Reumatoid Arthritis: L & # 039; Siste reise sjekkliste

Reise kan være spennende, men det kan også skape kaos i kroppen når du bor sammen med reumatoid artritt (RA). Mellom stresset å sitte i lange perioder, ankomme hvor du må være og sørg for at du er nok organisert, kan du finne deg selv utmattet før du kommer til reisemålet ditt.

Jeg opprettet sjekklisten min for å hjelpe deg med å roe stormen forårsaket av reisen.

Del på Pinterest

1. Medisinering

Enten det er resepter eller teller rettsmidler, bør du sørge for at du har riktig mengde. Og sørg for at du legger den i håndbagasje. Jeg kommer alltid tilbake i kontakt med legene mine for alle topp-ups, og jeg går til mitt hjem borte fra hjemmet (Walgreens) for å fylle opp fra alt jeg trenger mens jeg er borte. Du vil ikke bli uten noe viktig og bli sittende fast uten det.

2. Komfortabelt fottøy og klær

Jeg har alltid vært en fanatiker av sko eller en vakker vintage t-skjorte, men siden jeg mottok en diagnose av en syv år siden, måtte jeg finne en mer behagelig tilnærming til mote. Jeg vet at hvis du ikke har på seg noe støtte for ryggen og knærne, er de i en verden av smerte.

Vanligvis har jeg et godt par joggesko og en komfortabel sportsbh, sammen med brede skjorter. Jeg legger også i koffertelementene som er enkle å bære, som strekk jeans, så jeg blinker ikke med knappene. Selv glideskoene er et godt alternativ, så du trenger ikke å bekymre deg for sko. De er mer en uformell skjenk, slik at du kan gjøre endringer i henhold til dine behov. Du vet hva som fungerer for kroppen din!

3. Bagasje med hjul

Emballasje kan være enkelt, men bærebagasje kan være smertefullt. Den beste reiseinvesteringen jeg gjorde var å kjøpe en koffert med hjulene. Min ra slår hver artikulasjon av kroppen min, spesielt ryggen. Det er mye bedre å trekke en koffert på hjul som tar det på ryggen din. Du vil ikke skade deg selv for å komme overalt.

4. Spesielle puter

Jeg er forelsket i kroppen min pute. Jeg må alltid sove med det mellom bena for ryggen og hofte tilbake og # 8217;. Jeg elsker også min lille tempur-pedic pute, som jeg bruker til å støtte ryggen når jeg må sitte i lange perioder. Mer støtte, bedre jeg føler. De har også puter som støtter nakken og puter som skriver for dine behov. En pute for å reise er et must for komfort!

5. Ta med sunne snacks

Ra betyr mange stoffer og mange bivirkninger. Det er viktig å ta medisiner med mat, slik at du ikke føler deg syk. Mine stoffer ødelegger blodsukkernivået mitt, så jeg holder alltid litt frokostblanding finger på fingeren sammen med et stort serviett. (Jeg ødelegger vanligvis frokostblandingen, selv før du trekker den ut av pakken, dermed behovet for den store servietten!) Ah, gleden til å ha ra.

6. Planlegg for A’medisinsk nødsituasjon

Jeg ser vanligvis etter hvor nærmeste førstehjelp ligger før min tur. Du vet aldri hva som kan skje mens du er borte. Det er hyggelig å ha en spillplan og vet hvor du skal gå med en gang når ting blir litt og # 8216, dårlig for deg.

Min ra slår lungene mine. Noen ganger gjør en inhalator rett og slett ikke ditt triks, så jeg trenger respiratorisk omsorg, som krever et besøk til beredskapsrommet. Det er hyggelig å være proaktiv når det gjelder sykdommen din.

Til slutt …

7. Finn måter å redusere stress på

Stress treffer kropp og sinn. Enten det er et spill av candy crush saga, litt & # 8216; av musikk, en realitet eller en god bok, finner det som fungerer for deg å redusere stresset på reisen. Å holde rolige ting vil forbedre en’positiv reiseopplevelse. Du kan ha det gøy mer. Jeg bærer vanligvis iPad, jeg åpner min gode TV-app, og jeg gir meg en liten & # 8216; av & # 8220; ekte housewives & # 8221;. Hjernen slås av og slapper av. Det er min bit av avslapning som jeg liker å gjøre, spesielt når de er i stress situasjoner.

Å leve med RA trenger ikke å hindre ditt ønske om å reise. Planlegg derfor og finn det som fungerer best for din situasjon, vil hjelpe deg i ferd med å nå destinasjonen din og nyte endringen av scenariet uten ekstra stress eller uønsket glød. Opprett sjekklisten Du kan holde deg organisert og klar for alle stadier av turen.

Gina Mara fikk en diagnose av RA i 2010. Som hockey og bidrar til CreakyJoints. Koble til deg på Twitter @Ginasabres.