Retrograd Ejakulasjon: Behandling, symptomer og mer

Så’er retrograd ejakulation?

Hos menn, urinen og den ejakulerte og # 8217; begge passerer gjennom urinrøret. C’er en muskel eller sphincter, i nærheten av blæren som bidrar til å holde urinen tilbake til du er klar til å urinere.

Under orgasmen motvirker den samme muskelorasmen for å forhindre at blæren kommer inn i blæren. Dette gjør at du kan strømme gjennom urinrøret og av spissen av penis.

I # 8217; retrograd ejakulasjon, denne muskelen ikke kontrakt. Fordi det forblir avslappet, de ejakulerte ender i blæren. Resultatet er hva en tørr orgasme kalles. Til tross for mangelen på ejakulert, virker det som en normal orgasme og vanligvis ikke påvirker seksuell nytelse.

Det er ikke en sykdom eller en alvorlig trussel mot helsen din.

Les videre for å finne ut hva årsakene er, når du skal se en lege og hvorfor noen menn vil kanskje se etter en behandling.

Hva er symptomene?

Hovedsymptomet på retrograd Ejakulation er at C’Det er liten eller ingen sæd når du har en orgasme. Dette fordi sperma har kommet inn i blæren din i stedet for i # 8217; urinrøret.

Fordi spermiblandene med urin, kan du også legge merke til at urinen din vises litt og umiddelbart etter å ha sex.

Et annet tegn på retrograd Ejaculation er at du prøvde uten suksess for å tenke på et barn. Dette er kjent som mannlig infertilitet.

Hvordan det påvirker fruktbarheten?

L’retrograd ejakulasjon kompromisser fruktbarhet, men det er ikke en vanlig årsak til infertilitet. Bare årsaker 0.3 prosent 2 av infertilitetsproblemer.

L’retrograd ejakulasjon betyr ikke at sperma er ikke viktig. I stedet oppstår infertiliteten fordi sperma ikke kommer til din partner.

Hva årsaken?

Mens noen andre problemer med ejakulasjon kan ha psykologiske årsaker, er retrograd Ejakulation resultatet av et fysisk problem.

Det kan være forårsaket av alt som påvirker refleksjonen av muskel all’blæreåpning.

L’retrograd Ejakulasjon er en potensiell bivirkning av noen stoffer, inkludert de som foreskrives for å behandle ingrossata prostata, L’hypertensjon eller depresjon.

Det kan også skyldes nerver skade forårsaket av visse forhold, for eksempel:

 • diabetes
 • multippel sklerose
 • Parkinsons sykdom
 • Ryggmargsskader

Prostatakreftkirurgi kan skade nerver som påvirker prostata, seminal vesikler og blære. En type kirurgi som kalles transuretral prostata reseksjon (Turp) forårsaker skade på blæreventilen.

De mer vanlig Årsakene til Retrograde Ejakulasjon er prostata kirurgi og blærekirurgi.

Hva er risikofaktorene?

Disse faktorene kan øke risikoen for å utvikle retrograd Ejakulation:

 • diabetes
 • multippel sklerose
 • Parkinsons sykdom
 • En ryggmargsskade
 • Kirurgi som involverer prostata eller blære
 • Noen stoffer til å behandle ingrossata prostata, L’hypertensjon eller depresjon

Hvordan diagnostisert er diagnostisert?

Hvis du har hyppige tørkede orgasmer, kan det være en god ide å konsultere legen din. Selv om retrograd Ejakulation ikke er skadelig for helse, kan det være andre grunner til tørr orgasme. Du kan også ha en underliggende tilstand som skal adresseres.

Legen vil sannsynligvis ønske å utføre en fysisk eksamen for å verifisere tilstedeværelsen av åpenbare anomalier. For å ytterligere vurdere tilstanden din, vil legen din vurdere tegn og symptomer som:

 • mangel på ejakulert under orgasmen;
 • Turbid urin etter orgasmen
 • infertilitet

Pass på at du forteller legen din:

 • Hvor lenge og hvor ofte hadde du tørket orgasmer
 • Noe annet symptom du kanskje har lagt merke til
 • Hvis du er klar over kroniske sykdommer eller eksisterende skader
 • på noen rusmidler du tar
 • Hvis du har blitt behandlet for kreft og hva disse behandlingene var

En urinprøve er en god måte å finne ut om mangelen på ejakulert skyldes retrograd ejakulasjon. Det er mulig at du blir bedt om å onanere før du gir et utvalg av urin. Hvis urinen inneholder en høy mengde sæd, vil diagnosen være retrograd ejakulasjon.

Hvis post-orgasmurinen ikke inneholder sæd, kan det være et problem med sædproduksjon eller noen andre problemer. Du må kanskje konsultere en spesialist Dell’infertilitet eller en annen lege for ytterligere tester.

Det kan behandles?

L’retrograde Ejakulasjon krever ikke nødvendigvis behandling. Det bør ikke forstyrre din seksuelle nytelse og oppstår ikke for helsen din. Men rettsmidler er tilgjengelige.

Når det er forårsaket av narkotika, bør det løse en gang avbrutt medisinens ansettelse. Men ikke forstyrre de foreskrevne medisinene til du snakker med legen din. Du må kanskje prøve å slutte å ta medisiner for å se om det hjelper, men du må gjøre det trygt og forstå alle dine valg.

Før du foreskriver et nytt stoff, vil legen vurdere din generelle helse, inkludert andre forhold du måtte ha. En rekke stoffer kan bidra til å holde nakkemuskelen i den smale blæren under utløsningen. Noen av disse er:

 • Bromfeniramin (Ala-HiST, J-Tan, Veltane)
 • klorfeniramin (Aller-klor, klor-trimeton, polaramin, teldrin)
 • Efedrin
 • Imipramin (Tofranil)
 • Middrine
 • PhenyleFrine (Sustafed for Children, Pediah Board, Vazculep)
 • pseudoefedrina eller fenylefrin (Silfedrine, Southfed, Southoges, Suphedrin)

Hvis du har alvorlig skade på nervene eller musklene på grunn av kirurgi, er narkotika generelt ikke effektive.

Hvis du ønsker å tenke på at narkotika ikke hjelper, bør du vurdere å konsultere en fruktbarhetsspesialist. Du kan hente sæd for L’kunstig inseminering eller in vitro befruktning.

Det er komplikasjoner?

L’retrograd Ejakulasjon forårsaker ikke smerte eller fører til alvorlige helsekomplikasjoner. Det hindrer deg ikke i å ha en «8217 ereksjon eller orgasme.

Hvis mangelen på ejakulert forårsaker deg angst, kan det sikkert forstyrre din seksuelle nytelse.

Den viktigste komplikasjonen er infertiliteten, og dette er bare et problem hvis du vil generere et barn.

Hva kan jeg forvente?

Hvis du har orgasmer uten ejacular, er det verdt å sjekke det med legen din for å undersøke årsaken og utelukke den underliggende sykdommen.

Det er ingen alvorlige risikoer for helsen din, og det er heller ikke nødvendigvis forstyrre ditt sexliv.

Behandlingen er vanligvis ikke nødvendig med mindre du prøver å generere et barn. I dette tilfellet kan du forfølge alternativene dine med en fruktbarhetsspesialist.

Tilleggsinformasjon: 7 Tips for en sunn sæd »