Ryggsmerter: Symptomer, lettelse, når du går på sykehuset

Travaglio og fødsel kan være en av de mest spennende hendelsene i livet ditt. Det er også sannsynligvis en av de mest utfordrende fysisk, med mindre du har øynene deres peket, la oss si på klatring av Mount Everest.

Og når du bringer nytt liv i verden, innebærer arbeidskraft, blir det litt utfordrende. (Men ikke bekymre deg. Du kan fortsatt klare det, vi lover det.)

Baksiden i ryggen finner sted når baksiden av barnets hode presser mot ryggraden og coccyxen mens den går gjennom fødselskanalen & # 8211; Ahi.

Selv om det kan virke skremmende, vet hva det er, kan det gjøre det lettere å administrere. Du har dette, mamma.

Fjern myten fra jobb til baksiden

Travaglio starter når livmorens muskler.

Litt etter litt vil de første tette bli mer intense for enhver sammentrekning, som starter, når en topp og deretter fading. Som sammentringene blir mer intense, vil de vare lenger, noe som er akkurat det du vil, uansett hvor mye du vil at du skal stoppe når du krysser den.

Disse sammentringene er styrken av livmoren din mens du trykker på barnet ditt lavere i fødselskanalen. De fleste av oss føler seg sterke smerter, kramper og press under aktivt arbeid.

Vanligvis vil smerten du føler vil fokusere på bunnen av # 8217; Abdomen og i bassenget. Men 33 prosent Kvinner vil føle seg mer smerte i nedre rygg, noen ganger på grunn av hvordan barnet er plassert.

I en ideell verden ville alle barn bli født med den solfylte siden ned, med ansiktet hans mot sin mors livmoderhals. Men under arbeidet ditt står barnets ansikt mot # 8217; høy og baksiden av hodet & # 8211; Eller vi burde si, den vanskeligste delen av hodet & # 8211; det er mot livmorhalsen din. (Likevel, takket være himmelen for den relativt myke hodeskallen til et barn!)

Så nei, tilbakearbeid er ikke en myte.

Hvis du føler din doula, sier jordmoren eller legen at barnet er i ryggen, det betyr at det vender mot # 8217;. Og han fortsetter med dine pusteøvelser fordi det er bra, det skjer & # 8211; og det kan ikke skje.

En liten studie datert på 408 gravide har vist det selv om 15 prosent Barn ble utsatt for solen og # 8217; begynnelsen av arbeidskraft, det store flertallet av dem snudde seg under travaglio.

Symptomer på ryggen i ryggen mot ryggsmerter eller typisk arbeidskraft

Hvis du lurer på hvordan du føler når barnet ditt er solfylt eller hvordan du kan forstå forskjellen mellom ryggen og ryggsmerter av graviditeten, er det noen forslag til å huske på:

 • Travaglio kommer når du er aktivt arbeid. Ikke bekymre deg for at smerter og smerter du kan prøve i ryggen, er en trygg tilbake til baksiden & # 8211; de er ikke. De American College of obstetrikere og gynekologer Sjekk dem som en normal ryggsmerter som kommer fra en innsats på ryggmuskulaturen, svake buksemuskler og hormoner av graviditet.
 • Her er hvor du kan skape forvirring: Vanlige sammentrekninger går og kom, gir deg tid til å gjenvinne pusten mellom sammentrekninger. Men tilbake jobben kan ikke gi deg den hvile. Du kan føle konstant smerte i nedre rygg som blir spesielt intens ved kulminasjonen av en sammentrekning.
 • Hvis du starter for tidlig arbeid (etter uke 20 og før uken 37 i svangerskapet), vil du sannsynligvis ikke ha en rygg. Noen eksperter sier at arbeidet er mer sannsynlig hvis du tilbrakte uken 40.

Hva forårsaker bakre travers?

Husk at vi har sagt at hvis barnet ditt er sol, er det mer sannsynlig å vise en rygg. Vel, den gode nyheten er at selv om barnet ditt er solfylt og forblir slik, er det ikke en garanti for tilbake jobber. Du kan fortsatt bli lett, eller heller, lettere. Jeg forlater litt & # 8216; menneske er ikke lett!

Det er noen andre mulige risikofaktorer for tilbake jobber. Hvis du har smerte i menstruasjonssyklusen, fødes du første gang eller har hatt en spillager i det siste, du kan være mer sannsynlig å bli travigert i ryggen, uavhengig av hvordan barnet ditt står overfor.

