Russisk massasje | Definisjon og pasientutdanning

COS’er russisk massasje?

Russisk massasje er en masse terapi teknikk utviklet i # 8217; tidligere Sovjetunionen. Mesteparten av tiden er det klassifisert som en sportsmassasje. Russisk massasje er noen ganger referert til som en bindevevsmassasje, punktlig massasje eller refleksologisk massasje, avhengig av teknikkene som brukes under behandling.

Russiske massasje teknikker ligner på de fleste sportsmassasjepraksis, men de involverer langsommere og myke bevegelser. Russisk massasje fokuserer på’# 8217; friksjon for å generere varme Alle’kropps interiør. Masseuse kombinerer dette med vibrasjon for å lindre smerte og muskelstivhet. Også lindrer mental stress.

Hva er formålet med den russiske massasjen?

En russisk massasje slapper av muskler. Massasjerer bruker en kombinasjon av kneadingsteknikker, slapper og vibrasjoner. L & # 8217, oppmerksomhet fokuserer på delene av kroppen de prøver eller forårsaker smerte. Russiske massasje fagfolk mener at bedre funksjon av nervesystemet, immunsystemet og luftveiene.

Hva er fordelene med russisk massasje?

Russisk massasje omhandler alle områder av kroppen. Hovedformålet er å redusere spenningen i musklene. Det virker også for å forbedre sirkulasjonen i kroppen. Dette kan påvirke pasientens evne til å puste, fordøye og helbrede riktig.

Mange pasienter opplever større bevegelsesfrihet og metabolisme etter terapi, samt en reduksjon i muskelmasse. Russisk massasje kan forekomme i kombinasjon med andre medisinske praksiser for å behandle en bestemt sykdom, tilstand eller skade.

Nesten alle kan dra nytte av russisk massasje. Det er vanlig blant idrettsutøvere. Det ble også brukt til å forsøke å hjelpe hudsykdomssymptomer, blodsykdommer, akutt magesmerter og andre forhold.

Kontakt lege for å se om den russiske massasjen kan brukes i kombinasjon eller alene som en behandling for symptomer.

Hva skjer i russisk massasje?

Russiske massasje teknikker kan variere fra en massør til alle & # 8217;. Hovedteknikkene er delt inn i fire hovedgrupper: kjærtegn, gnidning, kneading og vibrasjon.

Russisk massasje inkluderer en rekke bevegelsesøvelser som er sjeldne i andre massasje teknikker. Disse praksisene målretter områdene i ubrukte kropp og ligner på strekkpraksis i yoga.

Mer tydelig, den russiske massasjen inkluderer en slapsteknikk kjent som & # 8220; Percussion & # 8221; som løsner muskeladhesjon.