Ruspanti Foreldre: 6 Pro og Cons

Beskrivelse

Jeg vil være den første til å innrømme det, jeg hater foreldreetiketter som helikopteret eller tigermoren. Disse snakker med meg på ekstremer. De er karikaturer av foreldre som svært få mennesker faktisk inkarnerer helt.

Jeg oppdaget at i stedet for å bli fullstendig regissert av en hvilken som helst etikett, kan vi ha sunn fornuft å definere vår foreldre. Vi anerkjenner hva som fungerer og hva som ikke fungerer for oss i en bestemt stil, og vi kan derfor bruke den til våre foreldrebeslutninger.

Men selv om det er så, eksisterer disse etikettene fortsatt. Og avhengig av situasjonen du finner deg selv og de avgjørelsene du tar, vil noen uunngåelig gi deg et slag.

Cos’er foreldre snowlyiness?

Del på Pinterest

Hevelse foreldre synes å være den mest interessante etiketten i 2016. Refererer til foreldrene som er villige til å ta et skritt tilbake og la barna sine utforske verden uten det konstante sukk av mamma og pappa over hodet.

De fleste foreldre som omfavner foreldrepandyliness, ser det tilbake med nostalgi til barndommen, når barn fikk lov til å sykle i nabolaget med vennene sine i timer og timer, og foreldrene forventer ikke at de skulle komme hjem til lampposts ikke har blitt tent .

Det er mange varianter av pallowers. Du finner eksempler på nettet av de som bærer alt / 3217; ekstreme. Men hovedmålet med denne foreldre stilen er å gi barn en følelse av frihet, hvorfra vi håper vil lære og vokse.

Men hva er fordeler og ulemper med all denne friheten?

fordeler

PRO: Større selvtillit og selvforsyning

Når du tenker tilbake til barndommen din, hva var de øyeblikkene du var mer stolte? Det var tiden da din mor og far var i nærheten, og veileder deg på alle stadier av en hvilken som helst oppgave du tok? Eller var de øyeblikkene du har guidet den oppgaven selv, kanskje matlaging ditt første solo måltid eller bygger en sterk improvisert med vennene dine?

Svaret er sannsynligvis åpenbart for de fleste av oss. Disse mulighetene for å lære og skape alene, er ofte de største pålitelige byggerne. Til og med American Academy of Pediatrics Anbefaler å gi barn muligheten til å gjøre & # 8220; ekte valg og beslutninger & # 8221; i deres vei til empowerment. Dette er noe som ofte ikke kan skje med mor og pappa i nærheten. I det minste kan det ikke skje med så mye innvirkning.

La at barna blir fri, gir dem muligheten til å ta sine egne beslutninger og føle at de hadde litt makt over deres liv.

PRO: Aktivt spill

Del på Pinterest

L’Infant fedme er mer enn doblet hos barn og firedoblet hos ungdom i det siste 30 år . Det er sannsynligvis mange faktorer som bidrar til dette, men man kan med rimelighet argumentere for at reduksjonen av det aktive spillet har mye å gjøre med dette.

Med foreldrene stadigne motvillige til å sende sine barn ut til å spille, er det mer sannsynlig at barna sie foran en skjerm som er engasjert i stillesittende aktiviteter.

Foreldrepulverheten, nesten per definisjon, oppfordrer barn til å gå ut, for å tilbringe seg på sykkelen og sykkelen og utforskningen de var vanlige under L’barndommen bare en eller to generasjoner siden.

PRO: Forbedret sosiale ferdigheter

Del på Pinterest

En av de fantastiske fordelene med foreldringswirling er at han tvinger barn til å seile i sine sosiale atmosfærer. Uten mor og pappa går bort, klar til å falle hvis noen tør å krysse sin sønn, ikke C & # 8217, ingen å vende seg til når en konflikt står. Som betyr at barn må lære å håndtere dem alene, noe som er grunnleggende for å utvikle disse ferdighetene før.

