San Giovanni og angst urt: hjelper?

Del på Pinterest

Det er anslått at den 18.1% av amerikanerne lider av uorden d’angst. Men bare 36.9% mottar for tiden omsorg, ifølge L’angst og depresjonsforening av Amerika. Fakta og statistikk på’angst. (Nd). https: // adaa.Org / Om-Adaa / Press-Room / Facts-Statistikk

Kvinner har to ganger sjansene for menn å prøve angst. Tilstanden kan forårsake frykt, depresjon eller unormal bekymring. Selv om det er rusmidler for angst, velger noen mennesker å integrere dem med urter som San Giovanni Grass.

Så’er gresset på San Giovanni?

L’San Giovanni eller Hypericum gress perforatum er en vill plante med gule blomster. Ifølge National Institutes of Health, er det et av de bestselgende kosttilskuddene i USA.Spørsmål og svar: En test av San Giovannis gress (perforert hypericum) for behandling av stor depresjon. (2018). https: // nccih.NIH.Gov / Nyheter / 2002 / Stjohnswort / Q-and-A.htm Folk tar urte supplement for å hjelpe med depresjon, angst eller søvnproblemer.

Kosttilskudd produsenter produserer San Giovannis gress i forskjellige former, inkludert kapsler, te eller flytende ekstrakt.

San Giovanni gress og behandling av angst

Mange av forskningen på St. Johns gress relaterer seg til bruken i behandlingen av depresjon. Imidlertid depresjon og # 8217; angst er nært forbundet. Det anslås at ca 50% av personer med depresjon selv lider av en form for lidelse d’angst, ifølge L’angst og depresjonsforening av Amerika. (Nd). https: // adaa.Org / Om-Adaa / Press-Room / Facts-Statistikk

Det antas at San Giovanni Agisca gresset forhindrer hjernen i å bruke nevrotransmittere som serotonin, dopamin, gaba og norepinefrin. Som et resultat blir nevrotransmittere brukt mer effektivt i hjernen. Dette kan ha en antidepressiv og generell velværeeffekt i hjernen. Som et resultat kan en person prøve færre angstangrep.

Medisiner for angst, som benzodiazepiner (inkludert Xanax og Ativan), handler på GABA-sendere i hjernen. Derfor tror mange forskere at San Giovanni gresset kan ha effekter for å lindre L’angst på grunn av dets effekter på GABA-sendere.

L’San Giovannis gress er kanskje bedre kjent i behandlingen av mild til moderat depresjon. En 2017 meta-analyse av 27 kliniske studier publisert i Journal of Affective Disorders konkluderte med at San Giovanni gresset har et effektivitetsnivå som ligner den av de selektive hemmere av serotonin reoccatation (SSRI) i behandlingen av depresjon fra mild til moderat.Ng x, et al. . (2017). Klinisk bruk av hypericum perforatum (San Giovannis gress) i depresjon: en meta-analyse. Gjør jeg: 10.1016 / J.Jad.2016.12.048

Forskerne bemerket at studiene var alle kortsiktige, med en varighet mellom 4 og 12 uker. Derfor vet du mindre om og langsiktig effekt av San Giovannis gress i forhold til antidepressiva stoffer. Noen mennesker foretrekker å ta San Giovannis gress i forhold til antidepressiva, fordi det generelt forårsaker mindre bivirkninger.

Doser forskjellig mellom studier. Deltakere i en studie av National Institutes of Health on Depresjon, overtok et gjennomsnitt på 1.300 milligram San Giovannis gress om dagen Spørsmål og svar: En test av San Giovannis gress (perforert hypericum) for behandling av depresjon større. (2018). https: // nccih.NIH.Gov / Nyheter / 2002 / Stjohnswort / Q-and-A.htm Den høyeste dosen som deltakerne tok var 1.800 milligram, mens den første dosen vanligvis var 900 milligram om dagen, med folk som tok 300 milligram 3 ganger om dagen.

Dessverre er det ikke mange studier på og langsiktig mann relativt relatert til # 8217; angst og # 8217; San Giovannis gress. Mange av forbindelsene som ble etablert mellom San Giovanni gresset og behandlingen av angsten skyldes det faktum at legene kjenner effektene som gresset i San Giovanni har på hjernen. De fleste av disse forbindelsene er imidlertid teoretiske.

