Rosevann: Fordeler og bruksområder

Cos’det er vannet av roser?

L’Rose vann er opprettet for å destillere rosenbladene med damp. L’Rose vann er duftende og noen ganger brukes som en delikat naturlig duft som et alternativ til aromaene fulle av kjemikalier.

L’Rose vann har blitt brukt i tusenvis av år, selv i middelalderen. Det antas å ha oppstått i det som nå er L’Iran. Det har blitt tradisjonelt brukt både i skjønnhetsprodukter og mat og drikkevarer. Det kommer også med mange potensielle helsemessige fordeler, inkludert følgende.

1. Hjelper Lenire L’hudirritasjon

En av de største fordelene med rosenvann er dens sterke antiinflammatoriske egenskaper. Disse egenskapene kan bidra til å behandle flere lidelser, både internt og eksternt. Det kan også hjelpe berolige l’irritasjon av eksem eller rosacea.

2. Beroliger sår hals

Legene foreskriver ofte antibiotika for ondt i halsen, men du kan også prøve selv vannet av roser. L’rosevann har tradisjonelt vært Pleide å berolige ondt i halsen. Selv om forskningen er nødvendig for å demonstrere sin effektivitet, er det sterke anekdotiske tester for å støtte og svært få risikoer i å prøve det.

3. Reduserer hudrødhet

L’Rosevann har blitt brukt som et skjønnhetsprodukt i tusenvis av år, så det er ikke overraskende at det kan forbedre din hudfarge og redusere hudrødhet. Antibakterielle egenskaper kan bidra til å redusere akne. Anti-inflammatoriske egenskaper kan Redusere hudrødhet og hevelse.

4. Hjelper med å forhindre og ta vare på infeksjoner

L’Rose vann har kraftige antiseptiske egenskaper, som kan forebygge og behandle infeksjoner. Av denne grunn, # 8217; Rosevann er ofte inkludert i en rekke naturlige og medisinske behandlinger. En studie Han fant også at når rosevannet ble brukt i øyedråper for å behandle tilfeller av konjunktivitt, hjalp hans antiseptiske og smertestillede egenskaper i behandlingen av okulær sykdom.

5. Inneholder antioksidanter

Rose og # 8217 Petals; Rose Oil inneholder en rekke kraftige antioksidanter, som kan bidra til å beskytte celler mot skade. En studie har funnet at disse antioksidanter hadde potensielle hemmende effekter av lipidperoksydasjon. Dette gir et kraftig cellebeskyttelsesresultat.

6. Helbreder kutt, arr og brannsår

L’Rose vann har antiseptiske egenskaper og Antibakterielle egenskaper som kan hjelpe sår å helbrede raskere. Disse egenskapene kan hjelpe ren og bekjempe L’infeksjon av kutt og brannsår. De kan også bidra til å kutte, brenne og til og med arr for å helbrede raskere.

7. Forbedrer humøret

L’Rose vann kan ha sterke antidepressive og anxiolytiske egenskaper. A 2011-studio Oppdaget at Rose Petal Extract kan slappe av sentralnervesystemet i mus. Dette har forårsaket antidepressiva og anxiolytiske effekter.

8. Lindrer hodepine

L’rose vann og # 8217; rose essensielle olje brukes ofte i aromaterapi for å lindre hodepine. Dette kan skyldes anti-stress effekter som diskuteres i forrige avsnitt. En studie har funnet at dampen på # 8217; rosevann kan berolige hodepine. A’Et annet alternativ er å påføre en pakke med rosevann på hodet i 45 minutter for positive resultater.

9. Den har anti-aging egenskaper

L’Rosevann finnes ofte i skjønnhetsprodukter for å redusere rynker. Dette er fordi det faktisk kan være Anti-aging effekter. I tillegg til beroligende irritert hud, kan det redusere utseendet på rynker hvis det brukes lokalt.

10. Beroliger fordøyelsesproblemer

I populær medisin har rosevannet blitt brukt til å hjelpe fordøyelsen og redusere fordøyelsessykdommer. Ifølge en 2008-studie, Det er noen bevis på at rosenvannet kan påvirke fordøyelsen positivt og lindre fordøyelsesforstyrrelser. Det kan også forbedre biliær sekresjon, som kan ytterligere hjelpe fordøyelsen.

Former og doser

Du kan kjøpe eller forberede rosevannet på en relativt enkel måte. Du kan bruke den på huden lokalt alene eller blande det med fuktighetsgivende kremer eller naturlige oljer som kokosnøttoljen.

Du kan også bruke rosevann for å forberede en te alle «8217; rose vann eller te på Rose Petals. Disse forbedrer hydrering, gir hudfordeler, behandle fordøyelsessykdommer og berolige ondt i halsen.

Potensielle risikoer

L’Rosevann anses å være trygt. Det er ingen kjente risikoer for at den generelle befolkningen skal bruke den ved topisk eller inntatt det. L’Det eneste unntaket er hvis du er allergisk mot stoffet.

Hvordan å bruke

Du kan kjøpe rose vann eller du kan forberede det alene. Når du har det, er det flere måter å bruke det på, inkludert følgende:

  • Bruk det som ansikts- eller tonisk vaskemiddel. Skyll bare ansiktet ditt med rosevann etter vask med vanlig vaskemiddel.
  • Bruk den i oppskrifter, som kald te All’Hibiscus med rosevann.
  • Skape en tåke d’rose vann som legger den til en sprøyteflaske. Dette kan lindre stress. Du kan fordampe rosenvannet på håndleddene, på ansiktet eller til og med på puten.