Ryggsmerter og inkontinenssymptomer, årsaker og behandling

C’er en forbindelse?

L’urininkontinens (UI) er ofte et symptom på en underliggende tilstand. Behandlingen av denne tilstanden kan rette opp symptomene på US-brukergrensesnittet og andre relaterte bivirkninger.

L’inkontinens kan skyldes:

 • Hyppige urinveisinfeksjoner (UTI)
 • forstoppelse
 • svangerskap
 • fødsel
 • Prostatakreft

Selv ryggsmerter har blitt studert som en årsak til brukergrensesnittet. Forskere tror at 8217; aktivering av musklene i’Abdomen kan utløse ryggsmerter. Disse musklene kan påvirke evnen til å holde eller riktig frigjøre urinen;.

Imidlertid er det nødvendig med videre forskning for å avgjøre om ryggsmerter er en årsak eller et symptom på brukergrensesnittet.

Les videre for mer informasjon på # 8217; brukergrensesnitt og dens mulige tilkobling til ryggsmerter.

Ryggsmerter er et symptom på # 8217; inkontinens?

Forbindelsen mellom ryggsmerter og symptomer på [8217; brukergrensesnittet er ikke klart. Noen mennesker prøver ryggsmerter eller press som kan forårsake inkontinenspisoder, men forskere har ennå ikke identifisert årsakene.

For det meste symptomene på [8217; brukergrensesnitt avhenger av typen du har. Typer og symptomer på [8217; brukergrensesnittet inkluderer:

 • Stress inkontinens: Denne typen brukergrensesnitt er forårsaket av A’plutselig trykk på blæren. Dette trykket kan utlede av latter, nysing, trening eller løfting av tunge gjenstander.
 • Urgensinkontinens: Personer med denne typen brukergrensesnitt Opplev et plutselig og seriøst behov for å urinere. Og jeg er ikke i stand til å kontrollere tapet av urin. Folk med denne typen inkontinens kan trenge å urinere ofte.
 • Innsamling Inkontinens: Når blæren ikke tømmes helt, oppstår DRIPS eller Urine DRips.
 • Funksjonell inkontinens: fysisk eller psykisk funksjonsnedsettelse kan påvirke evnen til å nå et bad i tide for å urinere.
 • Total inkontinens: Hvis du ikke klarer å holde urinen eller forhindre passasje av urin, kan du ha en total inkontinens.
 • Blandet inkontinens: Når du lider av mer enn én brukergrensesnitttype, kan du bli påvirket av blandet inkontinens. For eksempel er det ikke sjeldent at en person lider både inkontinens fra stress og haster.

Hva sier forskningen?

Forskere studerer som ryggsmerter eller ryggproblemer kan påvirke eller forårsake inkontinens. Hittil er forskning ikke klar. Men noen studier har kastet lys på mulige tilkoblinger.

TIL Brasiliansk studie Publisert i 2015, utforsket korrelasjonen mellom Lumnggia og brukergrensesnitt. Imidlertid ble denne studien utført på en populasjon med en gjennomsnittlig alder på 80 år gammel. Resultatene var ikke avgjørende, og det er mulig at studiedeltakernes avanserte alder har påvirket urinhelsen.

I en 2015 Studio Kvinner Et år etter fødselen fant forskerne at ryggsmerter og # 8217; brukergrensesnitt er vanlig. Denne studien viste at ryggsmerter er mer vanlig og er mer sannsynlig å forstyrre det daglige livet til en kvinne med hensyn til # 8217; brukergrensesnitt.

Overvektige kvinner, i avansert mors eller som hadde hatt vaginal fødsel under fødsel, var de mer sannsynlig å manifestere symptomer på brukergrensesnitt. Studien fant ingen sammenheng mellom kvinner som led av ryggsmerter og deres episoder av brukergrensesnitt.

Videre forskning er nødvendig for å avgjøre om det er en betydelig sammenheng mellom de to symptomene.

Hva er årsakene og risikofaktorene for ryggsmerter og # 8217; inkontinens?

Noen risikofaktorer øker sjansene dine for å demonstrere symptomer på både ryggsmerter og inkontinens. Disse risikofaktorene inkluderer:

 • Fedme: gi ekstra vektøvelser ekstra trykk på baksiden. Ekstra vekt øker også presset på blæren og lukkes muskler. Dette kan føre til inkontinens fra stress og over tid, ekstra stress kan svekke blærens muskler.
 • Alder: Ryggsmerter blir mer vanlig med alderen. På samme måte mister muskler som påvirker blærekontrollen styrke med L’alder.
 • Andre sykdommer: Noen forhold, som leddgikt og diabetes, kan forårsake ryggsmerter og inkontinens. Selv mennesker med visse psykologiske forhold, som angst og depresjon, er mer sannsynlig å prøve igjen smerte.

Ryggsmerter og # 8217; inkontinens kan være et resultat av en annen tilstand?

