Sammenligning mellom Medicare og Medicare Advantage: Hva er det beste?

Del på Pinterest

Tradisjonell Medicare og Medicare Advantage er to forsikringsalternativer for folk i alderen 65 som bor i USA.

Tradisjonell Medicare og Medicare Advantage er ikke det samme, og avhengig av situasjonen, er det fordeler og ulemper for hver.

Dine medisinske behov, budsjettet og andre faktorer knyttet til personlig livsstil, kan alle spille en rolle der typen Medicare deksel er bedre for deg.

I denne artikkelen vil vi utforske forskjellene mellom tradisjonell Medicare og Medicare Advantage og hvordan man bestemmer deg for hvilken som er best for dine medisinske behov.

Hva er cos’er medicare?

Tradisjonell Medicare, Også kjent som Original Medicare, er A’Statlig finansiert medisinsk forsikringsalternativ for folk i alderen 65 år. Mange eldre amerikanere bruker Medicare som et primært forsikringsalternativ, siden det dekker:

 • Tilkoblede tjenester Alle’sykehus (del A). Disse fordelene inkluderer dekning for sykehusbesøk, l & # 8217, bistand til sykepleieanlegg, l’Hjemvirksomhet og L’Hospice Assistance.
 • Medisinske tjenester (del B). Disse fordelene inkluderer dekning for forebyggingstjenester, diagnose og behandling av helsemessige forhold.

Medicare dekker vanligvis ikke reseptbelagte legemidler, dental-tjenester, for visninger eller for ekstra helse- eller helsekrav.

Men for de som er registrert hos Original Medicare, er det ekstra komponenter som Medicare Part D og Medigap som kan tilby ekstra dekning.

COS’er Medicare Advantage?

Medicare Advantage, også kalt Medicare Part C, er et forsikringsalternativ for personer som allerede er registrert i Medicare Del A og Del B.

Advantage-planene tilbys av private forsikringsselskaper, og mange av dem dekker sykehus, medisinsk forsikring og tilleggstjenester som:

 • Medisin på resept
 • Tannlege tjenester
 • syn Tjenester
 • hørsel Tjenester
 • Treningstjenester og andre helsemessige fordeler

Medicare Advantage erstatter tradisjonelle ekstra Medicare-komponenter, for eksempel del D og Medigap.

I stedet for å ha flere forsikringsplaner for å dekke medisinske utgifter, tilbyr en Medicare Advantage-plan all dekning på ett sted.

Slik bestemmer du som tilfredsstiller dine behov

Original Medicare og Medicare Advantage varierer i dekning, kostnader og fordeler. Når du konfronterer alternativene, er det ingen & # 8220; planlegge gyldig for alle & # 8221;.

Medisinske tjenester

Hvis du er en person som sjelden besøker legen din, kan de ekstra komponentene i Medicare og Medicare dekke de fleste av dine behov.

Men hvis du er en person som ønsker et deksel for tannlege eksamener, se eller # 8217; årlig hørsel, tilbyr mange Medicare Advantage-planer denne typen dekning.

Helsetilstander

Hvis du lider av en kronisk helsetilstand, som for eksempel kreft, kronisk hjertesvikt, slag, demens eller andre forhold, vil dette påvirke din medisinske dekning.

For eksempel kan Medicare ikke dekke alle dine behov, men en Medicare Advantage Special Needs Plan (SNP) kan hjelpe deg med langsiktige kostnader.

Disse planene er designet for personer med en av de mange kroniske helsemessige forholdene. De tilbyr:

 • Dekning for spesialister og hjemledere
 • Tilgang til spesifikke stoffer for din tilstand
 • Tilgang til andre fordeler

Forskning & # 8211; Undersøkelser har vist at Medicare Advantage-planer kan hjelpe forbrukerne mer penger på noen medisinske behov, for eksempel laboratorietester og medisinsk utstyr.

Medisinering

Original Medicare dekker vanligvis ikke kostnadene for reseptbelagte legemidler. For å motta dekning for reseptbelagte legemidler, trenger du en Medicare del D eller Medicare fordel med reseptbelagte legemiddel dekning.

Uansett hvilket alternativ du velger, er du nødvendig Å ha noen form for legemiddeldekning på resept i 63 dager fra Gjennomføring av Medicare, ellers vil du bli bedt om å betale permanent straff.

balansere

Hvis du har Medicare, vil du gjøre det å betale En månedlig premie for del A (hvis du ikke har rett til å dele til uten premie) og del B, en årlig fradragsberettiget for del B og andre kostnader hvis du har tillegg.

Hvis du har Medicare Advantage, må du kanskje betale ekstra kostnader avhengig av planen. Før du velger hvilken type plan du ønsker, bør du vurdere hvilke direkte kostnader du har råd til hvert år.