Ytterligere studier er nødvendig på Mannen, men en 2017-studio på rotter viste at San Giovanni-gresset inverterte rotter og forbedret deres svar på stress.Rojas-carvajal m, et al. (2017). Sub-kronisk administrering av San Giovanni Gress reverserer engstelige og depressive atferd indusert av to forskjellige kroniske stressprotokoller.http: // www.Medigrafisk.Com / cgi-bin / ny / resumeni.CGI?IDarticulo = 74492 Et lite menneskelig studio av 2019 på 48 personer, fant at San Giovanni gressinntaket hjalp dem til å reagere mer positivt på negative signaler. De fant også at San Giovanni Grass ikke endret funksjonen til minnet. Warren MB, et al. (2018). Subkronisk behandling med San Giovanni Grass gir en positiv endring i # 8217; følelsesmessig behandling i friske frivillige. Gjør jeg: 10.1177/0269881118812101

En mindre studie av 2008 publisert i magasinet Human Psychopharmacology: Klinisk og eksperimentell funnet at San Giovanni gressinntak ikke bidro ikke til å redusere # 8217;. Sarris J, et al. (2008). San Giovanni og kava gress i behandlingen av større depressiv lidelse med co-morbid angst: en randomisert dobbeltblind pilot studie kontrollert med placebo. Gjør jeg: 10.1002 / hup.994

Studio 2008 spurte 28 voksne med depresjon og angst for å ta en placebo eller # 8217; San Giovanni gress og # 8217; kava gress. På slutten av studien rapporterte deltakerne forbedringer i symptomene på depresjon, men ikke i # 8217; angst.

Andre mulige bruksområder

I tillegg til hans bruk for depresjon, bruker folk San Giovannis gress for andre problemer, inkludert:

 • Oppmerksomhetsunderskuddsforstyrrelse og hyperaktivitet (ADHD)
 • Dell / # 8217 syndrom; irritabel tarm
 • tvangstanker
 • Reduksjon av SCREENDE & RECEICE eller RADIATION for kreft
 • tobakkavhengighet

Imidlertid er det ryktet i de fleste av de gunstige effektene av # 8217; ansettelsen av San Giovanni gresset for disse bruksområdene. Få har blitt mye studert.

San Giovanni gress som en utløsende faktor av # 8217; angst

Selv om flere studier og personlige forhold har funnet ut at San Giovanni gresset kan hjelpe de som lider av angst, kan det i noen få motsatt effekt.

Et studiehus publisert i magasinet Den primære omsorgsselskapet for CNS-lidelser rapporterte at en pasient som drakk et glass San Giovanni gressekstrakt led et panikkanfall kort tid etterpå. Yildirim eller et al. (2013). Et panikkanfall tilfelle indusert av # 8217; St. Johns gress. Gjør jeg: 10.4088 / CCP.12L01453 Studien fant at forholdet var en av de første som tyder på at San Giovanni gresset kunne forårsake et panikkanfall.

San Giovanni gress og farmakologiske interaksjoner

L’St. Johns gress kan forårsake bivirkninger og samhandle med noen rusmidler. Potensielle bivirkninger kan inkludere:

 • svimmelhet
 • tørr i munnen
 • utmattelse
 • Følsomhet for sollys
 • mageknip

Gjør noen stoffer mindre effektive

L’San Giovannis gress induserer også metaboliseringen av noen stoffer. Dette betyr at kroppen bryter dem raskere enn vanlig, så de kan ikke fungere like effektivt. Av denne grunn anbefaler legene vanligvis ikke L’San Giovannis gress hvis en person tar medisiner som:

 • Indinavir (brukes til å behandle HIV)
 • Cyklosporin (brukes til å forhindre avvisning av organer transplantasjon)
 • P-piller

Hvis du tar St. Johns gress (eller andre kosttilskudd), fortell legen din og apoteket. Legen din kan sørge for at San Giovanni Grass ikke forstyrrer stoffene du for øyeblikket tar.

Serotonin syndrom

Hvis du tar gresset i San Giovanni med andre medisiner som påvirker nivåene av nevrotransmittere, er det mulig at du kan oppleve noe som kalles et serotonergisk syndrom.

Denne tilstanden forårsaker symptomer som agitasjon, tremor, svette og diaré. Dette kan skje når du tar antidepressiva med San Giovannis gress. Som et resultat er det viktig at du snakker med legen din om alle stoffene du tar før du prøver dette gresset.

Også, velg alltid høykvalitets regulerte produkter fra autoriserte produsenter for å unngå konsistens, styrke og forurensningsproblemer. BOOKER A. (2018). San Giovannis gressprodukter (hypericum perforatum): En vurdering av deres autentisitet og kvalitet. 10.1016 / J.phymed.2017.12.012

L & # 8217;

Det er sannsynlig at San Giovanni Aiuti gresset. De som lider av depressive symptomer fra mild til moderat. Noen mennesker med disse symptomene kan også ha angst.

Det er mulig at San Giovanni Gress kan redusere # 8217; angst når en person tar det, men forskerne har ikke vist at dette er sant. Stopp bruk hvis en angst episode oppstår.

Også, hvis du tenker på å prøve San Giovanni gress, snakk med legen din. De kan sørge for at det ikke forstyrrer andre legemidler du for tiden antas.