Rosemary Oil for Hair: Vekst, bruksområder og fordeler

Rosemary Essential Oil and Hair

Rosemary er en’kulinarisk og helbredende urt. Dette flerårige treet er opprinnelig fra Middelhavsområdet, hvor det ble brukt som mat og medisin i århundrer.

Akkurat som oregano, peppermynte og kanel, er Rosemary ofte i form av essensiell olje. Essensielle oljer er høyt konsentrerte og destillerte ekstrakter av flyktige vegetabilske forbindelser. Disse brukes til matlaging, rengjøring, skjønnhet, helse og andre formål.

L’Rosemary Essential Oil er et vanlig utvalg som du kan kjøpe og bruke som hjemmemedisin. Bruker for helsen til oljeområdet fra antioksidant og antiinflammatoriske fordeler for minneforbedring og mer.

I de senere år har det blitt uttalt at oljen kan være utmerket for hårvekst. Noen sier at det kan til og med forhindre hårtap, som peker på rosmarinbruk i middelhavsavlinger i hårskylling for å fremme hårvekst i hundrevis av år som en støtte.

L’Rosemary Oil kan behandle håravfall?

L’ide om at rosmarinoljen favoriserer hårveksten kan utlede fra fordelene for den grunnleggende rosmarinhelsen. Det sies at anlegget i form av essensiell olje:

  • De har anti-inflammatoriske egenskaper
  • Fremme veksten av nerver
  • Forbedre sirkulasjonen

Som l’peppermynte essensiell olje (også brukt til å fremme hårvekst), l’rosmarin essensielle olje styrker sirkulasjonen. Som et resultat kan det hindre at hårsekkene er sulten blodtilførsel, dør og bringer til hårtap.

I tillegg til å stimulere hårvekst, er L’Rosemary Essential Oil brukes til å forhindre tidlig korn og flass. Det kan også hjelpe tørr eller pruriginøs hodebunn.

Studier Støtteopplysninger?

Ifølge noen vitenskapelige bevis kan Rosemary ha nytte av nervesvev.

L’Carnosal-syre, en aktiv ingrediens i anlegget, helbredet stoffene og skadene på nerver i et studio. Denne evnen til å helbrede nerveendringer kan også forynge hodebunnsårene, i sin tur, sannsynligvis gjenopprette hårvekst.

Nylige studier Flere detektorer viser at rosmarin hjelper direkte for å beskytte mot håravfall. En test i 2015 PIUME den essensielle oljen mot minoxidil, kommersielt kjent som rogaine. Begge ble brukt på mennesker med androgenetisk alopecia (mann eller kvinnelig skallethet).

Resultatene viste at rosmarin essensiell olje var like effektiv enn en minoxidil. Under prosessen hjalp han på kløen i hodebunnen kløe med større suksess enn i minoxidil.

En annen studie av Rosemary Leaves Extract (forskjellig fra’essensiell olje) viste for å stimulere hårveksten. Dette skjedde da hårtapet har blitt utløst av testosteron (som i skallethet). Imidlertid ble denne studien utført på mus.

To separate kliniske revisjoner & # 8211; en av 2010 Og en av 2011 & # 8211; Også gjenkjenne rosmarin hår vekst potensial. Den første sitater en vellykket studie i hårgenvekst hos mennesker med alopecia som brukte essensielle oljer. En av disse essensielle oljene var rosmarin.

I Quest’Sist anmeldt, L’Rosemary Essential Oil har blitt beskrevet som en rekonstruksjon for håravfall. Dette skyldes effekten av forbedring i omsetning.

Hvordan skal jeg bruke rosmarinoljen for hårtap?

Her er noen måter å prøve å bruke Rosemary Essential Oil som en rustikk og hårtykkelse. Prøv en av disse behandlingene en eller to ganger i uken for å starte. Vanlig oftere når du vil ha det, eller du er vant til å bruke dem.

1. Massasje det direkte på hodebunnen

Ta ca 5 dråper rosmarin essensiell olje og massasje jevnt i hodebunnen etter badekar eller dusj. Bland med en vektorolje (som jojobaolje eller kokosnøttolje) hvis ønskelig. Skyll oljen senere, det er valgfritt, men hvis du skyller det, la det hvile i hodebunnen i minst 5-10 minutter før.

2. Bland det i sjampoen din

Dette kan også brukes på balsam, lotioner eller kremer. Spill på den sikre siden og ikke legg til for mye. Hold omtrent fem dråper per unse produkt. Deretter bruker du produktet som vanlig. Du kan også legge til 2 til 3 dråper direkte til ethvert hårprodukt når du bruker en skje på håndflaten din før & # 8217;.

3. Legg det til din hjemmelagde sjampo

Det er mange oppskrifter på nettet for en sjampo base. Du kan også legge til essensielle oljer for din favoritt helse og skjønnhetsfordeler. Disse kan inkorporere en blanding av natriumbikarbonat, kokosnøttolje, essensiell olje og muligens andre oljer. Prøv dette fra Tiny Apothecary.

Det jeg trenger å vite før du bruker Rosemary Oil?

Unngå å få den essensielle oljen i øyet. I tilfelle kontakt, skyll raskt øynene med kaldt vann.

På samme måte, vær forsiktig så du ikke bruker for mye på hodebunnen. Det er kjent at rosmarien essensielle oljen irriterer huden. Kan forårsake ubehag, men ingen fare for helse. For å unngå hudirritasjon, fortynn oljen med en vektorolje eller et annet produkt før du bruker det.

Det er ikke kjent nok på sikkerheten til rosmarien essensielle oljer under graviditet eller # 8217; amming. Selv om L’bruk av’essensiell olje for hårtap er laget bare på grunn av aktuelt, vær forsiktig: dets effekter i denne forbindelse er fortsatt ukjent.

Bunnlinjen

Rosemary har blitt brukt av mange for å fremme hårvekst. Bruk Rosemary Essential Oilen kan veldig godt gjøre det samme for deg.

Vitenskap og # 8217; personlig erfaring sammen foreslår sterkt at essensielle oljen beskytter mot håravfall, spesielt som relatert til mann eller kvinnelig skallethet. Det kan også være effektivt for L’alopecia.

L’Rosemary Essential Oil er et enkelt middel som du kan bruke hjemme og kan til og med være konkurransedyktige med kommersielle produkter. Dessuten er det ganske sikkert hvis det brukes riktig og produserer svært få bivirkninger.