Pro av foreldrene Ruspanti

 • Barn får selvforsyning og sikkerhet.
 • Oppfordrer barn til å spille mer på det åpne.
 • Barn kan forbedre sine sosiale ferdigheter.
 • MOT

  Ulemper: Økt risiko

  C’Det er en grunn til at de siste årene har flere og flere foreldre valgt helikopter. Det er fordi vi alle har hørt tragiske historier om hva som kan skje når Frihet til’barndommen går galt.

  Det er natt nyheter om kidnappinger eller drukner. Vi har alle hørt tilfeller av overdrevet mobbing eller barn investert av biler.

  Statistisk sett er det ingen større risiko for våre barn i dag sammenlignet med 20 år siden. Bortførelsene av fremmede, for eksempel, har alltid vært og fortsetter å være ekstremt sjeldent. Men den 24-timers nyhetssyklusen betyr at vi nå er mer oppmerksomme på disse tragediene, noe som kan gjøre det vanskeligere å gi slipp på. De fleste foreldre tror at hvis de holder D & # 8217, øye sine barn, kan de holde dem mer trygge. Og i noen grad kan de være rett.

  Med: Regjeringsintervensjon

  I dag er en av de store bekymringene for foreldre som rolig med denne uavhengige utforskningen er muligheten for å motvirke loven. Det har vært flere saker i beskyttelse av beskyttelsestjenester av Dell’barndommen kalt til foreldre som har tillatt sine barn å spille ut alene eller har gitt dem tillatelse til å gå hjem fra skolen alene. I noen tilfeller var kriminelle anklager enda korte.

  Det er viktig å kjenne lovene i staten din og hva som er tillatt. Selv om du er lovlig i dine rettigheter, er det ikke garanti for at en nærliggende nosaw ikke kaller politiet for uaktsomhet, bare fordi du har gitt din sønn litt & # 8216; frihet. Frykten for dette er tilstrekkelig for å hindre at mange foreldre er fullt omfavne frihetsstrategier.

  Cons: l’fravær av en landsby

  Del på Pinterest

  Selskapet i dag er rett og slett ikke det samme som for 20 år siden. På den tiden kunne foreldrene ofte tillate sine barn å vandre fordi de visste at alle andre foreldre på gaten gjorde det samme og holdt øynene åpne.

  Hvis noe skjedde, hvis et barn såret eller et problem oppstod, grep foreldrene for å hjelpe og ringe til hverandre for oppdateringer.

  I dag er det mye mer sannsynlig at til og med andre foreldre på vei er mindre innstilt på hva som skjer utenfor hjemdøren, spesielt fordi de sannsynligvis har sine barn alle’interne spilling av videospill. Og du kan ikke lenger stole på mentaliteten til den landsbyen for å komme i gang, enn du kan være sikker på at naboen din ikke vil ringe politiet på ditt vandrende barn.

  Mot foreldre snowlyiness

 • Barn står overfor større risiko uten et konstant tilsyn.
 • Noen foreldre har blitt anklaget for barns forlatelse.
 • Foreldre kan ikke ha støtte fra samfunnet de hadde i tidligere tiår hvis noe går galt.
 • Kommende trinn

  Sannheten er at verden har endret seg de siste tiårene. Ikke nødvendigvis i eksisterende farer, men i vår oppfatning av de farene og hvordan dette gjenspeiles på våre samspill med samfunnet som helhet. Disse endringene kan gjøre foreldrepandigheten vanskeligere, men ikke umulig.

  C’Det er definitivt plass til sunn fornuftjusteringer her. Ta barnet ditt i betraktning, din familie og det omkringliggende miljøet og avgjøre hvilket frihetsnivå som passer til disse omstendighetene. Det må ikke være alt eller ingenting: du trenger ikke å la ditt 6 år gamle barn komme hjem fra skolen alene for å tilpasse seg strømlinjeformen.

  Du må bare ha lyst til å bli sterke og uavhengige barn, noe som gir tilstrekkelig frihet og fleksibilitet til å dyrke disse «8217; uavhengighet.

  Del på Pinterest