Årsaker til skulderens akne, hjemmemedisiner og medisinske behandlinger

Du er sannsynligvis kjent med akne og sannsynligvis den’du har prøvd deg selv.

Ifølge L’American Academy of Dermatology, om Fra 40 til 50 millioner amerikanere Den har akne når som helst, noe som gjør det til tilstanden til den vanligste huden i USA.

L’akne oppstår når huden porene er blokkert av døde hudceller. Selv produksjon av sebum (olje) og propionibakterium acnes bakterien spiller en rolle i å forårsake akne;.

Endre hormonelle nivåer, noen medisiner og # 8217; bruk av komedogene produkter kan alle bidra til utviklingen av akne.

Det er mest antatt at akne vises på ansiktet, men det kan også forekomme i andre områder, som skuldre, rygg, bryst og nakke.

I denne artikkelen vil vi undersøke årsakene og typene av akne til skulderen og hva du kan gjøre for å kurere det og forhindre det.

Fordi jeg har l’akne på skuldrene?

L’Akne er mer vanlig hos tenåringer på grunn av hormonelle endringer som foregår med puberteten, men 8217; akne kan påvirke mennesker i ulike aldre.

L’akne på skulderen kan forekomme for en rekke grunner. Mens akne selv er det samme som ufullkommenhetene du kan få noe annet sted i kroppen, kan noen ting bli verre på skulderen akne. Dette inkluderer ting som stramme eller restriktive klær og gjentatt trykk fra ryggsekken eller posen stropper.

L’Akne kan også ha en stor Genetisk komponent, Med gener som spiller en rolle i å bestemme hvordan kroppen reagerer Bakterier P. Acnes.

Overskytende sebaceous sekreter

Er en’feil ide om at dårlig hygiene eller skitten hud forårsaker akne. I stedet, L’akne former under huden.

Under puberteten produserer sebaceous kjertlene ofte mer sebum. Det er kjent at selv hormonelle stoffer som testosteron, noen progesterere og fenotiazin øker sebumproduksjonen og Parkinsons sykdom.

Overskytende sebum, døde hudceller og andre rusk kan forbli fanget i en pore og blokkere den. Dette fører til lesjoner av Dell’akne som komedonene (hvite flekker og blackheads), og hvis du utvikler en’betennelse, inflammatoriske lesjoner vi ser i # 8217; akne.

Mekanisk akne

L’mekanisk akne er en type akne utløst av eksterne krefter som varme, trykk og # 8217; friksjon.

Hvis du merker at akne er dannet på skuldrene etter en kraftig treningsøkt i tette klær eller etter å ha på seg en ryggsekk på en varm dag, er det sannsynlig at den mekaniske akne er årsaken.

L’Mekanisk akne er ikke den samme som Dell’Akne vulgaris, som oppstår på grunn av hormoner og andre interne faktorer, som for eksempel foraktive sebaceous kjertler.

Keratose pilare

Du har kanskje hørt keratose Pilalar Call & # 8220; kyllinghud & # 8221;. Små redundante røde fremspring vises ofte på baksiden av armene eller på den øvre delen av lårene på grunn av de døde hudceller som hindrer hårfollikelen.

Denne tilstanden anses ikke som en variasjon av akne, selv om det antas at bruken av aktuelle retinoider best er pelar keratosen og # 8217; akne.

Typer av akne på skulderen

Ikke alle # 8217; akne har samme utseende. Dette skyldes egentlig forskjellige typer akne:

 • De hvite flekkene (Comedoni Open) er små fremspring med et skinnfarget utseende på dem. De inneholder en opphopning av keratin (som er naturlig produsert av kroppen) og olje.
 • De svarte flekkene (chiusi) oppstår når en pore hindrer. Det antas ofte at deres mørke farge skyldes smuss i follikkelen, men egentlig er på grunn av oksydasjonen av keratin og melanin.
 • Papules er små røde fremspring. De har en diameter på mindre enn 1 centimeter. Papules har ikke et glanset hode.
 • Pustules er røde pus eller andre væskeproblemer.
 • Noduler og cyster er store, røde, ofte smertefulle akneskader som forekommer i # 8217; seriøs akne kalt nodulocistic acne.

Hvordan bli kvitt akne på armer og skuldre

Det er mange stoffer og vaskemidler for markedet på markedet, noe som gjør det vanskelig å velge den rette. Vi dekket deg.

