Årene senere l & # 039; kneet erstatning intervensjon

I dag, mer enn 4.5 millioner amerikanere lever med en total substitusjon av kneet (TKR), ifølge Nasjonalt institutt for leddgikt og muskuloskeletale og hudsykdommer i USAs nasjonale institutter. Faktisk er antall operasjoner doblet i # 8217; siste tiåret, med størst økning som skjedde hos yngre pasienter. Det kan bekreftes med sikkerhet at prosedyren er # 8211; En gang i riket av science fiction & # 8211; Det er nå engang helt inn i det vanlige.

En TKR, fra hensynet til utvinning, er et komplekst og seriøst problem. Det er lett å bli overveldet. Det er viktig å gjennomføre den nødvendige forskningen og forstå fakta om prosedyren. Det er imidlertid også lurt å lytte til historiene til andre & # 8211; Folk som har bodd med knærproblemer og har gjennomgått en TKR & # 8211; For å forstå fullt ut hva som er involvert og hvilke problemer i den virkelige verden kommer inn i scenen. Diskusjonsfora og blogger fokusert på kneet erstatning er gode ressurser for historier om den virkelige verden. Du kan lære hvordan andre tar vare på sitt kunstige kne, da de administrerer gjenopprettingsprosessen og hvilke tips de tilbyr.

Historiene om de som fikk kneeutskifting, er i de fleste tilfeller for å si mildt stimulerende. Dette er ikke overraskende hvis vi vurderer at komplikasjonene er svært lave og 9 av 10 pasienter sier at de er veldig fornøyde. En kvinne som ikke lenger kunne engasjere seg i noen vesentlig fysisk aktivitet ventet på at smerten var uutholdelig og deretter gikk videre med intervensjonen. Seks uker etter intervensjon, stod igjen. «Jeg er syk. Han gjorde en dyp forskjell i mitt liv «8220; sier.

En annen kvinne, en lærer, som tidligere hadde gått limping fordi han ikke kunne bøyde et ben, går nå med en mer naturlig bevegelse og er i stand til å samhandle med studenter og flytte mer fritt. «Jeg føler at jeg var intakt igjen etter kirurgisk inngrep & # 8230; Jeg ønsket å ha et normalt liv, og nå føler jeg at jeg var. jeg er spent!& # 8221;

For noen år siden fant en politimann med 25 års erfaring ikke å kunne bevege seg godt og kom hjem hver dag med smerte, hevelse og manglende evne til å utføre enhver aktivitet hjemme. Etter en TKR og ca 10 uker med rehabilitering, hvor han mistet 50 pounds, var han i stand til å gå tilbake til jobb uten å prøve nesten ingen smerte. Dessuten, «Jeg trener på en tredemølle, og jeg er i stand til å gå hunden og utføre normale innenlandske aktiviteter. Jeg har lyst til å leve igjen. & # 8220;

Selv de som har hatt sitt nye kne i flere år, rapporterer meget gunstige resultater. Blant kommentarene: «Jeg går veldig bra. Jeg tenker nesten aldri på knærne mine. & # 8221; (7 år). «Jeg er i stand til å gå, gå på tur, spille golf og gjøre alle slags andre aktiviteter som var umulige før du erstatter kneet. Jeg er ikke mobil som noen med gode knær, men jeg har absolutt ingen klager & # 8220;. På 10 var pasienten selv fortsatt sterk.

Disse typer kommentarer er vanlige. Også, Bulletin Boards og Online Blogs er et bra sted å publisere spørsmål og be om råd til andre. Mange som har lidd en kneutskifting, har saggers råd og er glade for å dele. Husk at folk tolker og oppfatter hendelser annerledes. Du bør gjenkjenne at C’er et høyt nivå av subjektivitet i hva folk publiserer og vurderer hver kommentar bare som en liten del av det generelle rammene.

For eksempel, en mann som hadde en TKR rapporterer komplikasjoner og deretter A’infeksjon etter den første intervensjonen. Han ble tvunget til å gjennomgå en revisjonsintervensjon og tok omtrent seks måneder for å komme tilbake på føttene. Tre år senere jobber kneet ennå ikke som det håpet, men er i stand til å bevege seg. Selv om han hadde håpet på noe mer, sier han at i det minste er han i stand til å bevege seg med mindre smerte enn før # 8217;.

Studier har oppdaget at 90% av pasientene med kneutskifting opplever bedre mobilitet og livskvalitet. Videre varer resultatene generelt i mange år. Mange pasienter rapporterer også at 8217; intervensjon de har unngått i årevis og # 8211; Av frykt for at det var fryktelig og ødeleggende & # 8211; Det viste seg å være helt håndterlig. Mange angrer også ikke å utføre intervensjonen før.

Selv om en TKR ikke vil ta med beina i en pre-arthritisk tilstand, vil de aldri ha samme kraft og mest sannsynlig vil de ikke gjenvinne den samme fleksibiliteten til et sunt naturlig kne, det vil nok tillate deg å forplikte deg i mange aktiviteter som var ikke. Mulig før’intervensjon. De som fikk et nytt knær, hevder at fysiske fordeler også forplanter seg i deres mentale tilstand. De er generelt lykkeligere og mer fornøyd med livet.