Saliclian syre: forslag til vorter fjerning

L’Salisylsyre kan fjerne vorter?

Vorterne er hudvekst som ikke nødvendigvis er skadelige, men de kan være purriginøse og irriterende. En tellerbehandling som kan fjerne vorter, er salicylsyre. Dette forberedelsen påført over tid kan bidra til å fjerne noen vorter.

Mens de fleste tolererer behandlinger med salicylsyre, er det noen som ikke gjør det. Fortsett å lese for å lære å trygt bruke denne behandlingen for å fjerne vorter og når du skal forlate vorter til medisinske fagfolk.

Hvordan fjerne vorter med salicylsyre

L’salisylsyre virker for å fjerne vorter eksfolishing hudceller til vorten forsvinner. L’Syre kan også utløse en immunrespons for å bygge sunne hudceller i # 8217; området. Med den kontinuerlige daglige applikasjonen vil salisylsyreoppløsningen ofte fjerne vorten.

For de med diabetes eller andre sykdommer som kompromitterer blodstrømmen, søker profesjonell hjelp i fjerning av vorten.

Hjemmelaget behandling for vorter med salicylsyre

De fleste apotekene selger benk salicylsyre for å fjerne vorter. Et vanlig merke er sammensatt w. Disse produktene inneholder vanligvis ca 17% salicylsyre. Noen selskaper selger imidlertid 40% salicylsyrebehandlinger for plante- og fotvorter.

Her er noen forslag til fjerning av vorte av’salicylsyre hjemme:

 • Påfør salicylsyre etter å ha forlatt dusjen eller badet. Tørk huden slik at den fortsatt er fuktig og gjelder. Dette vil hjelpe behandling til å trenge mer effektivt.
 • A’alternativ til søknaden etter dusjen eller på badet er fordypet vorten i varmt vann i fem minutter.
 • Noen mennesker dekker en vorte med tape som bandasje. Forskning er imidlertid ufattelig om det faktum at limbånd er en effektiv behandling for fjerning av vorter. Du bør unngå å bruke tape hvis du har sensitiv hud.
 • Bruk en emeriglio-plate, en pimpstein eller et annet eksfolieringsverktøy for å fjerne døde celler fra vorten hver dag før du bader. Del aldri disse eksfolierende verktøyene, siden du kan sende viruset som forårsaker vorter til en annen person med disse.
 • Påfør salicylsyre på vorten hver dag. Sammenhengende behandling i løpet av flere uker er den mest effektive metoden. Noen ganger vil vorten falle i sin helhet.

Behandling av Salicyl vorter med profesjonell

En lege kan foreskrive en sterkere konsentrasjon av salicylsyre for innenlands bruk. Disse sterkere konsentrasjonene påføres vanligvis på de tykkeste områdene i huden, som fotanlegg.

Selv om søknaden er den samme som de lavere konsentrasjonene, som et resultat, kan du finne større irritasjon av huden. Gjennomgang med legen din symptomene som indikerer at du skal slutte å bruke behandling. Disse kan omfatte intens eller ubehag rødhet.

Hva er behovet for salicylsyre?

L’Salisylsyre er en vanlig aktuell behandling for å behandle akne flekker;. Det tilhører familien av kjemikalier kjent som beta hydroksy syrer. Når den påføres på huden, arbeider salicylsyren for å bryte båndene ALL’innsiden av huden porene som holder de døde hudceller til de som bodde.

Noen vanlige kosmetiske produkter som inkluderer salisylsyre inkluderer:

 • Behandlinger mot akne
 • Vask ansiktet ditt
 • Sjampo for å bekjempe flass
 • Gel for fjerning av vorter og bandasjer for fjerning av vorter

Legene kaller Salisylsyre et legemiddel og # 8220; keratolytisk & # 8221; fordi den har eksfolierende egenskaper. Når den påføres på huden, kan syren fjerne det ytre laget av hudceller. Dette er ikke bare nyttig for å kjempe Dell & # 8217 flekker, men også for å fjerne vorter.

L’Salisylsyre for vorter behandling kan selges som en lapp, væske eller gel. Hvert forberedelse tar vanligvis en daglig søknad eller hver to dager for maksimal effektivitet.

Kjøp online for å fjerne vorter med salicylsyre her.

Hvis Salisylsyre & # 8217 virker ikke

Hvis salisylsyren ikke ser ut til å effektivt fjerne vorten, er det andre profesjonelle behandlinger for fjerning av vorten. Et eksempel er kryoterapi. Denne behandlingen inkluderer vorte show ved det flytende nitrogenet i et medisinsk kontor for å fryse vorten. Noen ganger vil en lege gi råd til salicylsyre kombinert med kryoterapi for å behandle vorten.

Andre alternativer for fjerning av profesjonelle vorter inkluderer:

 • Curettage å skrape via vorten
 • Elektrokauterisering
 • Injeksjoner av legemidler for å hemme cellevekst, for eksempel 5-fluorouracile
 • Laser kirurgi for å fjerne vorten

I noen tilfeller kan en lege anbefale kirurgisk fjerning av vorter. Denne prosedyren har risikoen for arr. Noen ganger kan vorter returnere til samme område etter fjerning av kirurgi.

Typer av vorter

Det er mange forskjellige typer vorter, og du kan ikke fjerne dem alle med behandlinger med salicylsyre.

De fem typer mest vanlige vorter er:

 • Vanlige vorter: De vises på hendene
 • Flate vorter: de vises på pannen og ansiktsregionen
 • Genitalforhold: De vises i kjønnsområdet, inkludert pubic og lårområdet
 • Plantari vorter: de vises på føttene anlegget
 • Sub-to og perjunual vorter: de vises under neglene av føtter og negler

L’Salisylsyre er en sikker behandling for vanlige vorter og plantar, men bør ikke brukes til å behandle vorter i ansikt, nakke eller kjønnsorganer.

L’Salisylsyre er ikke for disse vorter

Du bør ikke bruke behandlinger med salicylsyre for å fjerne vorter på ansiktet. Selv om det er mulig å bruke Salisylsyre i Salicyls syre som en spotbehandling for akne, er det vanligvis i produkter med konsentrasjoner mye lavere enn de som brukes til å behandle vorter. Den høyeste prosentandelen kan forårsake hyperpigmentering eller hypopigmentering av ansiktet.

Fjerning av vorte ett lag om gangen

L’Salisylsyre er en førstegangsbehandling for ikke-kjønnsvorter. Det er en økonomisk og effektiv behandling, ifølge American Academy of Family Physicians.

Behandling kan gi gode resultater hvis de brukes regelmessig. Imidlertid vil mange vorter gå vekk fra tiden med tiden. Snakk med legen din om de beste vortebehandlingsalternativene for deg basert på posisjon og type vorte.