Så & # 039; det er en osteopat, hva det gjør og er riktig for deg?

En lege i osteopatisk medisin (gjør) er en autorisert lege som har som mål å forbedre den generelle helsen og velvære av mennesker med osteopatisk manipulativ medisin, som innebærer strekk, massasje og bevegelse av muskuloskeletalsystemet.

I alle 50 stater gjør jeg også kalt osteopater eller osteopatiske leger, autorisert til å foreskrive narkotika, utføre kirurgiske inngrep og bruke den teknologiske avbildningen til å diagnostisere og behandle sykdommer og skader.

Mange bruk manuelle og praktiske behandlinger for å redusere smerte, øke fysisk mobilitet og forbedre blodsirkulasjonen og lymfatiske væsker.

De American Association of Osteopathic Medicine Colleges Anslå at 25 prosent av alle medisinske studenter i USA er uteksaminert i osteopatiske medisinske programmer. Det er mer enn 114 000 osteopaths utøvere i landet i dag.

Hvordan osteopatisk medisinske leger dannes?

Som lege i medisin (MD) må det først oppnå en grad, etterfulgt av fire års fakultet.

Etter å ha uteksaminert i medisin, støtter jeg en streng nasjonal lisenseksamen, som inneholder det samme materialet i Eksamen for å bli en MD. Begge legene er autorisert av statlige medisinske provisjoner.

Jeg må fullføre en bolig som kan vare fra en til syv år, avhengig av Practice-området. De må også fullføre ytterligere 200 timers kurs som fokuserer på kroppenes muskuloskeletale rammeverk.

Selv om mange medisinske studenter uteksamineres fra tradisjonelle medisinskoler, vokser interessen for studiet av osteopatisk medisin. I dag er de 35 krediterte college Osteopatisk medisin i USA.

Hvordan du bestemmer deg for å se en DO eller A MD?

L’Osteopati regnes som en komplementær praksis, noe som betyr at mange ser, så vel som å se leger dannet i konvensjonell, vestlig eller allopatisk medisin.

Hovedforskjellen mellom en MD og A gjør er at mens osteopatiske leger kan bruke konvensjonelle medisinske behandlinger, noen, men ikke alle, bruker de også manuelle terapier, for eksempel massasje og manipulerer ryggraden.

Hvis du føler deg mer behagelig å bli diagnostisert og omsorg for en åpen lege til alternative behandlinger, kan det være en god løsning.

Mens mange leger også bruker alternative behandlinger, får osteopater spesialopplæring i behandlingen av mennesker sammen i stedet for å målrette spesifikke systemer og symptomer.

Hva er forskjellen mellom en gjør og en naturopath lege (nd)?

En Naturopath Doctor (ND) deltar i en fireårig gradskurs i naturopatisk medisin og må overvinne en streng eksamen gitt av Rådet om Naturopatisk medisinsk utgave. Naturopater har ingen lisens og kan ikke bli instruert på samme nivå som gjør.

Selv om det gjør og nd dele et filosofisk grunnleggende prinsipp og # 8211; at kroppen har evnen til å helbrede seg selv & # 8211; Hvilke Naturopath leger kan og kan ikke gjøre det varierer mye fra stat til stat.

I noen stater kan en naturopathed lege være en grunnleggende lege, diagnostisere og behandle pasienter med naturlige og homøopatiske tilnærminger. I andre stater er de mye mer begrenset.

En lisens er lisensiert i alle 50 stater for å utføre samme medisinske diagnostikk og de samme behandlingene som lege. Selv om noen bruker de alternative og naturlige tilnærminger, kan mange stole på konvensjonelle behandlinger og metoder.

Hva er forskjellen mellom en kiropraktor og en gjør?

Kiropraktorer og får begge opplæring spesialisert seg på forholdet mellom muskuloskeletalsystemet og generell helse. Begge er opplært til den manuelle justeringen av ryggraden.

De Nasjonalt senter for komplementær og integrert helse Indikerer at kiropraktorer fokuserer hovedsakelig på manipulasjoner som bruker kontrollerte trykk for å justere ryggraden. Det er mer sannsynlig enn & # 8220; Break & # 8221; Ryggen under behandlingen.

I motsetning til det er kiropraktorer ikke autoriserte leger. Generelt er de ikke pålagt å fullføre boligene i godkjente strukturer.

Osteopater har spesialiteter?

Jepp. Mange er grunnleggende leger, men kan spesialisere seg i et medisinområde, inkludert pediatrisk og kirurgi.

Hvilke typer tester og prosedyrer kan utføre en osteopat?

Osteopater kan utføre de samme testene og prosedyrene som en lege kan kjøre, inkludert diagnostiske tester, blodprøver og urin og biopsier.

De kan også foreskrive narkotika, utføre kirurgiske inngrep og behandle pasienter i alle aldre ved hjelp av A’bredt utvalg av behandlinger som inkluderer både allopathic og osteopatisk medisin.

Behovet for videre forskning

Selv om osteopati har blitt praktisert fra 1800-tallet, er det nødvendig med videre forskning for å bekrefte effekten.

Studier har vist at osteopatisk manipulativ behandling er trygg og effektiv for å lindre smerte under svangerskap. Det kan også lindre migrene Og Lumbal ryggsmerter.

TIL 2017 Gjennomgang har oppdaget at mens forskere har bekreftet noen positive resultater for pasienter, var det nødvendig å gjennomføre ytterligere studier.

De Storbritannia National Health System Det går å si at mens manuelle behandlinger har vært effektive i behandlingen av osteoartrose og lav ryggsmerter, er det få bevis så langt for den osteopatiske behandlingen av mange andre medisinske forhold.

Bunnlinjen

En osteopat er en autorisert lege som praktiserer medisin ved bruk av både konvensjonelle behandlinger og osteopatisk manipulativ medisin, som fokuserer på PERCE 8217; lindre smerte og spenning i muskuloskeletalsystemet.

Behandling av boliger og stipendier er opp til det medisinske fakultetet og er autorisert til å utføre kirurgiske inngrep, foreskrive narkotika og bruke avanserte teknologier som allopatiske leger.

Selv om ytterligere søk er nødvendig for å bekrefte effektiviteten av osteopatien, finner mange pasienter det trygt og effektivt i behandlingen av deres forhold.