Scissor Kicks: Trinn, variasjoner og forslag

Del på Pinterest

Fotball i saks er en av de mange øvelsene du kan gjøre for å bygge og opprettholde styrken i kjernen. Det er også rettet mot bunnen av kroppen, noe som betyr at det innebærer flere muskler for å fullføre bevegelsen. Denne øvelsen blir noen ganger også kalt flutter spark.

Hvordan å utføre en saksfotball

Å kunne lykkes med å utføre saksfotballen, avhenger av hvor strengt du kan holde skjemaet ditt. Derfor vil du at abdominalene, ikke den nedre delen av ryggen, gjør jobben.

Targing ben muskler gjennom bevegelsen av & # 8220; Scissors & # 8221; rekruttere de sentrale musklene direkte. Videre er den riktige justeringen av ryggraden gjennom en solid kjerne det som hjelper den nedre delen av kroppen til å utføre bevegelsen av & # 8220; Saks & # 8221;.

Fordi målet med dette trekket er å involvere kjernen din, må du ikke ha det travelt med å fullføre repetisjonene. Sakte ned og sørg for at du følger trinnene og holder formen din under alle serien og repetisjonene.

 • Finn en matte for øvelser som er komfortable. Du trenger en matte som har en PO & # 8216; tykk, men det er også solidt.
 • Ligge på baksiden på madrassen med beina strukket ut foran deg. Sett armene dine langs hoftene dine, håndflatene ned. Du kan også sette hendene under baken under nedre rygg, med håndflatene som trykker på gulvet.
 • Involver kjernen din ved å trykke på nedre rygg i matten og bøye bekkenet. Hold denne stillingen under hele bevegelsen.
 • Løft begge benene fra bakken på ca 6-12 tommer fra startposisjonen (i dette tilfellet gulvet) eller en vinkel på ca. 45 grader.
 • Med tett kjerne og avslappet nakke, senk et ben til gulvet mens du løfter det andre benet. Dette er starten på bevegelsen til & # 8220; Saks & # 8221;.
 • Fortsett saksbevegelsen ved langsomt å flytte beina opp og ned for den anbefalte mengden repetisjoner.
 • Kjør 2 serier fra 12 til 20 repetisjoner. Hver bein saks teller som en repetisjon. Som det blir sterkere, legg til et tredje sett. Scissor spark kan være en del av en grunnleggende treningsøkt som du gjør 2 eller 3 dager i uken.
 • Endringer i saksfotball

  Hvis L’Grunnleggende saks kalsiumøvelse er for vanskelig, det er enklere bevegelser som du kan gjøre ved hjelp av en lignende bevegelsesmodell.

  • Hold bena lavere på matten. Dette kan hjelpe deg med å redusere trykket på nedre rygg. Hvis du føler deg den nedre baksiden av ryggen som buer vekk fra matten mens du utfører denne øvelsen, begynner du med føttene som svinger på gulvet. Som det blir sterkere, øker det avstanden mellom gulvet og bena. Pass på at ryggen ikke inchart.
  • Erstatt en sykkelkreak for saksfotball. Bekreft av sykkelen følger en bevegelsesmodell som ligner på saksfotball.
  • For å øke styrke og motstand før du prøver L’Trening av saksfotball, vurder ideen om å mestre en sykkelkriskøvelse.

  Når du er klar til å øke intensiteten til # 8217; grunnleggende saks kalsium trening, vurder å prøve en av disse endringene.

  • Løft bena høyere og øker saksbevegelsen.
  • Det senker fotballbevegelsen og holder øvre benet i 2 eller 3 sekunder før du skifter ben.
  • Legg til lette veier i ankelen.

  Tips for å utføre et bedre scissorspark

  Å se på scissorfotballen på en video er en ting, men utfør flyttingen med riktig form er en helt annen prosess. Før du tar en matte for øvelser og gjør noen repetisjoner, les disse forslagene om hvordan du kjører fotballsaksøvelsen.

  • Hold armene dine fortsatt under L’hele bevegelsen. Dine armer tjener som stabilitet. De bør ikke brukes som et momentum.
  • Hold kjernen tett og engasjert i hele bevegelsen. Tenk på vertebral kolonnen.
  • Hold rytmisk og kontrollert bevegelse, ikke rask og rasende.
  • Scissor fotball er en isolasjonsøvelse, noe som betyr at det ofte er mer effektivt hvis det er inkludert i en generell treningsrutine. Du kan finne saksfotballen i en serie Pilates-øvelser, abdominal og grunnleggende treningsøkter og kardio boot leir leksjoner.
  • Siden du spør de sentrale musklene for å beregne det i et høyt utstyr, sørg for at du varmes varmt opp før du kjører saks.

  Forholdsregler og sikkerhetsproblemer

  Fotballssaks er en mellomliggende trening som krever styrke i kjernen og i den nedre delen av kroppen. Hvis du har problemer på nedre rygg, er Dells avhandling eller nakkeproblemer, evaluering evnen til å forandre bevegelsen.

  Også, hvis du er ny i # 8217; trening og du er ikke sikker på den riktige måten å involvere abdominale muskler på, evaluere muligheten for å jobbe med en personlig trener eller fysioterapeut.

  Hvis du er gravid, vurderer det en annen øvelse for å lede de sentrale musklene. Bo liggende på gulvet under treningen kan ikke være den ideelle etter første kvartal, foreslår American College of Obstetricians og Gynekologer.

  Fitness ideer under graviditet

  • I første kvartal
  • I løpet av andre kvartal
  • I tredje kvartal

  Fordeler med en saksfotball

  L’Saksfotball fungerer på sentrale muskler, skinker, quadriceps og adductors. Involverer de sentrale musklene er det som lar deg & # 8220; flytte & # 8221; Ben opp og ned. Sentrale muskler inkluderer høyre for # 8217; Abdomen, Obliques, L’Transversal Abdomen og Hip Flexors.

  Hver gang du bytter fra en liggende stilling til en oppreist stilling, hjelper de sentrale musklene bevegelse.

  For eksempel, kom deg ut av sengen. Hvis de sentrale musklene er svake, kan du utføre daglige aktiviteter bli vanskelig, spesielt uten ryggsmerter. Dette skyldes at sterke sentrale muskler bidrar til å redusere ryggsmerter, forbedre balansen; balansere og opprettholde riktig bøyning, forlengelse og rotasjon.

  L & # 8217;

  Ha styrken til å lage et saksekick er ikke en Easy Business. Derfor er det viktig å ta deg tid og flytte gjennom bevegelsens naturlige progresjon.

  Hvis L’Grunnleggende utøvelse av saksekalsium er for utfordrende, prøv en av endringene. Den strenge form og involvering av de riktige musklene teller mer enn antall repetisjoner som kjører.