RUCOLA: Fordeler og ernæring

COS’er raketten?

Arugula er en grønn med en karakteristisk og peppered smak av Middelhavet. Det er også kjent som rakett, rakett og italiensk krage. Arugula er medlem av Brassica-familien, eller cruciferous. Denne klassifiseringen omfatter hovedsakelig cruciferous grønnsaker, som Brusselspirer, kål, blomkål og brokkoli.

Hva er fordelene med raketten?

Populariteten til raketten har så mye å gjøre med sine helsemessige fordeler som med sin smak. En studere sitater raketten som spesielt rik på anticancer agenter.

Denne deilige grønne er en mat rik på høyinnholdet næringsstoffer av fibre og fytokjemiske stoffer. Arugula er dårlig i sukker, kalorier, karbohydrater og fettstoffer. Det er rik på forskjellige viktige næringsstoffer. Disse inkluderer:

  • Fotball, som hjelper blod til å koagulere normalt. Det er også nødvendig for helsen til bein, tenner, muskelfunksjon og nerver.
  • Kalium, et mineral og en vital elektrolytt for hjertets og nervers funksjon. Det hjelper også muskler til å kontrakt normalt. Kalium bidrar til å redusere de negative effektene av natrium og kan være nyttig for personer med høyt blodtrykk av denne grunn.
  • Folat, en vitamin B. Hjelper til å støtte DNA-produksjonen og annet genetisk materiale. Det er spesielt viktig for gravide kvinner eller som planlegger en graviditet. Folatmangel hos gravide kan føre til bifida plugg, en neural tube feil.
  • Vitamin C, en kraftig antioksidant som hjelper til med å støtte immunforsvaret. Også kjent som askorbinsyre, er vitamin C viktig for vevs helse og # 8217; jernabsorpsjon fra mat.
  • Vitamin K, som hjelper med blodkoagulasjon. Hvis du trenger en antikoagulant på resept, for eksempel warfarin (Coumadin), diskuter L’ta vitamin K med legen din før du redigerer dine spisevaner.
  • Vitamin A, den generiske termen for en gruppe liposoluble retinoider. Vitamin A er en kraftig antioksidant, som støtter immunfunksjon, cellevekst, nattesyn og generell øyehelse. Det virker også for å opprettholde nyre, lunge og hjertefunksjon.

Rucola mot andre grønnsaker

I motsetning til mange salater med en tynnere smak, gir den svært karakteristiske og peppinerkrusen av arugulaen et snev av stil til salater og andre kalde retter. Som persille, kan det tygges for å bekjempe syrepustet.

Arugulaen kan brukes i tillegg eller i stedet for de fleste typer salat og aromatiske urter. Det har også en bestemt bladform. Blomstene, frøene og bladene på arugulaen er alle spiselige.

Hvordan å bruke

Arugula er deilig rå og kan brukes som en ekstra krydder for pizza, nachos, smørbrød og ruller.

Det kan serveres som en sidefat av salat med Nient’annet enn en tråd med ekstra jomfruolivenolje, salt og pepper.

Det er også en’utmerket base for oppskrifter av mer betydelige salater. Prøv å legge til kirsebærtomater, grillet kylling og valnøtter til raketten for et hypokalorisk måltid rik på protein.

Formen og smaken av Rucola-bladene gjør det også til et interessant komplement for sitrusalater og bær.

Arugulaen kan brukes som et alternativ til basilikum for å lage varm eller kald pesto. Dette oppskrift Bruk rakett, parmesan og pinjekjerner med saftige resultater.

Når arugula er tilberedt, mister han en del av sin peppered pepper, og blir søtere i smak. Dette oppskrift Legger til Arugula til gresskarpasta og geitost.