Rheumatoid Arthritis: The Best Online Support Forums

L’reumatoid artritt er en kronisk og svekkende autoimmun sykdom som angriper ledd, forårsaker smertefull hevelse og mulig deformitet. Hvis du har blitt diagnostisert med revmatoid artritt, kan det være nyttig å søke støtte fra et nettbasert fellesskap. Du kan komme i kontakt med andre mennesker og lære av deres erfaringer med reumatoid artritt.

Det er mange nettbaserte fora for # 8217-støtte; reumatoid artritt. Her er noen av de beste i omløp.

De beste bloggene på årets reumatoid artritt av året

Nettsteder

Disse nettstedene varierer i tilbudene sine. Noen inkluderer medisinsk rådgivning av leger, mens andre fokuserer på helbredelse og bevissthet. Nettfora varierer i måten du kobler til og mest krever registrering for å delta.

Theraconnection.com

Denne nettsiden er et nettverksfokusert utelukkende på’reumatoid artritt. Dens mål er å markedsføre samfunnet og forbindelsen. Theraconnection.com tilbyr støtte, ressurser og mer for å bidra til å gi informasjon til de som bor med reumatoid artritt eller til de som har en elsket en lidelse av denne tilstanden. Nettstedet inneholder også informasjon om eksperter, inkludert leger, økonomiske eksperter og ernæringseksperter.

Du må registrere deg for å delta i forumet. Når du kommer inn i samfunnet, vil du kunne chatte, se innlegg, delta i undersøkelser og mer.

Besøk

Healthboards: Bulletin Board på’leddgikt

Healthboards kjører et forum for de som bor med reumatoid artritt. Formålet med nettstedet er å sette i berøring folk som opplever den samme medisinske tilstanden.

Healthboards har 850.000 registrerte medlemmer og har blitt rangert blant de 20 beste helseinformasjon nettstedene fra forbrukerrapporter Helse Webwatch. Forumet på Lartritt har flere tråder på’reumatoid artritt med hundrevis av synspunkter og mange svar på hver tråd.

Besøk

Inspirasjon: Støttegrupper for revmatoid artritt

Inspire-nettstedet har seks forskjellige lokalsamfunn for reumatoid artritt, inkludert Arthritis Foundation Support Community og Autoimune Diseases Support Group.

På dette nettstedet er det mulig å publisere tråder for å dele med samfunnet for støtte og inspirasjon. Du må opprette et brukernavn, et passord og en skjerm for å få tilgang til nettstedet og dets mange grupper.

Besøk

DailyStrength: Forum på’reumatoid artritt

Dette forumet presenterer tusenvis av diskusjoner på’reumatoid artritt. Du kan se tråder uten å måtte registrere deg på nettstedet, som kan hjelpe deg med å finne ut om samfunnet er for deg.

Når du er registrert, kan du publisere og svare på tråder, opprette og overvåke mål, skrive i en dagbok og dele bilder.

Besøk

Healingwell.Com: reumatoid artritt

The Healingwell Mission.com er det å være oppmerksom og fokusere på helbredelse når du bor med en kronisk sykdom. Nettstedet startet i 1996 og presenterer forum, blogger, nyhetsbrev og mer.

Enkel å bruke forum har mer enn 2 millioner innlegg mer enn 275.000 tråder. CE N’er en spesifikk for reumatoid artritt.

Healingwell.Com sprer ikke medisinsk rådgivning, men det gir et fellesskap for de som leter etter støtte dedikert til bevissthet og helbredelse.

Besøk

MDJunction: Rheumatoid Forums

MDJunction startet i 2006. Hans oppdrag er å samle folk som står overfor helseproblemer. Nettstedet har en serie forum for reumatoid artritt, inkludert:

  • Personlige presentasjoner og historier
  • Generell støtte
  • Medisin og behandlinger
  • Ra og relasjoner
  • Familie og venner

Hvert forum inneholder hundrevis, om ikke tusenvis, tråder og svar. Totalt sett har nettstedet 800 forskjellige online supportgrupper og over 16 millioner besøkende hvert år.

Besøk

Yahoo Grupper: Støtte for reumatoid artritt

Denne offentlige gruppen som er vert for Yahoo, har 2.637 medlemmer og ble grunnlagt i 1999. Gruppen gir voksen støtte med reumatoid artritt og andre reumatiske forhold. Hans hovedmål er reumatoid artritt og støtte basert på «bevis for å leve med tilstanden.

På nettstedet kan du publisere personlige erfaringer, men gruppen tilbyr ikke medisinsk rådgivning. Det er ikke nødvendig for godkjenningen å begynne å legge inn i gruppen og foreslår å bruke ditt navn eller kallenavn når du publiserer.

Besøk

Facebook-grupper

Facebook er vert for flere fora på # 8217; reumatoid artritt. Noen er lokalsamfunn og andre er grupper. Mengden informasjon du kan se avhenger av forumets status. Du må kanskje sende en forespørsel om å delta i gruppen, avhengig av innstillingene dine.

13 Lifehacks Dell’reumatoid artritt

Forum på’reumatoid artritt

Dette Facebook-fellesskapet har mer enn 11.000 jeg liker det. Presenterer slagordet, & # 8220; et sted for RA’Ers støttet av RA & # 8217;. Hvor RA’er fra hele verden samles for å motta støtte og gjøre seg forstått. Vi motstår og sammen kjemper vi. Vi er sterke! & # 8221;

Penny Henthorn grunnla nettstedet i februar 2012 for å utdanne folk med revmatoid artritt om hvordan man skal håndtere tilstanden i hverdagen. Det er ikke nødvendig å be om å gå inn i gruppen for å se innholdet.

Besøk

Revmatoid artritt: cigulante ledd

Rheumatoid artritt: Squeaky ledd er en lukket Facebook-gruppe med over 9000 medlemmer. Siden dette er en lukket gruppe, kan informasjonen som deles av medlemmer ikke ses av publikum. Du kan be deg om å bli med i gruppen, og en av styremedlemmene vil bekrefte forespørselen din. En gang i gruppen kan du dele dine erfaringer og stille spørsmål om revmatoid artritt.

Besøk

Støttegruppe for revmatoid artritt

Denne støttegruppen er en lukket gruppe på Facebook med over 13.000 tilhengere. Konsernets oppdrag er å støtte andre med den autoimmune tilstanden. Konsernets moderator lider av revmatoid artritt og håper at forumet gir håp og informasjon til de som lider av revmatoid artritt.

Du må sende en forespørsel som skal legges til i gruppen. Når du er akseptert som medlem, kan du publisere og se informasjonen.

Besøk

Lever med reumatoid artritt

Dette støttefellesskapet lar deg komme i kontakt med andre med denne tilstanden, samt eksperter som kan tilby forslag til symptomstyring. Du kan publisere spørsmål til samfunnet, lese stimulerende sitater og lære de siste nyhetene på # 8217; reumatoid artritt.

Det er ikke nødvendig å sende en forespørsel om å delta i denne gruppen. For tiden har den over 24.000 medlemmer.

Besøk

Strekke ut

Live med reumatoid artritt kan noen ganger være vanskelig, men koble til et online supportforum kan hjelpe deg med å lære mer om hvordan du bor med denne tilstanden. Disse nettstedene og Facebook-sidene gir ord med støtte, komfort og forståelse. Du kan bidra til samfunnene til å dele dine erfaringer og kunnskaper, så vel som å lære av andre.