Årsaker og behandlinger av erektil dysfunksjon

Hva ingen fyr vil snakke

La oss kalle det l’elefant i soverommet. Noe fungerer ikke som det skal, og du må løse det.

Hvis du har lidd erektil dysfunksjon (DE), spurte du deg sannsynligvis to kritiske spørsmål: DE er permanent?& # 8221; og & # 8220; du kan løse dette problemet?& # 8221;

Det er et vanskelig tema å diskutere, men det er ikke sjeldent. Faktisk er det det vanligste seksuelle problemet for menn. Det påvirker ca 30 millioner amerikanske menn, ifølge Urologi Care Foundation. Å gjøre livsstilsendringer kan hjelpe deg med å forbedre DE DE, men det er noen faktorer du må snakke med legen din.

Oppdag årsakene til DE, også kjent som impotens, og hvordan du kan stoppe det.

Mentale faktorer kan forårsake problemer

For noen mennesker er sex ikke så hyggelig som det kunne være. Depresjon, stress, tretthet og søvnige lidelser kan bidra til # 8217; og forstyrre følelser av seksuell spenning i hjernen, andre Mayo Clinic. Mens sex kan lindre stress,’og kan gjøre sex en stressende jobb.

Selv forholdsproblemer kan bidra til # 8217; og. Stridigheter og dårlig kommunikasjon kan gjøre soverommet et ubehagelig sted. Derfor er det viktig at par kommuniserer åpent og ærlig.

Dårlige nyheter om dårlige vaner

Nå er det på tide å endelig slutte å røyke eller redusere alkoholforbruket hvis du er på utkikk etter en behandling for L & # 8217;. L’Tobaksbruk, alkohol tungt forbruk og misbruk av andre stoffer har en tendens til å begrense blodkarene, rapporterer National Clearinghouse av informasjon om nyre og urologiske sykdommer. Dette kan bringe eller forverre «Ed.

Det er på tide å gå ned i vekt

Fedme er en felles faktor knyttet til # 8217; ed. Også diabetes, L’hypertensjon og hjertesykdom er knyttet til fedme og alle «8217; og. Disse forholdene innebærer betydelige helserisiko og kan påvirke seksuell ytelse.

Kardiovaskulære øvelser som svømming, løping og sykling bidrar til å gå ned i vekt og øke oksygen og blodstrømmen i hele kroppen, inkludert penis. Ytterligere fordel: En slank og anspent fysiker kan få deg til å føle seg tryggere i soverommet.

Og som sikkerhetsvirkning

DE kan skyldes mange andre fysiske problemer i tillegg til fedme og sykdommer knyttet til fedme, inkludert:

  • Aterosklerose eller hindret blodkar
  • Lav testosteronnivå
  • diabetes
  • Parkinsons sykdom
  • multippel sklerose
  • Metabolsk syndrom

L’Forutsetning om visse reseptbelagte legemidler kan også føre til ed.

Sykdommen og Peyronie kirurgi

Peyronie sykdom innebærer en unormal penis krumning under ereksjonen. Dette kan forårsake, og siden fibrøst cicatation vev utvikler seg under penis hud. Andre symptomer på Peyronie inkluderer smerte under ereksjonen og forholdet.

Selv kirurgiske inngrep eller skader i bekkenområdet eller i nedre spinalområdet kan forårsake e. Medisinsk behandling kan være nødvendig i henhold til den fysiske årsaken til din e.

Også medisinsk og kirurgisk behandling for prostatakreft eller L’utvidelse av prostata kan forårsake e.

Behandlinger for impotens

Det er flere måter å behandle # 8217, og i tillegg til å forlate dårlige vaner og starte de gode. Den vanligste behandlingen består av orale narkotika. Tre vanlige stoffer er Sildenafil (Viagra), Tadalafil (Cialis) og Vardenafil (Levitra).

Men hvis du antar andre stoffer eller du har spesifikke kardiovaskulære sykdommer, kan disse stoffene ikke være hensiktsmessige for deg. Andre behandlinger inkluderer:

  • Narkotika for uretral suppositorier
  • Terapi med testosteron kosttilskudd
  • Penis pumper, systemer eller kirurgi

Begynn å finne en løsning

Den første & # 8211; Og den største & # 8211; Hindring for å rette din, og det er å ha motet til å snakke om det, med din partner eller legen din. Først gjør du det, først vil du kunne finne den mulige årsaken til # 8217; maktløshet og få riktig behandling.

Finn ut mer om og få de løsningene du må gå tilbake til det aktive seksuelle livet du vil ha.