Leverandørpreferanse

Selv om Medicare tilbyr friheten til å velge leverandør av Medicare-nettverkets interiør i Medicare-nettverket, tilbyr de fleste av Medicare Advantage-planene ikke den samme friheten.

Avhengig av hvilken type Advantage Plan du har, må du kanskje støtte tilleggskostnader for offline tjenester, samt for rapporter og spesialistbesøk.

Reisefrekvens

For noen mennesker er det en livsstil. Dette gjelder spesielt for folk som går på pensjon og velger å reise eller bor på et varmeste sted i de kaldeste månedene.

Hvis du reiser ofte, bør du vurdere hvilke medisinske behov du kan ha ut av staten. I de fleste tilfeller er Medicare-dekning nasjonalt, mens Medicare Advantage-planer krever at du bor i ditt lokale område for medisinske tjenester.

Sammenligning av fordeler

For å avgjøre om Original Medicare eller Medicare Advantage er bedre for deg, er det viktig å vite hva hver plan dekker.

Nedenfor finner du en sammenligning mellom fordelene med DECICARE og Medicare Advantage-tilbud:

Serviceriginal medicareweighing MedicaRespitalizationsìsìMedicosìsìfarmaci til resept
(Valgfritt: Del D) YesDentalNosì (de fleste planene) Visionnosì (de fleste av planene) Hjerte (de fleste planene) Leveringsfrihet Ja Dekk ut av staten YesnoductiblesSessìnoprisiìalCuni Piano Klistremerker /
Medforsikring ja (noen etasjer) ja årlig ute av lommen
MassimonosìVantages for Salutenosì (noen etasjer)

Kostnadssammenligning

For noen mennesker kan Medicare Advantage-planer bidra til å spare på langsiktige medisinske kostnader, mens andre foretrekker å betale bare det de trenger med Medicare-tillegg.

Nedenfor finner du en fil Sammenligning av estimerte kostnader For noen av prisene forbundet med Medicare vs. Medicare fordel:

Original MedicareCostsmedicare
Fordelaktige kostnader per månedlig premie $ 240- $ 437
(eller gratis) del b månedlig premie $ 135.50 + (eller fri) del for fradragsberettiget $ 1,364 per nytteperiode Den månedlige planen for planen varierer (kan starte fra $ 0+) del til medforsikring $ 341- $ 682 + fradragsberettigede gulvfordeler (kan starte fra $ 0 + ) Del B Månedlig Premium $ 135.50 + franchise piano narkotika variable fordeler (kan starte fra $ 0 +) franchide del b $ 185 hvert år
/ Kopieringsvarier (generelt $ 25-95 per visit) Del B medforsikring 20% ​​av alle medisinske tjenester
Når fradragsberettiget er nådd, den maksimale netto årlige kostnaden på $ 1000
$ 10.000 +

Registrere

L’Entering Medicare er en prosessfølsom for tiden du bør starte ca. 3 måneder før 65-årsdagen din for å sikre at du ikke har et gap i dekning.

Hvis du mottar trygdeordninger, blir du automatisk registrert hos Medicare Del A og B.

Du kan også søke om Medicare 3 måneder før 65-årsdagen din og opptil 3 måneder etter sving 65. Hvis du bestemmer deg for å vente på å registrere deg etter denne perioden, kan du pådra seg straffer for sen registrering.

Når du blir bedt om Medicare, må du ha noen viktig personlige opplysninger på fingertuppene.

Dette inkluderer stedet og fødselsdato, antall Medicaid og eventuelle nåværende opplysninger på # 8217; helseforsikring. Når denne informasjonen er oppnådd, kan du søke om Nettstedet til Social Security Administration.

Du vil ikke kunne abonnere på en Medicare Advantage-plan til du er påmeldt i Medicare Del A og B.

For å finne en liste over Medicare Advantage eller Plance En del av deg i nærheten av deg, bruk Finn et verktøy for Medicare 2020-planen På Medicare nettsiden.gov.

L & # 8217;

Finn en helseforsikringsplan som dekker alle dine medisinske behov, er helt basert på din personlige situasjon.

Både Original Medicare med tillegg og Medicare Advantage tilbyr dekning, kostnader og fordeler for å møte dine behov.

Når du sammenligner hvilket alternativ, er det bedre for deg, sørg for at du vurderer:

 • Din medisinske situasjon
 • Månedlig og årlig budsjett
 • Preferanse for leverandører
 • Andre faktorer knyttet til livsstil som kan påvirke omsorg og kostnader

Det er ikke nødvendig å vente til du søker på Medicare for å begynne å foreta kjøp rundt planene i ditt område. Start umiddelbart for å velge den beste helseforsikringsplanen for 2020.