Årsaker til tørrhet i okular du kanskje ikke vet

Hvis du lider av kronisk okular, varsler du sannsynligvis regelmessig kløe, irritasjon og rive. Selv om du kan vite noen av de vanlige årsakene til disse symptomene (som L’bruk av kontaktlinser), er det andre aktiviteter du kanskje ikke er klar over at det kan gjøre tilstanden verre.

Ikke bare det kroniske tørre øyet er veldig irriterende, men det kan også ha langsiktige effekter på en persons øyehelse. For eksempel kan kåt helbredelse føre til en uskarpt utsikt. Å skaffe seg kjennskap til aktivitetene som bidrar til kronisk okular tørrhet, kan du forhindre ytterligere komplikasjoner av tilstanden og leve et mer komfortabelt liv.

1. Bruker en hårføner

Hvis du er ute etter en grunn til å tørke håret ditt, er det en: L’ved hjelp av en hårføner kan ytterligere bidra til det tørre øyet. L’varm og tørr luft som utsender kan fordampe fuktighet fra øyet, med en konsekvent forringelse av symptomene.

Hvis du beveger deg og du trenger å tørke vått hår, kan du prøve minst for å redusere tiden du bruker for å bruke hårføner. For eksempel tørker røttene og slipp resten til resten i luften.

2. Røyk tobakk

Røyking kan føre til kronisk okular. Dette skyldes at tobakkrøyk kan være irriterende for øynene, og bryte ned det beskyttende oljeaktige laget av tårer. Videre har røyking vist seg å ha mange langsiktige effekter på øynene, inkludert en økning i risikoen for grå stær og makuladegenerasjon.

Men du trenger ikke å være en røyker som skal påvirkes av røyking. Selv l’eksponering for passiv røyking kan være skadelig.

3. Eksponering for ekstreme temperaturer

Fra varme til kaldt, kan ekstreme temperaturer ha en betydelig innvirkning på øynene dine. Veldig varme temperaturer (spesielt når ikke C’det er fuktighet) kan fordampe øyet fuktighet.

En studie publisert i magasinet Undersøkende Oftalmologi og Visual Sciences Han oppdaget at svært stive temperaturer kan tørke øynene. Kulden kan tykkere meibumet, det oliven ytre laget av tårer. Som et resultat kan beskyttende tårer ikke spredt seg lett på Eye.

Hold det mest tempererte miljøet kan bidra til å redusere den tørre øyeinnfallet.

Du vil kanskje også bruke en luftfukter. Dette vil øke fuktigheten i luften og redusere effekten av svært tørre atmosfærer.

4. Hindre vinden

En sterk vind briste, uansett hvor det kommer fra, kan tørke øynene dine. Det er i din interesse å unngå ethvert miljø der luften kan blåse direkte i ansiktet, om det kommer fra klimaanlegget for D’luft eller en sterk fan.

Hvis du er på et sted med sterk vind, prøv å ha på seg omsluttende solbriller. Xnumx-graden beskyttelse av denne typen briller vil unngå at vinden når øynene dine og tørre dem.

5. Pedal med vinduet senket

Selv om en frisk bris kan være hyggelig mot huden din, kan det ikke være like hyggelig for øynene dine. I tillegg til å tørke dem, holder vinduene senket under kjøring, kan også øke risikoen for å få små biter av rusk eller smuss i øyet.

Hvis du må kjøre eller gå med bil med senket vinduer, prøv å ha på deg å ha på seg omsluttet solbriller igjen. Du kan også holde noen kunstige tårer på fingertuppene du kan søke før og etter reisen din.

6. Bruke en datamaskin

L’Bruke en datamaskin kan gjøre tørre øyne verre av mange grunner. En person slammer øyelokkene mens du ser på en datamaskin og nr. 8211; ca 66% mindre, ifølge Sykehus og klinikker i’Iowa. Uten å blinke regelmessig, blir øynene dine flere skuffer enn de allerede er. Selv gløden på dataskjermen kan påvirke utsikten, og tvinge deg til å klemme øynene mer for å lese dataskjermen. Som et resultat kan øynene dine føle seg både sliten og tørr.

Hvis du bruker en datamaskin for arbeid eller skole, er det viktig å ta de nødvendige tiltakene for å minimere det korrelerte okularet på datamaskinen; bruk av datamaskinen. Eksempler inkludert:

  • Se bort fra en dataskjerm om hvert 15. minutt. Å se på et fjernt punkt kan hjelpe til med å slappe av øynene dine.
  • Forsøk å slå øyelokkene oftest når du ser på datamaskinen.
  • Hold øyet dråper på skrivebordet eller et annet lett tilgjengelig sted. Påfør ofte i løpet av dagen.
  • Gjør pauser når det er mulig for å redusere effektene som bruker datamaskinen, har på øynene. Det er ikke engang nødvendig å forlate skrivebordet: Åpent og lukk øynene dine kan bidra til å lindre det tørre øyet.