Røyking Gress forårsaker akne l & # 039;? Hva sier forskningen

Siden marihuana er i økende grad legalisert både for medisinsk og rekreasjonsbruk, er det mange aspekter å oppdage på effekten av anlegget på helse. Dette inkluderer huden din, det største kroppsorganet.

Vi snakker om marihuana online som forverrer fet hud og forårsaker akne, mens andre hevder at du røyker kan dra nytte av huden din.

Konklusjonen er at det ikke er tilstrekkelig vitenskapelig bevis for å etablere sammenheng mellom røyking marihuana og hud helse. Hittil har forskning på marijuana hudfordeler bare undersøkt aktuelt bruksområder.

Vi dekker uttalelser om marihuana røyk og dets effekter på huden, både gode og dårlige.

Røyking gress gjør vondt i huden?

Marijuana inneholder en rekke naturlige forbindelser som hovedsakelig påvirker sentralnervesystemet (som inkluderer hjernen).

Selve planten har i økende grad fått et rykte for sitt cannabidioloinnhold (CBD), som kan påvirke hjernen din, men gjør deg ikke travelhet. A’andre kjemiske kalt tetrahydrocannabinolo (THC) er stoffet som gjør brukerne bust.

Alle marihuana inneholder THC, men CBD, som et derivat, har ingen THC. Imidlertid er CBD oljeproduksjon for tiden ikke regulert, så kvaliteten og konsentrasjonen varierer sannsynligvis.

Tradisjonell marihuana har hallusinogene effekter, tilskrives THC. Det kan også forårsake bivirkninger som hovedsakelig påvirker hjernen, lunger og hjerte. En annen bivirkning er den tørre munnen.

Det er imidlertid ingen konkret bevis på at marihuana kan tørke opp huden og kanskje bringe til akne og andre hudpleieproblemer.

Det er velkjent at røyken av tobakksprodukter som sigaretter kan forårsake langsiktig hudskade.

Du kan legge merke til at folk som røyker en tendens til å ha flere tynne linjer og rynker enn de som ikke gjør det. Dette kan skyldes at tobakken har på innholdet i kollagen i huden. Kollagen er det naturlige proteinet i huden som er ansvarlig for # 8217; elastisitet og kjølhet.

Det er imidlertid ikke klart hvis disse samme effektene gjelder for marihuana røyk. Selv om cannabiset i seg selv ikke betraktes som kreftfremkallende, inneholder tobakkrøyk og kanskje marihuana kreftfremkallende stoffer, med tobakkrøyk som har de mest bevisste negative effektene.

D’En annen sang, det viste seg at marijuana-anlegget selv har Anti-inflammatoriske komponenter.

Røyking gress kan gjøre det bra på huden?

Det er motstridende uttalelser på Internett på marihuana og huden din, hvorav ingen er basert på vitenskapelige studier.

Noen antyder at marihuana potensielt kan dra nytte av huden din og holde sebum i sjakk. Sebum er oljen produsert av sebaceous kjertlene som kan bidra til akne. Andre hevder at det kan gjøre huden alderen raskere og kanskje verre de inflammatoriske hudforholdene som akne, psoriasis og rosacea. Mye av forvirringen har å gjøre med måten marihuana brukes.

En mulig fordel med marihuana røyk er dens evne til å redusere risikoen for noen svulster. Dette kan inneholde hudkreft.

Andre foreløpige studier viser at marijuana anti-inflammatoriske effekter Det kan hjelpe noen hudsykdommer, Men flere kliniske studier er nødvendig.

Sannheten er at forskere nå er flere muligheter til å studere effekten av marihuana på hudhelse, delvis takket være legalisering av stoffet i noen stater.

Etter hvert som flere studier på marihuana utføres, vil flere konkrete kliniske tester ha på virkningen på huden.

Når man vurderer marihuana for hudhelse, synes det å være enda mer bevis på at den aktuelle bruken av cannabis, i stedet for å røyke, kan dra nytte av huden. & # 8220; Current Affairs & # 8221; Her betyr det direkte påført huden.

en å gjennomgå foreslo at cannabinoider i marihuana, hvis det brukes lokalt, kan produsere antiinflammatoriske og antiprurerende effekter for eksem;.

En annen studere av aktuelle cannabis fant at cannabinoids & # 8220; de viser seg lovende & # 8221; For å helbrede akne takket være anti-inflammatoriske effekter.

Passiv marihuana røyking kan påvirke huden?

Til tross for å være rundt andre som røyker marijuana, kan sjelden føre til en & # 8220;høy kontakt& # 8220; fra THC, er det ingen bevis som demonstrerer at brukte marihuana røyk kan påvirke huden.

Det er ikke kjent hva bivirkningene av marihuana røykinhalasjonen, så det er ikke klart hva de langsiktige risikoene som er forbundet med den passive røyken av marihuana kunne være.

Svapo eller spiselig til marihuana påvirker huden?

Det er ingen bevis på at SVAPO eller forbruket av marihuana-baserte produkter kan påvirke huden din negativt. Dette inkluderer akne l & # 8217.

Noen online-setninger indikerer imidlertid de negative effektene av THC på huden, som er røkt, fordampet eller spist. Disse utsagnene er imidlertid anekdotiske, og er ikke basert på vitenskapelig forskning.

L & # 8217;

For øyeblikket er det ikke noe definitivt svar for å avgjøre om røyking marihuana kan forårsake hudproblemer.

Hvis du for tiden har hudproblemer, kan røyking marihuana få dem verre.

Hittil har klinisk forskning kun etablert mulig bruk av det aktuelle cannabis som en hudpleie metode, ingen røyking cannabis.

Det er bedre å snakke med en lege i hudpleieproblemer og dine livsvaner for å se om det er mulige lenker.