Rhus toxicodendro | Definisjon og pasientutdanning

Rhusxicodendron er et homøopatisk middel. Er også kjent som giftig ivy. Andre navn inkluderer Toxicodendron pubescens og Toxicodendron Radicans.

L’giftig eføy kan virke usannsynlig. Men det brukes til å behandle forskjellige forhold, inkludert:

  • spasmer
  • press
  • forvrengning
  • Ben syndrom uten hvile
  • innflytelse
  • virusinfeksjon
  • leddgikt

Dette middelet var hovedsakelig designet for effektiviteten som behandling for leddgikt. Men forskningen viser at dens effektivitet ikke er klar.

Så’er homøopatien?

L’Homeopati er en filosofi utviklet for over 200 år siden i Tyskland. Presenterer to viktige trosretninger:

  • Hvordan kur som: L’Homeopati antyder at du kan kurere noen som gir dem et stoff som gjengir symptomene de har.
  • Minimumsdose lov: den administrerte substansen må fortynnes så mye som mulig.

Sekund Nasjonalt senter for tilleggs- og tilskuddshelse (NCCIH), L’bruk av homøopatiske midler øker i USA. Fem millioner voksne og 1 million barn brukte dem i 2013.

Hva er rhus toxicodendron?

R. Toxicodendron er mer vanlig brukt til å lindre symptomene på leddgikt. Og kan gis til mennesker i alle aldre. Tilhengere sier at det er mer effektivt når det brukes under en artritt foreting som ikke reagerer godt alle’anvendelse av kaldpakker.

Hvordan Rhus Toxicodendron administreres?

R. Toxicodendron krever ikke resept. Den er tilgjengelig fra en benk i tabletter, kapsler, væsker, salver og geler.

Se legen din og # 8217; homeopata før du prøver denne behandlingen. Legen din kan fortelle deg om det er grunner til at du ikke bør ta det. Din homeopath kan hjelpe deg med å finne den beste måten å bruke den på og riktig beløp på bruk.

Hva er risikoen for rhus toxicodendro?

US Food and Drug Administration (FDA) vurderer ikke homøopatiske sikkerhetsmedisiner for sikkerhet. Så de tilbyr ikke en offisiell liste over bivirkninger.

Det er anekdotiske bevis på at folk som er svært følsomme for r. TOKSICODENDRON kan utvikle en Rash og hevelse i nedre lemmer. Dette ble imidlertid ikke bekreftet eller støttet av FDA.

Det er tegn på’effekten av rhus toxicodendro?

Testene er kontrasterende om effektiviteten av r. Toxicodendron som behandling for leddgikt. En studere har evaluert en gruppe rotter med leddgikt som forskjellige fortynninger er blitt administrert.

Forskere har oppdaget at r. Toksikodendron beskyttede rotter fra inflammatoriske lesjoner, vektvariasjoner og fellesforandringer på grunn av leddgikt og smerte.

R. Toxicodendron har ikke vist seg å være nyttig i studier på mennesker. Nyu Langone Medical Center gjennomførte to studier på mennesker.

Den første studien sammenlignet r. Toxicodendron med fenoprofen antiinflammatorisk legemiddel, kjent som effektiv behandling for leddgikt. Fenoprofen har vist seg å være mer effektivt i # 8217; lindre leddgikt smerte. R. Toxicodendron har ikke gjort det bedre enn en placebo.

Den andre studere Han sammenlignet en homøopatisk gel som inneholdt r. Toxicodendron med en gel basert på et annet antiinflammatorisk legemiddel kalt piroxicam.

Forskningen viste at de to behandlingene var like effektive. Men det bør bemerkes at piroxicam i form av en gel aldri hadde blitt studert som behandling for leddgikt. Så det er mulig at gelen av piroxicam og r. Toxicodendron er like ineffektive.

Outlook

Hver person vil ha et unikt svar på homøopatiske stoffer. Profesjonelle er generelt motvillige til å sette en bestemt tid for å lindre symptomer.

L’Målet er at akutte symptomer er løst innen få dager. Kroniske symptomer, som leddgikt smerte, bør begynne å forbedre seg raskt. Symptomene vil fortsette å forbedre i tre eller fire uker hvis behandlingen er effektiv.

L’Homeopati kan være en effektiv måte å behandle forholdene i noen mennesker, men det er ikke for alle. Hver person vil svare på r behandlinger. Forskjellig toxicodendron.

Noen mennesker trenger å ta det homøopatiske middelet en eller to ganger. Andre med kronisk smerte kan trenge å ta det på en kontinuerlig basis.

Pass på at du kontakter legen din eller homeoped før du bruker eller tar et produkt som inneholder r. Toxicodendron.