Selv om sjeldne, en lidelse som kan forårsake ryggsmerter og brukergrensesnitt, er Cauda Equina Syndrome (CES). CES treffer strålen av nervøse røtter ALLE’enden av ryggmargen. Disse nervøse røttene sender og mottar signaler fra hjernen og styrer den nedre halvdelen av kroppen og bekkenorganene.

Når nervøse røtter er tabletter, slutter trykket å føle og kontrollere. Nerver som styrer blæren og # 8217; tarmene er spesielt utsatt for tap av kontroll forårsaket av denne lidelsen.

En ødelagt plate kan også utøve press på nervøse røtter. Denne disken og presset på nerverøtter kan forårsake ryggsmerter.

Videre kan en form for leddgikt kalt ankyloserende spondylitt (som) forårsake ryggsmerter. Denne tilstanden forårsaker betennelse til spinal ledd. L’betennelse kan føre til ubehag og kronisk akutt smerte.

Hvordan diagnostisert L’brukergrensesnitt?

L’Enkelt måte å diagnostisere årsaken ved foten av ryggsmerter og # 8217; Brukergrensesnittet konsulter legen din og motta en komplett medisinsk undersøkelse. L’Eksamen kan hjelpe legen å bestemme om symptomene er relatert til en egen tilstand som krever oppmerksomhet.

Under undersøkelsen er det viktig å detaljere noen symptomer når det oppstår og hvordan man lindrer dem.

Etter dette stadiet av første diagnose, kan legen foreskrive dem forskjellige eksamener. Disse testene kan inkludere bildebehandlingstester som røntgenstråler og blodprøver. Test kan eliminere årsakene til symptomene.

Hvis legen din ikke kan nå en diagnose, kan du lede deg til en urolog eller en ryggsmerter.

Hva er behandlingsmulighetene for ryggsmerter og # 8217; inkontinens?

Behandling for ryggsmerter og # 8217; Brukergrensesnittet er basert på søket etter en underliggende årsak. Når du og legen din forstår hva symptomene dine forårsaker, kan du utvikle en plan for å styre dem.

Ryggsmerter

Vanlige behandlinger for ryggsmerter inkluderer:

 • Tidsplan eller reseptbelagte smertestillende stoffer
 • Endringer i livsstil, for eksempel L’kjøp av en ny madrass
 • trening
 • Fysioterapi

I alvorlige tilfeller kan kirurgi være nødvendig.

Inkontinens

Første linjebehandlinger for brukergrensesnittet kan inneholde:

 • Tren blæren for å holde tilbake urinen i lengre perioder
 • Endre urineringsstrategiene, inkludert tomt blæren to ganger i en pause på badet for å tømme blæren
 • Programmet pausene toaletter
 • Gjør øvelser for bekkenbunnsmuskler
 • Tar reseptbelagte legemidler for å hjelpe til med å slappe av blære muskler

I noen tilfeller kan legen anbefale bruken av en medisinsk enhet, for eksempel en uretralinnsats eller en vaginal pessar, for å hjelpe til med å støtte blæren og forhindre tap.

Intervensjonelle terapier kan også hjelpe:

 • Injeksjoner av voluminøst materiale rundt urinrøret for å holde det lukket og redusere tapene
 • Skriv inn en botulinum toksininjeksjoner (Botox) for å slappe av blære muskler
 • Nervøse stimulerende planter for å hjelpe i blærekontroll

Hvis du ikke har funnet suksess på annen måte, kan legen din gi deg råd om kirurgi.

Hva er perspektivet?

Ditt livsperspektiv med ryggsmerter og brukergrensesnittet avhenger av at du og legen din kan identifisere årsaken til symptomene. Hvis du finner årsaken, kan symptomene dine behandles.

I andre tilfeller kan symptomene være langsiktige.

Det kan være vanskelig å bestemme årsaken til symptomene. Og identifisere det kan ta tid. Men den permanente lettelsen fra symptomene er verdt innsatsen.

Slik forhindrer du ryggsmerter og # 8217; inkontinens?

Hvis du finner lite hyppig ryggsmerter og brukergrensesnitt, kan du kanskje redusere risikoen for en annen episode.

Imidlertid er din beste forsvarslinje å diagnostisere tilstanden fra legen din og sette opp en behandlingsplan.

Forslag til forebygging

 • Øvelse: L’Regelmessig trening kan bidra til å forhindre svekkelse av ryggmuskulaturen, noe som reduserer risikoen for ryggsmerter. På samme måte kan øvelsen øke musklene i bekkenbunnen. De sterkeste bekkenmuskulaturene gjør det lettere å holde tilbake urinen;.
 • Hold en sunn vekt: Overvektet kan forårsake ryggsmerter og brukergrensesnitt.
 • Følg et intelligent kosthold: Følg en balansert diett rik på fibre, magert proteiner, frukt og grønnsaker kan hjelpe deg med å holde vekten og mate øvelsen. På samme måte reduserer et sunt kosthold risikoen for forstoppelse. Forstoppelse kan forårsake både lav ryggsmerter og inkontinens.