Rheumatoid Arthritis Albow: Symptomer, Behandlinger og mer

L’reumatoid artritt (RA) er en kronisk progressiv sykdom forårsaket av et hyperaktivt immunsystem.

Immunsystemet beskytter kroppen mot utenlandske inntrengere. Men med RA, stimulerer det produksjonen av antistoffer som angriper belegget av sunne ledd.

L’AR påvirker de minste leddene i kroppen og de større. Når C’Det er involvering av mindre ledd, det er ofte utviklet i albuen.

Elbue engasjement er ofte symmetrisk, som påvirker både høyre og venstre arm 20 hundre prosent 65 av mennesker som bor med ra.

Albue smerte kan starte i de tidlige stadiene av sykdommen. Som L’Arr utvikler seg, er selv andre deler av kroppen påvirket. Dette inkluderer felles belegg av hofter, knær og hender.

Som L’Ar treffer albuen

L’reumatoid artritt kan gradvis skade myke vev. Forårsake hovedsakelig betennelse og hevelse i det felles albuebelegget. Noen mennesker utvikler også en betydelig hevelse i nærheten av albuen hvor det betente fellesbelegget ble utvist

Smerte og hevelse er ikke de eneste komplikasjonene i albuen. En sterk hevelse kan også føre til kompresjonen av nerver. I dette tilfellet kan du ha en følelse av pins og nåler i albuen. Eller du kan ha full eller delvis nummen og distal arm og arm.

L’ukontrollert betennelse i albuen kan også forårsake ødeleggelse av brusk og bein.

Hvordan føles det

Smerten fra reumatoid artritt til albuen er ofte symmetrisk og bedre beskrevet som en kjedelig eller bankende smerte.

I de første stadiene kan du ha en intermitterende smerte som går og kommer, eller du kan bare prøve smerte med visse bevegelser som folding av albuen.

Med fremdriften av sykdommen kan albue smerte bli vedvarende eller minimum bevegelse kan forårsake ubehag.

Smerten fra RA til albuen er forskjellig fra smerten forårsaket av en lesjon. Med en skade kan smerte være kortsiktig og gradvis forbedre. Smerten fra AR forbedrer ikke alene. I stedet kan smerte gradvis forverres hvis ikke behandlet.

L’Ar Albow kan også forverres i bestemte øyeblikk av dagen, som om morgenen.

Hva er nodulene albow?

Sammen med smerten, kan du også utvikle reumatoid noduler. Disse er natrium- og ømme klumper som dannes under huden. De er vanligvis assosiert med # 8217; reumatoid artritt av hender, føtter og albuer.

Nodulene kan oppstå mens L’Arr utvikler seg. De har variable størrelser og tar generelt en sirkulær form. Disse klumper dannes under en forverring. De er også forbundet med en mer alvorlig type sykdom.

Så langt som 20 prosent av mennesker med AR utvikler noduler. Den eksakte årsaken til disse klumper er ukjent, men har en tendens til å manifestere seg i folk som røyker, i de som har en alvorlig form for sykdommen og hos mennesker som har andre inflammatoriske forhold.

Andre symptomer på ra

L’Ar i albuen kan påvirke mobilitet, noe som gjør det vanskelig å forlenge eller bøye armen. Selv leddene i albuen kunne stoppe eller du kan ha perioder med ustabilitet. Dette er når albueartikuleringen gir opp, og det blir vanskelig å fullføre aktivitetene.

Albue smerte kan forekomme hovedsakelig på ytre side av artikulasjonen. Som din sykdom forverres, kan du prøve smerte som forstyrrer søvn.

Artikulativ stivhet er et annet symptom på reumatoid artritt albow. Det er interessant å merke seg at risikoen for stivhet er større når leddgikt utvikler seg etter en skade på albuen.

Diagnose

Hvis du har en symmetrisk albue smerte, kan legen din teste L & # 8217;. Albue smerte er et tidlig symptom på denne sykdommen.

Legen din vil trolig utføre en fysisk undersøkelse. Dette innebærer kontroll av albuen for tegn på hevelse og ømhet. Legen vil også flytte albuen i forskjellige retninger for å evaluere bevegelsesområdet.

Det er ingen enkelt medisinsk test for å diagnostisere AR. En blodprøve for å verifisere tilstedeværelsen av autoantistoffer, kan imidlertid bidra til å bekrefte eller ekskludere denne sykdommen. Imaging test som en magnetisk resonans, ultralyd og røntgenstråler kan også se etter skade på albuenes ledd.

Behandlingsalternativer

Behandlingen bryr seg ikke om albuen, men kan redusere betennelsen, stivheten og hevelsen. L’Behandlingsmål er å redusere utviklingen av sykdommen og bestemme remisjonen.

Din medisinske behandling avhenger av alvorlighetsgraden av tilstanden din, men kan inkludere ikke-kirurgiske eller kirurgiske alternativer.

Ikke-kirurgiske behandlinger er den første forsvarslinjen for albuen Rheumatoid artritt.

Dressing

Behandlingsalternativer inkluderer:

 • Planlegg smertestillende stoffer. Ikke-steroide antiinflammatoriske stoffer (fans) kan blokkere betennelse og redusere hevelse. Disse stoffene gir kortsiktig lettelse og inkluderer natriumfelt (Aleve) eller ibuprofen (Motrin). Emner som inneholder denne typen stoff er også tilgjengelige.
 • Kortikosteroider. Steroider kan tas oralt eller injeksjon i albuen og effektivt redusere smerte og # 8217; betennelse. Orale steroider er sparsomt brukt på grunn av potensielle bivirkninger.
 • DMARD. Anti-reumatiske stoffer som modifiserer sykdommen (DMARD), eller blokkerer fellesbetennelsen.
 • Organisk. Disse medisinene målretter bestemte deler av immunsystemet som fører til betennelsen.

Andre rettsmidler

Andre rettsmidler for å lindre felles trykk og stoppe smerte inkluderer:

 • Påfør kald eller varmebehandling for smerte og hevelse, henholdsvis
 • Ha på seg en kø for albuen
 • Unngå aktiviteter eller sport som forverrer symptomer
 • Fysioterapi
 • Arbeidsterapi
 • Hvile og unngå overdreven bruk av albueartikuleringen

Kirurgi

L’Vedvarende eller ukontrollert betennelse kan forårsake permanent skade på leddene i albuene. Hvis dette skjer, kan legen anbefale kirurgi for å reparere denne skaden. Kirurgiske prosedyrer inkluderer:

 • Fjern vevsforingen i albuen
 • Fjerning av beinsporer eller fragmenter oppløst rundt albuen
 • Fjern en del av’bein for å lindre felles trykk
 • en total erstatning av artikulasjonen

Når skal du se en lege

L’Ar kan føre til ødeleggelsen av albuenes ledd. Kontakt lege for en uforklarlig albue smerte som ikke forbedrer, spesielt når smerte treffer begge albuene.

Hvis du har en diagnose av Ra ​​Albow, men kontinuerlig smerte, fikse en avtale av legen din. Legen din må kanskje endre terapien din for å bedre kontrollere betennelsen.

Bunnlinjen

Albue smerte er typisk for & # 8217;. Det er ingen kur, men med behandlingen er det mulig å blokkere betennelsen og redusere symptomene som hevelse, stivhet og tap av bevegelse.

Smerte kan ikke forbedre seg alene. Så snakk med legen din for å diskutere en effektiv behandlingsplan. Først behandle tilstanden, først kan du få remisjonen.