Salve svart og kreft: Unngå denne metoden for ulovlig behandling

Beskrivelse

Den svarte balsam er en mørk farget urtepasta på huden. Det er en ekstremt skadelig alternativ behandling for hudkreft. L’Bruk av denne behandlingen støttes ikke av vitenskapelig forskning. Faktisk, FDA L’merket som A & # 8220; False Cancer Care & # 8221; og det er ulovlig å selge salven som en kreftbehandling. Imidlertid er det tilgjengelig for salg via Internett- og postordre salgsselskaper.

Den svarte pomaden er også kjent som en salve av tegning. Den er tilgjengelig med Canasema-merket.

Noen bruker denne korrosive salven på ondartede svulster og med den hensikt å ødelegge kreftcellene i huden. Men ikke C’Det er absolutt ingen bevis for at den svarte salven er effektiv for behandling av enhver type kreft. L’bruk av en svart salve kan forårsake alvorlige og smertefulle bivirkninger.

COS’er den svarte salven?

Den svarte salven er en pasta, et dyr eller en salve basert på forskjellige urter. Det påføres direkte på kroppsområdene med håp om brennende eller pull ut & # 8221; kreften.

Den svarte salven er ofte produsert med sinkklorid eller nord-amerikansk blomsterverk i blomst (blodig canadensis). Bloodroot inneholder en sterkt korrosiv alkaloid kalt blodstat.

De svarte pomadene er klassifisert som Escara fordi de ødelegger huden og lar et tykt arr kalt Escara.

Den svarte salven ble ofte brukt under XVIII og det nittende århundre for å kjemisk brenne svulstene som ble isolert i de øvre lagene i huden. Det har blitt fremmet og brukt av naturopater som en alternativ behandling for kreft med tvil til resultater.

Vitenskapelige studier De støtter ikke uttalelser om at svart salve er en effektiv behandling for melanom og andre typer hudkreft. D’Andre deler, noen alternative leger tror at den svarte salven:

  • Reduserer overflødig væske
  • Forbedrer hjernens oksygenstrøm
  • Reduserer alle neoplasmer i kroppen
  • styrker den enzymatiske strukturen

Hver av disse uttalelsene er ubegrunnet.

Farer med svart salve for hudkreft

De Han oppførte FDA Svart salve som & # 8220; False Care of Cancer & # 8221; å unngå. Pomads ment som en alternativ behandling av kreft er ikke lenger lovlig tillatt på markedet.

Tanken om at den svarte salven kan brukes til å spesifikt trekke ut kreftceller uten å påvirke sunne celler, er umulig. Den svarte pomaden brenner sunne og usunne stoffer, forårsaker nekrose eller vevsdød. Andre bivirkninger inkluderer infeksjoner, arr og oppløsning.

Den svarte salven er også en behandling mot ineffektiv kreft fordi den ikke har noen effekt på kreft som har metastatisert eller utbredt til andre deler av kroppen.

I et universitet i Utah studere, Folk som brukte en svart salve sa at de har søkt behandling for å unngå kirurgi. Men mange mennesker som bruker en svart salve trenger estetisk kirurgi Å reparere arret forårsaket av den svarte salven.

Outlook

Hudkreft er en alvorlig og potensielt dødelig tilstand. Imidlertid er det høyt behandlet med konvensjonelle metoder. Kun kvalifiserte og akkrediterte helsepersonell bør diagnostisere og anbefale behandling for hudkreft.

Basert på FDAs anbefalinger, er den svarte salven ikke en akseptabel form for behandling med hudkreft. Legene kan ikke lovlig foreskrive denne metoden for behandling fordi den er ineffektiv.

Det er tilrådelig å unngå bruk av en svart salve hvis du har hudkreft fordi, så vel som ikke kurere kreft, kan forårsake smerte og alvorlig disfigurement.