En liten studie av 2008 Han fant at kvinner som hadde lumbale smerte under graviditet eller som hadde en kroppsmasseindeks (BMI) høyere, de var mer sannsynlig å ha smerte på nedre rygg under arbeidskraft.

Kan forebygges?

Travaglio kan ikke alltid forebygges. Fordi arbeidet ofte skyldes barnets beliggenhet, kan du prøve disse forslagene under graviditet for å oppmuntre barnet ditt til å glide inn i den beste posisjonen for deg:

 • Selv når du ikke føler deg alt og høyde, ikke gi opp bekkenhals. Denne morsomme øvelsen kan minne deg om en katt som buer ryggen i solen. Når du er på hender og knær, buer du ryggen og retter den.
 • Hold knærne lavere på hofter som hopper på en treningsball, som sitter på toalettet av stolen.

Å ha en backgler kan øke risikoen for å ha en keisersnitt, assistert vaginal levering, en episiotomi eller perineal tårer. Snakk med din obs om dine bekymringer: Jeg er der for å hjelpe deg.

Hvordan effektivt håndtere tilbake arbeidet

Når du er på vei til målstreken og hører de ryggsmerter, er det noen ting som kan hjelpe deg.

Hvordan hjelpe deg

 • Gjør alvorlighetsgraden for deg. Prøv å gå, hoppende på en fødselsball eller å lene seg til en vegg. Hold barnets hode vekk fra ryggraden senking på hender og knær, bøying eller hekk. Unngå å la ligge på ryggen, da dette vil utøve større trykk på ryggraden.
 • Ta en varm dusj og tips vannet på baksiden eller slapp av i et varmt bad.

Hvordan kan din partner eller doula hjelpe deg

 • De kan plassere en elektrisk tallerken, en oppvarmet ris sokk eller en kald ryggsekk mot ryggen. Prøv både varmen og kulde for å se hvilken som fungerer best for deg.
 • TIL Liten studie av 2008 har vist at over 65% av kvinnene med lav ryggsmerter, selv de som har hatt kontinuerlig smerte, sa at massasjen er den beste lettelsen. Be noen å trene press på nedre rygg. De kan bruke knyttneve, rullende pin eller tennisballer.

Hvordan kan ditt medisinske team hjelpe deg

 • Hvis bakover i ryggen skyldes at barnet ditt er utsatt for solen, kan det være vanskeligere for barnet ditt gjennom fødselskanalen. Du kan snakke med dine medisinske smertestillende midler for arbeidskraft og fødsel, som en spinal blokk.
 • Injiseringer av sterilt vann er A’alternativ til narkotika. EN 2018 Studio På 168 kvinner i arbeid med sterk ryggsmerter viste han at ryggsmerteren hans har senket betydelig & # 8211; I ordene fra analytikere & # 8211; 30 minutter etter skuddet.

Når du går på sykehuset

En god praksis under graviditet er å ringe på OBs kontor hvis du oppdager nye symptomer under graviditeten. Men noen kvinner nøler, spesielt hvis de har fått falske alarmer.

Så hva skjer hvis du har vært ubehagelig med lav ryggsmerter for de som ser ut som timer? Hvordan kan du vite om du er arbeidskraft? Her er noen tegn som kan bety at det er den virkelige tingen:

 • La oss starte med en ubehagelig virkelighet: Diaré. En plutselig flom av myke avføring kan være et tegn på at Travaglio starter.
 • Spotting (blødning) kan skje når mucushetten som beskytter barnet ditt fra eksterne bakterier begynner å løsne.
 • Break av vannet; vann. Føl deg en plutselig flytende jet eller en kontinuerlig drenering? Arbeidet kan komme.

Hvis du har svært smertefulle sammentrekninger hvert 5. minutt som varer omtrent et minutt, er du sannsynligvis i arbeidskraft. Legg til ryggsmerter på dette, og du kan også ha en rygg. Ta et dypt pust, ring din ob og gå til sykehuset.

Bakene i ryggen kan være en’videreutfordringen til reisen til enhver kvinne gjennom arbeidskraft og fødsel. Men du kan gjøre det. Hei, du bærer nytt liv til verden. Og dette er en heady følelse.