

 • 1/4 kamille kopp
 • 1/4 ACV Cup
 • Sitronsaftjuice

Bli med i ingrediensene i en bolle eller en sprøyteflaske. Mettet. Gå på hele dagen. Å gå ut i solen kan bidra til å akselerere klaringsprosessen. Skyll og form som vanlig.

Kjøp L’Apple eddik.

Råhonning

vlogger Holistichabits Bruk honning til høydepunkter hjemme. Forklarer at honning og kanelloven AS & # 8220; Natural Hydrogen Peroxide Boosters & # 8221;. Pass på at du bruker rå honning fordi den arbeidet honning ikke inneholder det samme nivået som aktive enzymer.

Forsyninger du trenger:

 • 1/4 kopp rå honning
 • 1/2 kopp destillert vann
 • 1 spiseskje kanel
 • 1 spiseskje olje d’oliven

Bli med i ingrediensene og la hvile for en & # 8217;. Gjelder for vått hår i noen timer hele natten. Endre størrelsen på ingrediensene avhengig av hvor mange hår du har (hold forholdet fire ganger mengden honning i forhold til kanel). Du må kanskje kjøre denne prosessen 10 eller flere ganger for å få eksepsjonelle resultater.

Kjøp rå honning.

Kanel

Kanel alene kan lette håret. Du vil finne denne ingrediensen lagt til forskjellige andre gjør-det-selv-oppskrifter for & # 8220; Whitening & # 8221; Hår, men du kan prøve å bruke denne ingrediensen alene for å få solskinn og generelle belysning.

Forsyninger du trenger:

 • 1/2 kopp hårbalsam
 • 2 spiseskjeer med kanelpulver

Bli med i ingrediensene i en deig og bruk på vått hår. La på pose fra tre til fire timer eller om natten, som dekker hodet ditt med dusjhode. Vask og kam som vanlig.

Kjøp pulverisert kanel.

Honning og eddik

vlogger Sarah Williams sier at den enkle eddik og honning kan lette håret på bare 10 minutter. Du kan også bruke denne løsningen om natten og sove naturlig.

Forsyninger du trenger:

 • 2 kopper hvit eddik
 • 1 kopp grov honning
 • 1 spiseskje olje d’ekstra jomfruoliven
 • 1 ss jordkort og kanel

Kombinere ingrediensene og bruk på vått hår. Du kan kamme håret ditt for en mer ensartet distribusjon. Alternativt kan du bare bruke seksjonene der du vil markere.

En gang påført, vikle håret i en plastinnpasning eller et dusjhode. La stå i 10 minutter til en natt før skylling.

salt

Selv det enkle kjøkkensaltet kan bidra til å rydde tråder. Populær blogg Brit + Co. Forklar at en dukker på nr. 8217; havet og å være i solen hele dagen er den enkleste måten å prøve denne metoden på.

Forsyninger du trenger:

 • bordsalt
 • vann

Bland ingrediensene i halv / halvt forhold. La på i minst 10 minutter, helst når du er ute. Skyll eller forlat for å handle for en vakrere konsistens.

Kjøp havsalt.

henna

Hennas pulver kommer fra en plante og har blitt brukt i tusenvis av år å flekke huden eller pryder huden med vakre design. Blogger Crunchy Betty Forklar at det også brukes til å fargestoffet naturlig. Brunettene, spesielt mørkt brunt hår til svart, kan bruke det til å få naturlige reflekser eller en endring av tone.

Forsyninger du trenger:

 • 3 ss henna pulver
 • 1/2 kopp kokende vann

Bli med i ingrediensene i en pasta for å hvile i løpet av natten. Påfør på håret i to eller tre timer. Dekke håret ditt med en dusjhodetelefon for å beskytte hodebunnen og de fargede kjolene. Skyll deretter og form.

Kjøp l’henna.

Hydrogenperoksid

Mange av de ovennevnte metodene er basert på ingredienser som naturlig gir en hydrogenperoksid-effekt. L’bruk av rent hydrogenperoksid er et annet alternativ som også kan gi mer åpenbare resultater til mørkere hår.

Materialer:

 • 3% hydrogenperoksidoppløsning

Vask og bryr håret ditt. La for å tørke alle’fuktighet. Hell det oksygenerte vannet i en sprøyteflaske og gjelder i 30 minutter til A’nå, avhengig av lysstyrken du vil ha for låsene dine. Skyll med kaldt vann og tilstand i dybden før styling.

Kjøp hydrogenperoksid.

Natriumbikarbonat og hydrogenperoksid

En annen populær måte å lette håret er en blanding av hydrogenperoksid og natriumbikarbonat. Etter bevegelsesfotsporene for hårpleie & # 8220; Det antas å blande hydrogenperoksid og natriumbikarbonatlyshår som holder dem sunne.

Hva trenger du:

 • 1 teskje og en halv hydrogenperoksid på 1%
 • 2 ts natriumbikarbonat uten aluminium

Bli med i ingrediensene i en pasta. Du må kanskje øke denne oppskriften, avhengig av hårets lengde og tykkelse. Hold forholdet det samme. Påfør på tørt hår og la det stå i 15 minutter til A’nå. Skyll deretter håret og tilstanden.

Kjøp natriumbikarbonat.

Forholdsregler

Ta en test på ledningen før du bruker noe naturlig lyn på håret for å sjekke den allergiske irritasjonen eller reaksjonen, og for å sikre at du er fornøyd med fargen.

Å teste:

 • Påfør en liten mengde ønsket lyn på en hårseksjon. Velg en seksjon under det høyere nivået hvis du ikke liker resultater.
 • Hold letningen på håret for tiden foreslått.
 • Skyll og se etter hud eller andre reaksjoner.
 • Du må også vurdere nivået på lysstyrken og den generelle fargen for å se om du liker resultatene.
 • Husk at mens kjemikalier som blekemiddel kan skade håret, kan mange av hjemmets metoder også tørke håret eller midlertidig endre forholdene. Bruk en dyp balsam for å holde håret hydrert og kombinert. Dette gjelder spesielt hvis du forventer å følge en metode mer enn en gang for å få flere høydepunkter over tid.

  Mange av disse forslagene for å markere foreslår at du sitter ute i lange perioder for å få L’ytterligere bleking fordel av solen. Pass på at du beskytter huden din med en kvalitet solkrem.

  Bunnlinjen

  Gjør-det-selv-metoder kan være bedre enn blekemiddel eller kommersielle produkter hvis du leter etter en mer delikat måte å få lettere låser. Resultatene du ser vil ikke nødvendigvis være så dramatisk som med kjemiske prosesser, men de kan være bedre for håret ditt og generell helse. Hvis du velger å bruke kjemikalier, bør du vurdere ideen om å gå til en salong og la fagfolkene føre prosessen.