Restaurering av forecrace: Det er mulig med eller uten kirurgi?

Hva er mulig?

Forprepet kan gjenopprettes. Øve på kan spores Alle’gamle Hellas og sivilisasjoner i Roma, og nye teknikker har dukket opp i moderne tider.

Restaurering kan utføres med eller uten kirurgi. Selv om disse teknikkene kan gi penis l’aspekt av en forhuden, er de vanligvis ikke i stand til å gjenopprette bindevevet kuttet under omskjæring.

Fortsett å lese for å lære om de påståtte fordelene ved restaureringen, som utføres og hvilke resultater du kan realistisk forvente av denne prosedyren.

Hva er fordelene?

Restaureringsteknikker kan innebære:

Den overordnede forskningen på restaureringen av Forseen er begrenset. Det er ingen avgjørende tester for eller mot L’å ha en precouration eller dens tilhørende anatomi.

Forskere i en 2015 Studio har evaluert fordelene som rapporteres av deltakerne i gjenoppbyggingen av frenulumet. Frenulumet er en del av penis som ofte fjernes under omskjæringen.

Etter operasjonen rapporterte 31 av de 34 deltakerne en økning i seksuell tilfredsstillelse. Imidlertid ble deltakerne ikke bedt om deres seksuelle tilfredshet før intervensjonen. Dette gjør det vanskelig å evaluere virkningen av prosedyren.

Det er også viktig å merke seg at denne studien hadde en liten prøve.

Generelt settes restaureringen ofte som A’muligheter til å kreve din anatomi og føle deg mer rolig med ditt utseende.

Hvordan restaureringen utføres?

Ikke-kirurgiske teknikker er basert på # 8217; forlengelse av penishuden for å dekke glansene. De kirurgiske teknikkene engasjerer huden fra andre deler av kroppen på penis for å skape en skjede som ligner på precouration.

Snakk med legen din før du prøver en av disse deeksjonsteknikkene i forecrolen. Hvis det utføres feil, kan disse metodene forårsake permanent skade til huden på penis eller til nerveenden.

Ikke-kirurgisk restaurering

Ikke-kirurgiske metoder De anbefales ofte. De er billige, lavrisiko og sikrere enn andre teknikker.

Hver metode er basert på # 8217; manuell vev ekspansjon for å gjenopprette forecrace. For eksempel kan du utvide penis huden selv for å gi den lengre over tid. Du kan også bruke enheter som bæres i flere timer om dagen i flere måneder for å utvide straffen til å dekke glansene.

En populær metode er den Foreballs enhet. Det ble introdusert for første gang i slutten av årene og # 8216; 1980. Er designet for å henge på huden på penis i løpet av dagen til den strekker seg nok til å dekke glansene. Hans oppfinnelse sier at huden hans utvidet nesten en tomme. De Double Voltage Restoration Device (DTR) Bruk slepingen for å få lignende resultater.

Et annet nettsted Anbefal å bruke hendene dine for å trekke penishuden til å være når du er flaccid oppreist.

Disse utsagnene er stort sett anekdotiske. Ingen kliniske studier ble støttet.

Ifølge en Rapport 2011 På restaureringsteknikkene til forefallen kan ikke-kirurgisk strekk faktisk bidra til å strekke huden. Men disse teknikkene gjenoppretter ikke noen av de anatomiske egenskapene til forhuden, som nervene til penis og frenulo.

Kirurgisk restaurering

Den kirurgiske restaureringen av forecrace utføres av Lærtransplantasjon fra områder med stoffer som de i Penis & # 8211 som scrotum & # 8211; på Penis Auction. Den følgelig ekspansjonen av penishuden tillater huden å dekke penis som en precuroration. I motsetning til ikke-kirurgiske teknikker kan kirurgisk restaurering også gjenopprette frenulumet.

Kirurgiske metoder har Noen rapporterte klinisk suksess. Men de kan være dyre, komplekse og risikable, da Vanligvis anbefales de ikke.

Huden som brukes til graftet, kan ikke være det samme som den normale penishuden. Og som med en hvilken som helst operasjon, er det Mulige komplikasjoner assosiert med infeksjon, tap av blod og bruk av anestesi.

Regenerering

Regenerering er en nyere teknikk som har vært Utforsket på animalsk straffer med en suksess.

Sekund Regeneration News, Preputørene donert med sine opprinnelige gjestceller fjernet kan kirurgisk engasjere seg på en manns penis. Dette kan tillate penisvev, nerver og all influx for å integrere med det nye stoffet.

Det er ingen bevis for å vise at denne teknikken fungerer på menneskelige straffer. Preputies kan dyrkes eller lagres i laboratoriemiljøer, men det er ikke kjent om de kan bli angrepet på straffen av levende menn.

Mulige bivirkninger og risikoer

Hvis det utføres feil, kan ikke-kirurgiske teknikker forårsake skade på penis eller nerver på grunn av overdreven strekk, penis hud slitasje og grov behandling.

Strekker også vevet for langt eller med kraft kan være smertefullt.

Kirurgiske teknikker innebærer også risikoen for:

  • Hud tap
  • Tap av blod
  • Blodkoaguli i hovedårene
  • Infeksjoner på kirurgisk nettsted
  • lever
  • sepsis

Du bør alltid snakke med legen din før du prøver ikke-kirurgiske restaureringsteknikker. Kan diskutere dine individuelle risikoer og hjelpe deg med å velge den beste teknikken for deg.

Legen din vil også forklare hva du kan, og du kan ikke forvente når det gjelder resultater.

Når man forventer resultater

Konsistensen er grunnleggende med ikke-kirurgiske teknikker. Kan ønske oss opp til to år Før du ser klare resultater.

Kirurgiske teknikker Det kan ta mer operasjoner og oppfølging med legen din før resultatene er synlige. Dette kan bli bedt om i noen måneder til et år eller mer på grunn av avtaler, operasjoner og helbredende tider.

Snakk med legen din

Hvis du er interessert i restaurering, snakk med legen din. De kan forklare hva som er tilgjengelige tilgjengelige og risikoen de kan innebære.

Legen din kan også svare på eventuelle spørsmål du kan ha på det som ikke er mulig med restaurering.