Husholdningsartikler

Te tre olje

Mange produkter for benk-topp hudpleie (OTC) inneholder melaleucaolje. Det er allment tilgjengelig til en rimelig pris i de fleste apotek og dagligvarebutikker.

TIL 2018 Studio Han oppdaget at bruken av en krem ​​aloe vera, propolis og meleucaolje var mer effektiv enn et antibiotika i å redusere tyngdekraften og den totale mengden akne, samt forebygging av arr.

Hot Pack

De American Academy of Dermatology Anbefaler å bruke en varm pakke på dype og smertefulle kviser når et hvitt punkt har dannet seg. Dette vil hjelpe under helbredelsesprosessen.

Å gjøre dette:

 • Senk en ren klut i varmt vann. Pass på at vannet ikke er varmt nok til å brenne huden.
 • Påfør Pimple Pack i 15 minutter.
 • Gjenta opptil tre eller fire ganger om dagen til væske eller pus utløser.
 • Eple cider eddik

  Komponenter i’Apple eddik (ACV) & # 8211; ikke l’ACV selv & # 8211; De kan bekjempe bakterier som forårsaker akne, men søket som er der ute, er ikke høy kvalitet. Videre forskning er nødvendig på det faktum at 8217; ACV selv kan ta vare på akne.

  Hvis du bestemmer deg for å prøve ACV for akne, husk at det kan brenne eller stikke huden fordi den er så syre. Alltid fortynn med 3 deler vann og 1 del av ACV før … bruk.

  Flourbad D’havre

  Du kan huske å ha klatret opp i et bad med flour d’havre når du hadde klokkekoppen. Dette fordi mel D’havre (spesielt L’kolloidale havre) har Beroligende og anti-inflammatorisk eiendom. Det er spesielt egnet for tørr, pruriginøs eller grov hud.

  Anekdotisk, et bad av mel d’havre kan roe skulderen akne. Imidlertid er det nødvendig med forskning for å bekrefte det.

  Benk-Top Drugs

  Hvis hjemmemedisinene ikke hjelper kurere skulderakne, kan du prøve et produkt for akne OTC.

  Benzoylperoksid vil drepe bakteriene ALLE’Interiør av poren. Ta hensyn til L’bruk av en behandling eller vask basert på benzoylperoksid. Vær forsiktig når du bruker den, men fordi den kan flekke stoffet.

  Andre OTC-behandlinger inkluderer aktuell salicylic og adapalene syre (differin).

  Medisinsk resept

  En hudlege kan foreskrive narkotika i tilfeller der hjemmemedisinene og tellerbehandlingene ikke er effektive. Disse kan inkludere:

  • Aktuelle kremer
  • Antibiotika som doxycyklin
  • Topical retinoider
  • Foreskrevet benzoylperoksid

  Noen prevensjonspiller kan også bidra til å kontrollere akne. Disse prevensjonene inneholder østrogen og progestin. Husk at du kanskje ikke ser resultatene i flere måneder.

  Spironolactone er A’et annet alternativ for kvinner med akne.

  L’Isotretinoin kan eliminere akne og holde huden ren selv etter at stoffet har forlatt systemet.

  L’Isotretinoin kan ha bivirkninger. En svært liten prosentandel av mennesker som tar medisinrapporter om humørsvingninger. Øker også fett i blodet og kan forårsake alvorlige fødselsskader hvis det tas under graviditeten.

  Legen din kan diskutere dine fordeler og ulemper for ditt spesielle tilfelle av akne.

  Hindre akne på skulderen

  Den gode nyheten er at med noen enkle endringer, kan skulderens akne noen ganger løse alene.

  Bidrar til å forhindre ny flammeformasjon ved å ha på seg brede og pustende klær. Dette gjelder spesielt hvis du har den mekaniske akne.

  Det er også en god ide:

  • Drikk rikelig med vann for å holde huden hydrert.
  • Bruk en fuktighetskrem med en solkremfaktor.
  • Prøv å ikke røre eller briste kviser.

  Ta bort

  L’skulder akne kan manifestere i forskjellige former, inkludert komedoner, papules, cyster og knuter.

  Husholdningsrådsmidler, benk-top-stoffer og reseptbelagte legemidler kan bidra til å kurere akne.

  Hvis du ikke ser forbedringer med hjemmebehandling, kontakt en dermatolog for å be om hjelp.