Årsaker til osteoporose: Remodeling, balanse og hormoner

COS’er osteoporosen?

L’Osteoporose er L’tynning av beinene dine. Det påvirker ca 25% av kvinnene over 65 år og 5% av mennene over 65, ifølge Sentre for kontroll og forebygging av sykdommer (CDC).

En rekke risikofaktorer kan bestemme risikoen for sykdommen. Noen er forebyggbare og noen er uunngåelige. Hva forårsaker beinfortynning?

Bein remodeling

L’bein er levende stoff med hull alle & # 8217;. L’interiør har et nest utseende d’bee. Benene som lider av osteoporose har større hull og er mer skjøre.

Forståelsen av osteoporosen begynner med forståelsen av hvordan beinene er laget. Sett beinene flere ganger. På grunn av disse behovene er beinene dine stadig remodeled.

Bein remodeling Ta i to faser. Først samtaler spesielle benceller osteoklaster Bryte ned l & # 8217;. Så, andre samtaler kalt osteoblaster skape nytt ben.

Osteoklaster og osteoblaster kan koordinere godt for det meste av livet ditt. Til slutt kan denne samordningen bryte og osteoklaster begynner å fjerne mer bein enn osteoblaster kan skape.

Når du er ung, skaper kroppen mange bein. I midten av året’20, din bein-masse Det er på maksimal nivå. Deretter begynner å miste benmasse sakte mens kroppen din løser flere bein enn hvor mange rekonstruere.

Nøkler for beinbalansen

L’parathyroid hormon (PTH) er et viktig bidrag til bein remodeling prosessen. Høye nivåer av PTH kan aktivere osteoklaster og forårsake A’overdreven beinforstyrrelse. Fotball i blodet utløser utgivelsen av PTH.

Lavt blods fotballnivå eller hypokalsemi kan forårsake høye nivåer av PTH. Det kan også indusere benet ditt for å frigjøre fotball for å sikre at du har nok blods fotball.

Du trenger fotball for:

  • Hjertehelse
  • Blodkoagulasjon
  • muskelfunksjon

Kroppen din vil trekke ut fotball fra beinene dine hvis du ikke har nok i blodet ditt. Å få nok fotball for livet er viktig for å hindre beinfortynning.

I ungdomsårene og tidlig voksen alder, bygger du bein. A’tilstrekkelig rekruttering av fotball på den tiden garanterer sunne bein senere. Aldring, spise nok fotball rik mat bidrar til å redusere mengden benbrudd.

Vitamin D er viktig for å holde kalsium i beinene. Vitamin D hjelper deg med å absorbere fotball gjennom tarmen.

Mange eldre tar ikke nok vitamin D.Opptil 50% av de eldre med brudd på hoften, har de svært lave nivåer av vitamin D, ifølge Nasjonale institutter av helse.

Uten ganske vitamin D, vil blodbanen ikke absorbere kalsium i melk, kalsiumtilskudd eller andre kilder.

Lavt nivå av vitamin D vil også utløse en rekke hendelser som fører til osteoklastens aktivering. Fører også til en større produksjon av PTH, som skaper enda flere osteoklaster.

L’påvirkning av hormoner

Det er mer sannsynlig enn osteoporosen rammet gamle kvinner, spesielt hvite og asiatiske kvinner, sammenlignet med menn. En av grunnene er L’påvirkning av nedgangen i østrogen nivåer etter overgangsalderen. Et konstant nivå av østrogen er viktig for å holde rytmen av bein remodeling.

Hvis østrogenivået reduseres, endrer dette nivåene av noen meldingsskjemikalier som bidrar til å opprettholde en sunn balanse mellom produksjon og beinforringelse. Osteoklaster blir derfor mer aktive uten østrogen og kroppen din ødelegger flere bein.

Noen medisinske forhold og noen stoffer kan akselerere osteoporoseprosessen. Dette kalles Sekundær osteoporose. Det forekommer oftere etter # 8217; rekruttering Glukokortikoid steroider.

Steroider liker det Cortisol Og prednison sakte sakte sakte osteoblaster og akselerere osteoklaster. Gjør det vanskeligere for kroppen din absorbere kalsium og også øke mengden kalsium du mister i urinen.

Stikkontakt skjoldbruskhormoner Det kan også øke risikoen for beinfortynning. Skjoldbruskhormoner akselererer bein remodeling prosessen. Denne hastigheten øker oversetter til større mulighet for ubalanse mellom osteoblaster og osteoklaster.

L’Alkoholmisbruk, røyking og matlidelse er ekstra risikofaktorer for osteoporose. Disse forstyrrer evnen til å absorbere de nødvendige næringsstoffene, for eksempel fotball og vitamin D.

Outlook

De komplekse interaksjonene mellom PTH, fotball og vitamin D opprettholder balansen mellom cellene som produserer og ødelegger beinene.

Noen helse- og medisikosituasjoner kan påvirke beinreproduksjonsprosessen og bringe til beinfortynningen. Opprettholde de nødvendige nivåene av kalsium og vitamin D er viktig for å redusere risikoen for å utvikle osteoporose.